Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pasivaikščiojau škias :B

varau sau per žvėryno tiltą su mišrainėm tašiuky tik jaučiu kad kažkas krūtinę verdančiu vandeniu pila

pasižiūriu ogi vapsva jau po bliuzele palindus ties bamba taisos, reikėjo matyt mano šokį vidury tilto

parėjau nei apsirengus nei nuoga, išpašyta bliuska iš po sijono :D smagiai turėjau atrodyt

o dar pataikė tokion vieton po raktikauliu iš kart, nei tinsta nei ką bet skausmelis :oh:

aš irgi laukiu pirties

ir kelionės kaip sako pati sau pavydžiu, bet kaip iki jos dagyvent :oh:

ryt vaiko gimtadienis su gimine, tada pirmadienį šventė rugsėjo pirmosios, antradienį dar tyrimas vienas

ketvirtadienį šventė su draugais ir klasiokais

paskui mano gimtadienis..

nu :help: :frusty:

Atsakyti

Turiu net dvi laisvas valandas,tai ta proga twidinį mezginį pasiėmiau, serialo gero neturiu, tai pasikalbėjimus su Starkum ir Vytaru pažiūrėsiu nors

Nelaukiu mokslo metų dėl tų rytinių kamščių...

Atsakyti

Laba diena,

Soliuko megztukas kokio fabričnumo  :wub:  Nuo viršaus ar nuo apačios mezgei?

Aš tai labai mezgiminį kablį pagavusi - alyvuogių megztukui jau rankoves atskyriau  :rolleyes: 

Atsakyti

Limit, atvertei naują gyvenimo puslapį?  :D

Gal dar galima atstatyt? 

Ne tas žodis kokio naujumo... :D

Nebegalima. Sugebėjimus turiu naikinimui :D

SoliSol megztukas :wub:  visiškai mano skonio. Tikimo nežinau, bet skonio :wub:

Atsakyti

Ačiūūūūū už medų :wub: :wub:, dukra irgi laiminga kaip rublis :D . Limit, tiktų tiktų, man pačiai faina į tokį susirangyt lauke vakarojant.

Lace, nuo viršaus mezgiau, kaklą pradėjau ant pagalbinio siūlo, o jau paskui montavau apykaklę.

Į Kroatiją vežiaus naują mezginį, bus alia užvalkaliukas tik čia mezgasi viskas nuo viršaus. Tai ir aš džiauguos vis dar tais pirmais kartais :D , ir tokį mezgiminį kablį pagavau kad turbūt imsiu ir į sekančią kelionę, nors visą mantą teks nešt pačiai ant pečių. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 30 rugpjūčio 2019 - 13:34

Limit, nu, aš tai sąmoningai ilgai dirbau, kol visą darbinį paštą išvaliau..... tokia kaupikė esu...

ir visą kompą išvaliau...

sėdžiu - laukiu, galėčiau jau ir mauti, bet kad visokie podarbiniai reikalai laukia, nėr prasmės

vakar buvo suėmęs graudulys, kai rašiau atsisveikinimo laišką, o šiandien jau nebeišspaudžiau ašarėlės, gal dėl to šoko ir nesuvokimo, kad kažkoks naujas tarpsnis.

šiaip, manyčiau darbinis nusiteikimas nuo kolektyvo daug priklauso, o šis kolektyvas tikrai buvo neblogas...

qqte - nesi alergiška? pobaisiai skamba...

Soli-sol, šaunuolė, labai jau preciziškai mezgi

labai mielas Ramintas mezginukas. man irgi toks klausimas kilo - mergaitė?

Atsakyti

katuk lyg ir ne

nuo bitės yra buvę keistesnių reakcijų (tarkim po įgėlimo į užpakalį niežtėjo delnai ir ištino prieš tai buvusio įgėlimo vieta ant kojos)

0 va vapsva lyg nieko, išskyrus kad skauda pusę kaklo ir krūtinės

gal išgėrsiu kokį tavegilį namie

Atsakyti

Gadget, Katuk, teoriskai mergica (planas broliui kompanija suveikt nepavyko), praktiskai - suzinosiu keliu savaiciu begyje, bet ir siaip nejautri spalvoms, sunaudosiu bet kuriuo atveju.

Atsakyti

Katuk, jei ką, tai žinok nekurie tau žeurei pavydi ir mielai šią pat minutę kompą išsivalytų :B  :D Džiaukis, kad turi tokią galimybę kartas nuo karto legaliai pailsėt nuo darbo :4u:​ 

Atsakyti

Kelionė.

Pirtis.

Burbiškio dvaras.

Yra reikalų su sekta :D datų, dar nei viena nežinom, apart kelionės turbūt. Nu ji aiški-rugsėjį.

Pirtį dažniausiai turim lapkritį.

Tai Burbiškio apžiūrėjimą spaliui galvojam ar pavasariui paliekam? 

Atsakyti

Niuma, stabdyk arklius :D​ 

Atsakyti

Čia jau ne arkliai, o tabūnas ;) koks link BMW

Paauglės dukros gerai tais tarpais, kai nuotaika joms gera - kirpykla, drabužių parduotuvė, plaukams kaukė  :wub:​  taip lengvai, mergaaaaitiškai prasiėjom.

Atsakyti