Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jetau, kokia panelė! Ir kokios judvi panašios :).

Mano dvyniai pirmą sykį dviese išvažiavo apsipirkti į Panoramą su naujom banko kortelėm :). Interesai tai skirtingi, broliui kaip ir nieko nereikia, gal tik biškį knieti draudimo pinigus išleisti, pana turi reikalų, bet viena bijo važiuot. Aš buvau vakar su ja,  turiu kurį laiką pailsėti  :B . Sėdžiu prie stalčiaus su pin kodais, jei ką  :D​ .

Atsakyti

Oho Lace, kad tystelėjo mergina, nu ir tikrai darosi tavo kopija😊 Maciau Ristinos saldybes, manoji tokių spalvų nepripažintų, visai ji ne princesiška, duok mėlyną, va tada kitas reikalas.Tiesa kartais nukrypsta, nuo savo nuostatos, bet jau visai neprognozuojamai. Net kuprinę išsirinko berniukišką. Oi nukrypau, norėjau gi pasakyti, kad modelis ir visas sumanymas man labai gražu😃 Dar įsimylėjau į Kerpenos pirštines.  Na ir linksminuosi su lūpdažiais, gi kol išmėgininėjau visokius kreminius, nieks nieko, o vat šįryt nužingsniavau su Lady Danger, jau po 10 min. nusivaliau,vis tik per daug dėmesio 🙈nors turiu kolegių, kurios kiekviena dieną ryškios ir nieko. gal kad niekad nesidažiau, gal blondinė +raudona - per sudėtinga kombinacija, nu bet paliksiu tą džiaugsmą laisvalaikiui😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 29 rugpjūčio 2019 - 15:48

Lace, Liniuka, ką gi dar - tik maniakiškai mezgiau.

Lace, kokua wau wau blondinė tavo!

Baigiau šiandien abu atostogų mezginius, susiuvau. Vienas jau džiūna (man), o kitas ... Sagas pametė. Vienok 8 kamuoliukai cotton merino 9 metų vaikinui ilgam cardi. Bet susiuvimui liko, ir dar koks gramas. Apnerti kraštą vėžlio žingsniu norėjau, bet tektų visą kamuolį pirkti. Gal ne.

Atsakyti

Gadget, su adatom reikia siūt, o ne megzt :B​ 

Mezgimo skirtumai lenda :) 1,5 ji coton meriną mezgė. Postorį siūlą. Man gal 2,75 ar 3 reikėtų. Restar kokio 4-4,5 dydžio :) 

Atsakyti

Nia, cotton meriną 2.00, tik rankogaliukus 1.5 ;)

Atsakyti

Tai Restar, ką gero jaunimas papirko? 😃

Atsakyti

Vienas tik pieštuką ir  už palydovą buvo. Kita vis gi pirko penalą ir 2 papkes. Nu, gal dar slaimą, zaunijo, sakiau, kad jai kainuos buities darbus konkrečius, tai nežinau, ar išgąsdinau, ar ne :). Ruošiamės į kiną, išsiaiškinsiu :). Sunkiai mes biškį su ja susišnekam pastaruoju metu.

Atsakyti

ačiū, Liniuka , už norvegišką  serialą- prieš 2 savaites grįžom, smagu vėl tuos vaizdus matyti  :wub:                                                      Šalis nuostabi, bet gyvent ten nenorėčiau..Ne dėl kainų :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 29 rugpjūčio 2019 - 21:27

Labas iš ryto,

Gervės girgžda nuo pat ryto, rūkas, šlapia, ruduo jau šį rytą

Vakar buvo Luknės klasės susitikimas su auklėtoja,tai toookia ji man į Frekę panaši, manierom, bajeriais, na viskuom :D

Labai dešinė ranka tirpsta,nemezgu,neraviu...

Atsakyti

labas dienas :)

kažkoks nemezgitas ir mane ištiko

serialus baigiau savo nieko panašaus nerandu

širdžių daktarą mėginau žiūrėt, tai pusės serijos neištvėriau, kažkaip nuobodus susirodė, o gal dėl lietuviško įgarsinimo monotoniško :hmm:

Atsakyti

Laba :4u:

Dar nemezgu :unsure:  nors siulus ciupinejau, t.y. isardziau mazajai pradeta pries vasara megztuka. Restar su savo nuotraukom sukirbino norejima pakartot ta megztuka :D

Šalis nuostabi, bet gyvent ten nenorėčiau..Ne dėl kainų :)

O kodel? Idomu pasidare :D

Man tai lb patinka norge, aisku visko ir visokiu zmoniu cia yra, bet as jauciuos gerai :D

Atsakyti

Labos. Ristinos saldybines nuotraukos istrauke is kabejimo rezimo.  Man labai grazu. 

Jus paskaitau, beveik kasdien, dulkes kartais nuo virbalu nuvalau, bet taip ... minimaliai. Dabar maziui kojines is likuciu rakineju (kartais), vis tiek ziemai reikes, o ir visokiu likuciu sumazeja.
Turejau keleta dienu, kai intensyviai apie Abelo ir Sarange galvojau, na kitaip neisejo, per viena langa maciau viena korpusa (vaiku), ties kitu pastato kampu, kitas korpusas buvo, ale tik galvojau (kaip veliau isaiskejo, visgi ta diena Sarange sukosi po Klinikas irgi). Ta proga uzbaigiau pilviniui minimaliai planuotus darbelius, irgi nieko imantraus, bet pati tai pati.

Priedas  69737338_10218104262431134_493095531577344000_n.jpg   135,42KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 30 rugpjūčio 2019 - 08:38