Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Del integracijos tai turiu kelias nuomones...pirma tai buna vaiku be jokiu diagnoziu ir agresyviu ir nuo kuriu kiti kencia, kurie keikiasi kaip nezinia kas ir  ju ne integruot nereikia

Ir buna kuriuos integravus niekas nenukentes ...bet cia kiekvienas atvejis individualus..kaip juos atskirt, iskirt ir t.t neisivaizduoju

Atsakyti

nu...nereikia rankoves megzti su tokio ilgio virbalu..aisku kad tikimybe nuluzti valui, bele kokio gamintojo

Bet jau noretusi pamegint kazkokiu minkstesniu gal valu  gal tokie neluztu ir rankoves mezgant

kokio ilgio vali mezgei ta rankove? Nu bliamba, net nesmagiai jauciuosi, ne vienu virbalu nesu sulauzius. Adi vienu nuo senatves valas truputi atsiknojo nuo virbalo, siulas kimba va ir visi pasiekimai.

Ai is deklo istrauktas valas nelabai patinka man Kint pro. Kol kabindavau juos vazoj ant stalo gerai buvo...

Atsakyti

Del integracijos tai turiu kelias nuomones...pirma tai buna vaiku be jokiu diagnoziu ir agresyviu ir nuo kuriu kiti kencia, kurie keikiasi kaip nezinia kas ir  ju ne integruot nereikia

Ir buna kuriuos integravus niekas nenukentes ...bet cia kiekvienas atvejis individualus..kaip juos atskirt, iskirt ir t.t neisivaizduoju

tai va, kol turejom pradinese klasese agresyvu vaika, niekam tas musu su diagnoze nekliuvo. Kiek Manta kalbinu, tai kazkaip jam su tu mokiniu problemu nekyla, bet jei kazkam kyla... Nors man tai toks jausmas, kad labiau principus viena mamele rodo. As tyliai pakikenu apie deklaruojama tolerancija ir tiek.

Aisku kaip tu ir sakai diagnozes ir vaikai labai skirtingi

Atsakyti

80 cm valas

Nu prie ko cia tu kad nesmagu, sakau gi pati kalta nekaltinu nei gamintoju nei pardaveju o jau taves juo labiau

Man adi valai labai lankstosi, del to nepatinka, o su kubikais smagu megzt visai gal noresiu as ju ir kitu i pamaina kada nors

Nu ka pamete zmogelis mano vakar baktusa, verke verke pazadejau nauja salika..ale baktuso nenoriu, nesusirisa grazii reik koki uzmaukslinama kakluosala nuregzt...kazkada kapseika rode toki transformeri,,nerandu

Atsakyti

Sveikos,  

Qqut, gal tu apie šį

http://www.ravelry.c...library/howlcat

Mačiau jus tik viena akimi, mat atostogavome. grįžome atmirkę iki negaliu... aš tai ir ten tokia susukta buvau, saunomis gydžiausi, o likę iškrito tik namus pasiekę, tai bandom adaptuotis😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 05 kovo 2017 - 16:01

Labas

Del integracijos patylesiu tiesiog.

Kerpene grazus  megztukas :4u: 

Atsakyti

Kapseika agaa, apie ta Nepameni kokip ilgio tu ji mezgei?as jau susiradau per tavo ravelry ji

As pamenu kad norejau ji megzt kai taviski pamaciau bet vis nebuvo kam ir kaip

Nu tai turiu daba proga ir tamsiai melyna merinocoton 2 matkelius radau uzsilikusius, dar tik reikia sugalvot ka priderunt

Turiu 10 matkiu ryzo dar tokio ale bijau paskui man megztiniu neuzteks pavasariui suplanuotam

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 kovo 2017 - 16:23

As ji trumpesni dariau, nes maniskis jo kaip kepures vistiek  nedevi.  Bet siaip smagus daiktas 😉 dabar juoda toki turi. 

Atsakyti

Sveikos,

3. Suluzusius virbalus sekmingai keisdavo ir visos, kurios norejo pasikeisti, o ne pabaksnoti mane tuo suluzusiu virbalu, sekmingai pasikeite. (Cia as visai nepiktai, tiesiog... nebenoriu apsimest, kad nesuptantu ar nematau)

Aš irgi nebaksnoju. Esu pasikeitus pas tave. Tik pasiguodžiau, kad maži vaikai sutrumpina galiojimo terminą mano žaislų.

Važiavau kavos pas seserį išgert... Nuvažiavau pas Kacumotą....  :friends: Čia mano tokie ekspromptiniai poelgiai būna.  :lady: 

Paskui važiavau tik pasiimt vieno vaiko iš gimtadienio. Į kitus svečius papuoliau. Prisibendravau fainai, kol vaikai žaidė.

Pagaliau namie.

Atsakyti

80 cm valas

Nu prie ko cia tu kad nesmagu, sakau gi pati kalta nekaltinu nei gamintoju nei pardaveju

nesmagu ta prasme, kad ne prie chebros, nes nu ne vienu virbalu per gyvenima nesulauziau :D

Atsakyti

džiūsta Nojaus megztukas  :wub:  dabar i rankinę įsimečiau Luknės levandinį medvilninį :B 

sode smagiai pasikrapštėm,katuko inventorių jau galėjau išmest...pasikasėm topambų :)

Atsakyti

sveikos,

vakar po Kaziuką "pasivaikščiojom" :D su vežimu tai iššūkis, negali pravažiuot, o tave stumia, o iš priekio atsisuka tokia mina, kad atseit sulaužei koją :D Didžiajam atrakcija kažką vis išragaut :D atvaikščiojau beveik 50 km :D

Lyg ežiukę mačiau prie kažkokio prekystalio, bet galėjo ir su kokia drauge tik pašnekėt sustot :D

O dar traukiny važiuojant tokia moteriškė senučiukė su dukra važiavo, ir pamatė, kad neriu, tai tiek įsišnekėjo :) pripasakojo iš ko ir kaip megzdavo senais laikais, kiek priaudus yra, smagi kelionė buvo  :wub:  :wub:​ 

Ligvita, man rodos lūžta labiau kietamezgėms viskas :) kas laisvai mezga tai ir įrankiai nenukenčia, nes bent aš tai tvirtai įsikimbu į virbalus ar vąšelį :) Aišku sulaužius jau kiek atsargiau naudojuos..

Atsakyti