Uj, qqte, pasivaikščiojimas su pseudoabeloterapijos elementais...
Katuk, jei ką, tai žinok nekurie tau žeurei pavydi ir mielai šią pat minutę kompą išsivalytų Džiaukis, kad turi tokią galimybę kartas nuo karto legaliai pailsėt nuo darbo
Rimtai? Jau vėl?
Tai kad tų pasikeitimų per daug vienu metu. Ir kiekvienas kartas vis kitoks
Katuk, o ko čia stebiesi? Įdomu, kiek iš sektos atsisakytų pasiūlymo neit į darbą ir dar algą gaut?
O kad vis kitokie tie kartai, tai tik įdomiau. Tu mažiau pergyvenk kaip bus. Kažkaip vis tiek bus, net ir nepergyvenant
labas dienas
kažkoks nemezgitas ir mane ištiko
serialus baigiau savo nieko panašaus nerandu
širdžių daktarą mėginau žiūrėt, tai pusės serijos neištvėriau, kažkaip nuobodus susirodė, o gal dėl lietuviško įgarsinimo monotoniško
Man tas įgarsinimas kaip tik be galo prikolnas . Te, už tą širšę , tai nachalka, pasiklydo. Bet taip juokingai aprašei situaciją .
Laba
Dar nemezgu nors siulus ciupinejau, t.y. isardziau mazajai pradeta pries vasara megztuka. Restar su savo nuotraukom sukirbino norejima pakartot ta megztuka
O kodel? Idomu pasidare
Man tai lb patinka norge, aisku visko ir visokiu zmoniu cia yra, bet as jauciuos gerai
Rasyte, klausiau, kaip nešiojosi tas siūlas, kokia tavo spalva? jau sunešiojai, kad antro nori? Kaip tau įskūrimas, jau viską susidėliojot, ar dar vis nėra kada megzti?
LImit - tau už tą baltą lapą . Bet gal tik į gera? Aš gmaile turiu visko, nespėju trint, bet kad jau kažkas ten labai tokio gero būtų, tai gal ir ne.
Darbinį kompą mielai išvalyčiau. Bet .
Ramintas - šiltai lauki rudeninuko/ės .
Soliuk - tavo mezginiai TOBULYBĖS - stilingi be galo, kokybė fabrična, o dar ir siūlas, ko gero kašmyras, ane? Dukra gražuolė ♥. Gali pasidalinti, kokius būtent tetos Olgos filmukus pažiūrėt, kad tokį grožį nusimegzt? Ar čia kur apie Haywardą šneka, nes ten būtent prailgintas regalanas? Jau net aš susikaupčiau ir nepatingėčiau, nes nu taip gražu man... Tai vat ir galvoju, ar verta man Natsumi megzti iš tiesų, tik sportinis interesas buvo, bet realiai man va tokie paprasti/tobuli megztiniai patinka labiausiai. Mano paprastuolis tai čia: https://www.ravelry....ts/Restar/april
Liniuka visada tiesi, šviesi (skamba dviprasmiškai dabar, bet gal jau nusišviesinai? ir žemiška .
Niuma planuotoja balių/festivalių .
Aš tai jaučiuosi prisiatostogavus ir mano kelionės bus tarp dviejų itin svarbių renginių, tai man net neramu jau biškį, kad gal be reikalo prisiplanavau. Nors žinau - bus faina, o atšaukt neina, nes bilietai nupirkti .
Šiandien buvau sau gera - netyčia pralėkiau per Gedo prospektą, tai pirkau pakabuką ir auskarus keraminius, tada dar plaukus nusitonavau ir nusikirpau ir jaučiuosi puikiai su tuo .
Verda plovas. Mezginio dar rankose neturėjau, reiks vėl rpadėti nuo to, ką vakar išardžiau (dveijų dienų darbas...). Nuprognozavau, kad pritrūks siūlo skaros užbaigimui. O ten taip įdomiai trumpintom eilėm iš pradžių vienas kampas ilginamas, po to kitas, visa skara vienspalvė, būtų juokinga, jeigu kitas kampas būtų kitos spalvos. Norėjosi "švarios" šviesios skaros be pribumbasų.
Aš CIK įgarsinau, ką pačios planuojat. Vienam sąraše.
Va pavasario kelionė įvyks rudenį.
Dėl kitko- nieks nežino.
Niuma, aš džiaugiuosi, kad yra judintoja ;). Beje, su pabaigtuvėm!
Alia reik gal jau susirupint kur gyvensim ania?
Po savaitgalio pasirūpinsim bendrom jėgom ;)
Skrenda:
IMG_20190830_213544_466.jpg 100,69KB 0 Parsiųsta kartų
IMG_20190830_213544_470.jpg 110,01KB 0 Parsiųsta kartų
Mano vyras vakar klausia:
- Važiuoju pas tėvus rytoj, kas jungsis?
- Eik tu sau, - sakau, - dar nespėjas sugrįžt iki galo po atostogų, o tu vėl važiuot...
Tai išvažiavo su vienu vaiku. O aš siūnu. Nors sunkiai įveikiau savo pasyvumą, grįžusi iš darbo, bet kai įsivažiavau, tai jau visai gerai einasi. Bet žiūriu, kad ir miegoti metas.
Rasyte, klausiau, kaip nešiojosi tas siūlas, kokia tavo spalva? jau sunešiojai, kad antro nori? Kaip tau įskūrimas, jau viską susidėliojot, ar dar vis nėra kada megzti?
Nesunesiojau, bet noriu kitos spalvos, o ir patiko jo mezgimas O turiu sviesiai pilka, nepamenu spalvos pavadinimo.
Isikurem, jau menesis kaip gyvenam. Dar apsiuostom, planuojam kur kokius pakeitimus daryt. Laukia remontai bet net nenoriu apie juos galvot, nes galvoj netelpa kaip imanoma juos daryt gyvenant ten pat Dabar tai labiausiai laukiu virtuves projekto, tada truputi pajudes ledai
Soliuk, tikrai ir as mielai toki megztuka nesiociau
Ramintas, sveikinimai su teoriskom kasytem
Labos,
Soliuk, mega cool megztukas, mega reikėtinas!!! Neįsivaizduoju kaip mezgamas ir per kiek numegsčiau, ypač, kai bandau realistiškai įvertinti savo pajėgumus, kurie, deja nieko gero.
Raminta, taip gražiai, jaukiai laukia savo džiaugsmo❤️
Toks bet koks rytas, prasidejo nesibaigiančios diskusijos su paaugliu, nu košmaras, jau net mažė sako, kiek galima, baikit🙈 nu neneša protas, kiek dabartinis jaunimas turi naglumo, kiek reikalavimų ir teisių, prisibendrauja su draugeliais, grįšta ir visa ką tu metų metus kalei, auklėjai, lyg migla ima ir išsisklaido.
Bet ir tai kažkada praeis...
Oras fantastinis, laukia nedidelis apsipirkimas, o paskui gal pavyks ir įsitaisius kur sode pamegzti.