Jau ir pietus spėjau apmokėti antrokei už 2 savaites. Pasikeitė maitintojas, vėl keistenybių prisiskaitau meniu . Vėl prie blynų priklauso daržovės, tai anie maitintojai iš pradžių drėbė į tą pačią lėkštę, o paskui neduodavo, nes vaikai nevalgo. Šitie rašo "daržovių rinkinukas", tai tikiuosi, kad atskirai padės. Nes maniškiai valgo tas daržoves "skaniai" supjaustytas .
Liniuka, nu, su tais gydytojais... Aš net nežinau, ką su dičkiu daryti. Kai liepos antroj pusėj gavau siuntimą, tai užsiregistruoti dar buvo galima rugsėjo pabaigai, dabar jau tik spalio pabaigai ar net lapkričiui. Nesiregistravau, nes reikia tai rugpjūčio pabaigai- rugsėjo pradžiai jam pakliūti pas operavusią gydytoją. Ta sakė jai rašyti, pati kartais gali užsiregistruoti. Parašiau jau 2 laiškus... jau nerimas spaudžia, siuntimas baigė galiot, gal atostogauja, nedrįstu skambint į mobilų... Jau 2 mėn po operacijos. Bandė šiek tiek priminti, koja iškart mėlyna ir skausmas. Jam tobulai (tik kita prasme) tinka va šitas bajeris, vakar juokinga pasidarė: https://www.facebook...531270057013521 . Nes kol viena koja, tai neis į mokyklą...
Limit, kai aš turiu jau kokių 5 mokyklų patirtį, tai būna abosliučiai visko su informacijos pateikimu. Kai matai gerus pavyzdžius, tai negali suprasti, kodėl kiti to nesugeba.
Liniuka, pažiūrėsiu truputį, bet sunkių aš vengiu. Per jautri asaba esu, blogai veikia paskui mane.