Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikos,

vakar po Kaziuką "pasivaikščiojom" :D su vežimu tai iššūkis, negali pravažiuot, o tave stumia, o iš priekio atsisuka tokia mina, kad atseit sulaužei koją :D Didžiajam atrakcija kažką vis išragaut :D atvaikščiojau beveik 50 km :D

Lyg ežiukę mačiau prie kažkokio prekystalio, bet galėjo ir su kokia drauge tik pašnekėt sustot :D

O dar traukiny važiuojant tokia moteriškė senučiukė su dukra važiavo, ir pamatė, kad neriu, tai tiek įsišnekėjo :) pripasakojo iš ko ir kaip megzdavo senais laikais, kiek priaudus yra, smagi kelionė buvo  :wub:  :wub:​ 

Ligvita, man rodos lūžta labiau kietamezgėms viskas :) kas laisvai mezga tai ir įrankiai nenukenčia, nes bent aš tai tvirtai įsikimbu į virbalus ar vąšelį :) Aišku sulaužius jau kiek atsargiau naudojuos..

ką gražaus papirkai?

Atsakyti

Labas rytas,

Aš turiu bėdą bėdelę :unsure:  Pataisė mano telefoną, perprogramavo, kai kas dingo, labai gaila, bet baisiausia, kad SM streikuoja  :rolleyes:  Galiu tik skaityt telefone  :unsure: nei cituot, nei "laikint", nei atsakyt, až anei favoritų neberodo ir foto tik kai kurias  :unsure: 

Tai praeitą sav. lomkės net buvo, kad negaliu pakomentuot, šiandien nebeprisimenu jau net ką sakyt norėjau. Tai va, koks rūpestis.

Vakar buvom Kazy, nieko labai gero nemačiau, kainos ojojojoooooj... maistą ypač turiu omeny. Pirkau bliūdus tris molinius, baronkų, baklavos (sužavėjo mane imigrantai ją pardavinėję, per 1m. tobulai lietuvių k. išmokę, mandagumo/kuklumo belenkokio :wub: ), mačiau labai gražius auskarus, bet pinigo tiek jau nebeturėjau :D 

Mezginių nieko įdomaus neradau, nors tik dalį ir apėjom, ir tai vaikams nusibodo (vaikams, ne Rusnei  :D  . Su ta tai dar būtume ėję ir ėję :D)

Virbalus esu tik vienus sulaužius, kojininį medinuką, su alkūne atsirėmiau, ant sofos padėtas buvo. Dar vieną prisukamą yr sulaužęs vyras besimatuodamas megztinį  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas,

Pabaigiau savo karakulį...bet jau labai tingėjau įstatyt rankoves, be to dar galvoju, gal kitaip persiūt ir kūno siūles  :hmm:

Prie bruolio tingėjau prisėst.... Turiu vieną reikalą, bet niekaip iki galo vizija nesusiformuoja, daug abejonių, tai ir stumu tolyn....

Virbalus, t.y. valus esu sulaužius gal kokius trejus.... kubikai gana greit po pirkimo nutrūko, tai tikrai buvo labai gaila, bet pakeitė, o adžiai tai nusilanksto nuo senatvės, neseniai nusilankstė dveji patys pirmieji mano adžiai 2mm.

Kainos trenkia ne tik Kaziuke... :oh: Savaitgalį buvo mamos gimtadienis, norėjo mama kažkokių papuošalų,. bet ne sidabrinių, o karolinių, nu tai ka, su siostra draugiškai kibom į paieškas šeštadienį, aišku, paskutinę dieną, ji Vilniuj, aš Anykščiuos. Visų pirma tai nieko padoraus ir tinkančio nebuvo įmanoma rasti, o antra, tai po 50-60 eurų mokėt už bižuteriją, kažkaip nekilo rankos  :blink: Galiausiai nupirkau rankų darbo vėrinuką rankdarbių krautuvėj iš akmenukų, kartu su auskarais ir sidabriniais kabliukais, kas kainavo 30eur. Dar buvau radusi auskarus gražius sidabrinius su oniksu, bet ir auskarai kainavo 42 eurai. Rašau ne todėl, kad gaila mamai dovaną už tiek nupirkt, juolab, kad pirkau ne nuo savęs vienos, bet protu nesuvokiamos kainos  :B  Ar kada kainavo seniau auskarai 140lt? Arba bižuterinis vėrinys 200lt?  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 06 kovo 2017 - 09:33

Labas rytas virbalų laužytojos ir nelaužytojos :)

šarange laukiu karakulio vaizdo :)

man vaikis vakat pamatęs kad megzdama skaitau sako o kodėl tu skaitai, neskaityk, lengviau megzt bus :D

čia jis taip suinteresuotas kuo greičiau kakluošalą gauti :)

Atsakyti

Labas ;)

Paskaitau. O jau kai pradėjau megzt, tai ir parašyt turiu ką. Ketvirtadienį buvau ir sriubą paskaičius ;) Tik kad jau kavą sutartą tam laikui turėjau.

