Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Zefyrai  :wub: . Bet aš irgi rinkčiau  pilką melsvą ar geltoną :). Labai gražus ( jaučiu, ir smagus) toks kūrėjų bendradarbiavimas.

Prie žaliųjų labai norėčiau, bet kamščiai nevilioja. Eisim su dukra į kiną po žvaigždėmis apie Kusaamą. Iš dukros apie ją sužinojau, tai meniškai pasibūsim.

Baigiau Širdžių daktarą. Realiai tikrai patiko pirmas sezonas, paskui žiūrėjau, kad žiūrėti. Žuviuk,O kaip tau?

Ką dabar????  Noriu ko nors gražaus - ar gamtos būtų, ar kostiumų, ar santykių gražių... Gal ką patarsit? ( Favoritai - Dountouno abatija ir Ten, kur namai).

Atsakyti

Ojej kokia pastelinė saldybė :wub: Norisi espreso įsipilt :D 

Liniuka, kaip tavo ranka? Ar gyd. ką nors naujo sako?

Ai vištaitė ta mano gydytoja. Davė siuntimą pas dermatologą ir tiek. Eilės santarose iki rugsėjo galo, tai užsirašiau privačiai, ką jau seniai galėjau padaryt :B

Labai gaila, kad mano gydytoja išėjo ir visus perrašė pas naują jauną mergičką, labai arogantišką ir šiaip nemalonią. Netoli mūsų atsidarė naujas šeimos centras, turbūt teks persirašyt... 

Ot su keistu žmogum dirbu :B Kol kas jau spėjau išsiaiškint, kad nekenčia vaikų, gyvūnų, sporto, jokiais būdais nenori šeimos, nes būtų apribota jo laisvė ir t. t. Vienas pozityvas :D​ 

Atsakyti

Restar, va šitam seriale gamta nugriuviminė, po kiekvienos serijos apie Norvegiją svajoju :wub: Bet turinys ne toks lengvas apie neteisingai apkaltintą žmogų.

https://m.imdb.com/title/tt3582458/

Atsakyti

Liniuka, važiuok, jei tik svajoji.

Kai tik galėsim, vėl ten keliaut norim. 

Tą vasarą, kai buvau nuskridus po vyro darbų (dar vaikų nebuvo), keliavom savaitę su mašina, online nakvynių ieškodami. Sustojam, pereinam namus, kur gali nuomot, randam kambarį ir apsistojam. Kitą dieną pagal žemėlapį vėl važiuojam kažkur. Faina buvo :) 

Atsakyti

Niuma, aš tai mielai, bet mano vyras negali sau leist tokios brangios šalies :D​ 

Atsakyti

Jau ir pietus spėjau apmokėti antrokei už 2 savaites. Pasikeitė maitintojas, vėl keistenybių prisiskaitau meniu  :B . Vėl prie blynų priklauso daržovės, tai anie maitintojai iš pradžių drėbė į tą pačią lėkštę, o paskui neduodavo, nes vaikai nevalgo. Šitie rašo "daržovių rinkinukas", tai tikiuosi, kad atskirai padės. Nes maniškiai valgo tas daržoves "skaniai" supjaustytas :).

Liniuka, nu, su tais gydytojais... Aš net nežinau, ką su dičkiu daryti. Kai liepos antroj pusėj gavau siuntimą, tai užsiregistruoti dar buvo galima rugsėjo pabaigai, dabar jau tik spalio pabaigai ar net lapkričiui. Nesiregistravau, nes reikia tai rugpjūčio pabaigai- rugsėjo pradžiai jam pakliūti pas operavusią gydytoją. Ta sakė jai rašyti, pati kartais gali užsiregistruoti. Parašiau jau 2 laiškus... jau nerimas spaudžia, siuntimas baigė galiot, gal atostogauja, nedrįstu skambint į mobilų... Jau 2 mėn po operacijos. Bandė šiek tiek priminti, koja iškart mėlyna ir skausmas. Jam tobulai (tik kita prasme) tinka va šitas bajeris, vakar juokinga pasidarė: https://www.facebook...531270057013521 . Nes kol viena koja, tai neis į  mokyklą...

Limit, kai aš turiu jau kokių 5 mokyklų patirtį, tai būna abosliučiai visko su informacijos pateikimu.  Kai matai gerus pavyzdžius, tai negali suprasti, kodėl kiti to nesugeba.

Liniuka, pažiūrėsiu truputį, bet sunkių aš vengiu. Per jautri asaba esu, blogai veikia paskui mane.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 rugpjūčio 2019 - 11:48

Niuma, aš tai mielai, bet mano vyras negali sau leist tokios brangios šalies :D​ 

Pasakyk jam, kad su pasikeitusiom LT maisto kainom, ta šalis jau nebrangi. Normali. Čia aš rimtai. 

Paslaugos brangios. Nu ir kas tuo metu (prieš 13 m.) Mums dar buvo keista-mokami keliai ir tuneliai. 

Atsakyti

Oi tas serialas tikrai labai sunkus ir toks painus, mačiau ir aš. jau atrodo išaiškėja, kas kaltas ir vėl viskas susipainioja. Kaip sunkus slegiantis sapnas.

Atsakyti

Ai ne, tada ne man toks, net nepradėsiu... Saugau save. Ir krepšinio negaliu žiūrėt jau. Namelis prerijose man tobuliausias serialas :), dar prisiminiau.  Gal yra dar kokių apie kaimo žmones ar pan? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 rugpjūčio 2019 - 12:16

Uoj Kerpena, nedramatizuok, nėra jis toks sunkus. 

O jei jau visai balalaikos tai siūlau šitą

https://m.imdb.com/title/tt1832979/

Atsakyti

Gan geri UK serialai:

The Crimson Field

A Dinner of Herbs

Great Expectations (pagal Dikensą)

Call The Midwife :super:

Atsakyti

Man tai toks jausmas, kad jūs angliškai ir žiūrit? Kad angliškus pavadinimus man rašot? Lyg ir laikau save mokančia anglų kalbą, bet filmus žiūrėti noriu labiau atsipalaidavus. O kai paskui praleidžiu mintį, tai ne kažką.

Vieną jau išsiverčiau -Aguonų laukas :) ir radau lt, turi man patikt  :super: .

Atsakyti