Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ale tikrai Abelo visai retai bepasirodo, matyt visai darbuose paskendo. 

Ir Nitės 100 metų negirdėt.

Norgės gyvenimui nesirinkčiau dėl klimato, jau geriau kokia Italija :) Daugiau priežasčių nesugalvoju :)

Vis dar nemezgu. Bet noriu. Gal savaitgalį prisiruošiu. Nors ir kitokių planų pilna. Reikia daržą apsitvarkyt, riešutus nusiskint. Ką nors iš kriaušių pavirt, nes jau noksta ir pūva. Dar vyras malkų užsisakė, tai įtariu visus pastrojins kraut :B​ O dar į Sostinės dienas rūpi nueit. Ir dar tokį gal jau paskutinį šiltą vasaros savaitgalį kokios mėsytės pasigrilint ir terasoj pasėdėt su vynu norisi. O dar rutininis namų tvarkymas, gaminimas, apsipirkimas ir t. t. NU TAI KADA MEGZT??? 

Atsakyti

Norgės gyvenimui nesirinkčiau dėl klimato, jau geriau kokia Italija :) Daugiau priežasčių nesugalvoju :)

Tai, kad bent jau kur  mes gyvenam klimatas toks pats kaip LT, kieviena diena sneku su mama tai aptariam orus :D beveik tas pats. Va kur gyvenom anksciau, t.y. pries 5 metus, va ten jau kitaip.. ten ir as nenoreciau :D

Atsakyti

Labos iš po atostogų :4u:

Kaaaaaip sunku grįžt į darbą :D gerai kad trumpam, bet už tai dirbt intensyviau reikės, tad net nežinau ar čia džiaugtis ar liūdėt :D

Norvegija, mūsų šeimai :wub: :wub: buvo viena pirmųjų nuo kurios prasidėjo mūsų keliavimo etapas su vaikais, svarankiškai, su savo auto ir pilna bagažine prikrauto maisto dviem savaitėm :D , nors kelionė buvo prieš vienuolika metų, dar iki šiol vaikai viską prisimena, ir per kiekviną kelionę kur nors išvyką prisimenam tą šalį ir lyginam dėl visko, norėčiau dar tai pakartoti :wub:.

Visos taip gražiai šnekat apie restar ir jos megztelį, bet aš niekaip neatkapstau kur jis buvo įdėtas, musiau ne čia kad, Restar gal gali įdėt foto ir urvinėm :D ka ir mes galėtume tavim pasidžiaugt :wub: .

O aš rodau seną skolą, rodaus kad mezgu :D

Pridėta:

• Priedas  3.JPG   122,62KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  1.JPG   95,98KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  2.JPG   128,95KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  4.JPG   98,37KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Sveikos, 

Ramintas, greičiausiai mes tam pačiam korpuse šmirinejom :)

Bent jau Osle, kur gyvena mano drauge, orai irgi labai panašus kaip LT. Man No patinka, nzn ar gyvenčiau, bet artima, o ir kainos dabar jau nera tokios baisios pagal LT kaip seniau buvo...

Atsakyti

Sarange, na as tai moteru, kur daugiau su tokiu pilvu ir trumpam...

Atsakyti

Aš žinau vieną restorančiką pačiam Oslo centre, kur steikas kainuoja 10 eur. Nu kaip Vilniuj. 

Atsakyti

Solisol, čia pagal tetos video megzta? Rašytinio recepto nėr?

Labai fainas ant tokios mergikės :wub:​ Maniškė jaučiu tokio irgi norėtų. 

Atsakyti

Mano vyro svajonių šalis Norvegija. Jei pasakyčiau taip-šiandien daiktus susikrautų turbūt :) bet kadangi aš iš esmės emigracijai sakau ne, tai ir tupim ramiai.

Kaip faina, kiek senai matytų sektančių pasirodė.  :friends: 

Soliukai, taip, FB grupėj rodėsi Restar.

Netikiu, bet Emiliui megztuką vakar baigiau. Tiek kartų nei vieno mezginio nepermezginėjus. 

Atsakyti

Niuma, jei apie mane, tai pati ir pajudinai, na ir Ristinos pudra.

Atsakyti

Liniuk, recepto nėr :rolleyes: , čia tik tetos Olgos sekimo ir žiūrėjimo įtaka :D , oversize su prailgintu reglanu, megztas bandymo būdu iš ketvirto karto pataikius pribavkes-ubavkes :D, nes siumezgiau visą siūlą kiek turėjau, baisus tas mezgimas su drebėjimu užteks neužteks :B. O šiaip turi ji ten porą tokių megztinių iš Massimo dutti pirktų, tai pagal juos pridėdama savo mazgamą ir taikiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 30 rugpjūčio 2019 - 09:39

Liniuka nu taigi sėdėjimo terasoj momentu kai vyrs mėsytę grilina galima ir megzt :)

Atsakyti

O kodel? Idomu pasidare :D

Man tai lb patinka norge, aisku visko ir visokiu zmoniu cia yra, bet as jauciuos gerai :D

Liniuka jau pasakė-dėl klimato:) Na ,jei pačioj pietinėje dalyje,tai taip,bet,jei šiauriau.... :unsure: O kas labiausiai patiko,tai tie namai,paprastučiai,bemaž viienodi,be kaltinių tvorų,be jokių pasipuikavimų  :)  Klausimas man tik,iš ko ir kaip gyvena tie pakelėm,kalnuose pasibarstę žmogeliai...  :huh2: Gruzijoje tai taip ir gyvena-iš natūrinio ūkio.O Norgėje? 

Atsakyti