Susidėliojau turimus siūlus, norus, ir mezgu dukrai megztuką. Švelniai violetinį. Raudonoji suknia juda, bet lėtai.

Tiesa, vasarį drakys nepirklus buvo.

Atsakyti

labas rytas,

vakart Mantas kepesi kiausiniene vakarienei, nes to ka valgem po valandos pasirode per maza :) ta proga padege mentele, gerai, kad ji medine, tai dar siryt virtuve lauzu kvepia :D

oras vel velyva rudeni primena, jokio noro dirbt, bet ... teks

Atsakyti

gadget laaabas, pareik dazniau su pasisakymais, trūksta tavęs čia

aš savo drakiui mėginu apynasrį uždėt kažkaip, nesiseka

pradėjau rašytis kiek į ką gramais sumezgu, bet toks noras prasivalyt, reik dar susikaičiuot ką realiai turiu

Atsakyti

aš savo drakiui mėginu apynasrį uždėt kažkaip, nesiseka

pradėjau rašytis kiek į ką gramais sumezgu, bet toks noras prasivalyt, reik dar susikaičiuot ką realiai turiu

Aš rašausi, ką perku nuo 2013 metų. Kas buvo pirkta iki to, istorija nutyli :lol:

Pasižymiu, kai sumezgu - tai už 2013 ir 2014 sumegzta maždaug pusė iš pirktų :ax: , o už 2015-2016 po penktadalį.

Ir pagal užrašus mano drakius tikrai miegojo žiemos miegu :bigsmile: gruodį, sausį ir vasarį čiulpė leteną :lol:

Atsakyti

labas,

skaičiuojatės, kaip drakiai gyvena.... nepamenu, kada šėriau aš jį... šįmet lygtais nea... ir sumegzt nelabai sumezgiau... ai ne, gi tą blizgių sumezgiau. o guolis drakošos tai jomajo. :oh:  suprantu, kad yra kas daugiau turi, ale bet mano tempais tai iki pensijos... ir kaip dažniausia nutinka, kai koks noras realus atsiranda, tai siūlų pas drakių jam nea, ir tenka vėl papildyt :D
dar pas mano drakošą yra tokių po du-tris kamuoliukus, ar babinos uodega. vis planuoju ką nors iš likučių pamargint, bet planai ir lieka planais...

tai va, savaitgalį nuardžiau VĖL nugarą iki rankovių išėmų tam MB megztainiui. nu kažkaip ant vietos tikra to žodžio prasme

ir neturiu  kažkokio užkabinančio serialo. Juodoji lagūna visai leivas pasirodė, bandau Geroji žmona, ale bet irgi be entuziazmo.

perskaičiau Dingusi duktė. nežinau, ar čia tokei hormonai pasitaikė mano, bet į pabaigą tai žliumbiau tiesiog, nu taip gaila ten visų buvo......

Gadget, tai gal jau dažniau užeisi pas mumis?

Atsakyti

Aš tai po niumos įdėtos 'klasifikacijos" jau net pagalvojau, kad reikėtų peržiūrėti savo drakiaus guolį.

Bet pagalvojau ir praėjo.

katuk, man irgi Dingusi duktė viena iš tų labai palietusių  knygų. Paskutiniu metu žiūriu labai tokios apie kaltes- nekaltes visokiose sudėtingose situacijose labai liečia. Tai kažkuo panašios man buvo Jodi Picoult Atleidimas ir Jo Jo Moyes Mergina, kurią palikai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 kovo 2017 - 10:23

Aš tai po niumos įdėtos 'klasifikacijos" jau net pagalvojau, kad reikėtų peržiūrėti savo drakiaus guolį.

Bet pagalvojau ir praėjo.

aš tai pagalvojau, kad visai būt verta taip susidėliot. tik vat kad tada vietos prisireiktų daug daugiau :D

Atsakyti

šarange laukiu karakulio vaizdo :)

Ir aš laukiu :D Nebūčiau taip tingėjus aną savaitę, tai... savaitgalį buvo visos sąlygos pasifotkint, bet.... Dar nežinau kaip su saga, turiu dvi juodas, bet noriu nejuodos ir didesnės, tai va klausimas, ar gausiu :D

Šiandien šalta, dingo ta savaitgalinė šiluma...  :huh2: 

Atsakyti