Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba,

Ale kaip įdomu :D Mūsų automobilinės kelionės irgi nuo Norvegijos prasidėjo :D Tada vyriausiam vaikui tik 2m. buvo. Labai jau minimaliom lėšom tada keliavom, bet patiko baisingiausia :wub:

vilmak, o tu pati gal Norvegijoj gyvenus?

Vakar labai gražus tas koncertas ant Žaliųjų buvo, bet mano draugės, net neatvažiavo.. Kamštis buvo toooks, kad pusiaukelėj apsisuko namo. Mes su dviratukais tai puikiai, tik namo grįžom jau baisingai žaibuojant ir truputį krapijant.

ramintas, gražiai ruošiesi :wub:  Koks čia siūlas? Toks pūkas matosi lyg  :hmm:

Atsakyti

Liniuka nu taigi sėdėjimo terasoj momentu kai vyrs mėsytę grilina galima ir megzt :)

Turiu patirties kaip po šampaniuko kitą dieną viską permegzt reikia :D​ 

Atsakyti

Man dar Norgė iš Jo Nesbo knygų tam tikrą įvaizdį sudarius. Nu Oslas tai tokia narkomanų irštva :D

Limit, tikiu, kad koncertas fainas buvo. Jau vien vieta kokią aurą kuria :wub: Dar kairėnuose koncertai irgi labai nuostabūs būna :wub:​ 

Atsakyti

vilmak, o tu pati gal Norvegijoj gyvenus?                            oi ne, irgi tik pakeliavusi :)                                       Kas dar krito į akis,tai  kad pas mus visgi gražiau tvarkomi miestai- klombos,vazonai su gėlėmis prie parduotuvių,kavinių,gėlynais išpuošti kelio žiedai.Ten- praktiškai gėlių nerasta :),Švedijoj,nemažam miestuky netgi balandos iki pažastų vidur miesto gatvių žiede  :D  užgraužtų merą žiniasklaida už tokį vaizdelį  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 30 rugpjūčio 2019 - 10:50

Vilmak pati su savimi šnekasi :D​ 

Atsakyti

Uniformos pamatuotos :rolleyes: vienam vos vos  :oh: 
Bus man vasaros pradžioj pirkt.
Šukuosenos suformuotos - galim laukt tų moklso metų :B

Kažkaip baugu. Vienas su paaugliškais ragais - tik ir lauk netikėtumų :rolleyes:
Kitas - gerietis neišpasakytas..

Mane kažkas prakeikė šiemet su raudona spalva :lol:
Reik, o nėr. Vat, ir visko buvimo/turėjimo metas :D

Atsakyti

O aš kad pasidarbavau šiandien iš peties :oh: Nebeturiu gmail'e nei vieno laiško...

Atsakyti

Limit, atvertei naują gyvenimo puslapį?  :D

Gal dar galima atstatyt? 

Atsakyti

Liniuka jau pasakė-dėl klimato:) Na ,jei pačioj pietinėje dalyje,tai taip,bet,jei šiauriau.... :unsure: O kas labiausiai patiko,tai tie namai,paprastučiai,bemaž viienodi,be kaltinių tvorų,be jokių pasipuikavimų  :)  Klausimas man tik,iš ko ir kaip gyvena tie pakelėm,kalnuose pasibarstę žmogeliai...  :huh2: Gruzijoje tai taip ir gyvena-iš natūrinio ūkio.O Norgėje? 

Kaip ir visi kiti zmones dirba, tik vazineja didelius atstumus iki darbo vietos.

Atsakyti

Vilmak, tose visai laukymėse -jie išmokas valstybines gauna, kad būtų apgyvendintos vietos. Bent taip norvegai man pasakojo. 

Atsakyti

Labas

Soliuko megztukas dailiai lygutis, mielas. Smagu dukrą pradžiuginti.

Ramintas, lauki mažutės? Pagal mezginio spalvą spėjimas.

Mano (niumos atmestas) kablititas: sumegzta 1.615 kg, iš drakiaus - 1.515, nesgi 0.1 reikėjo pirkti papildomai. Daugiausia medvilnes mezgiau.

Dabar ant virbalų - poppy. Nėra itin mslonus siūlas mezgimui, po švelnios medvilnės ir cotton merino. Bet spalvos gražumas ir šešėliavimasis  :wub:​ 

Atsakyti

Aš jau pavydžiu sektos rudeninei kelionei...

Ir tradicinės pirties laukiu:) 

Atsakyti