Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žuviuk  :4u: 

Atsakyti

Saulėlydžiui sveikijimai su pražvaigždėtuvėmis, lauksiu foto.

Atsakyti

Labas rytas

Nu..atostogos baigesi, o noras megzt nepraejo..ypac suknias...

Atsakyti
Sveikos. Žuviuk, kol neparašei nerodė man tavo žinutės. Tu turi liveinternetą? Ten susirask tarp mano megztukų receptų. Negaliu per telefoną įlkelt nuorodos. Arba gal qqtė turi kur po ranka?
Atsakyti

Labas rytas,

O man megzti noras praėjo....  :huh2:  Užtai atėjo skaityt... Visada sakiau, kad aš nemoku protingai paskirstyt tų dviejų dalykų, jei pradedu tai negaliu sustot, negaliu sustot ir baigus knygą, nes noriu kitos... :oh: 

Už tai dabar miegu  :dry2: Po masažo jaučiuosi kaip sumušta, bet kažkaip malonu, reiškia yra poveikis :)

Atsakyti

qqte gal ir turėtų tik nežino ką reikia turėt :)

Atsakyti

Qqute, Olaiva, papasakokit, kaip jūs skalbėt rogutinį kašmyrą, kad išleistų pūką. Ar tik išgęžti mašina reikia, ar dar ką padaryti?

Atsakyti

aš pagal Olaivos rekomendacijas skalbiau tiesiog skalavimo programa kur tik šaltą vandenį pila, gręžiau 800 apsukų nes daugiau skalbykle nepaveza mano

nu ir skysti pyliau ne vilnai o visiems skalbiniams skirtą nes vilnai paprastai naudoju plaukų šampūną tai nedrįsau į skalbimo mašiną jo pilti

Atsakyti

Kašmyrą reikia gerai prasukt, kad pasišiauštų plaukas, skalbt tai vistiek reik vilnos programa, nu arba rankom, tik prasuki su kuo daugiau apsukų, bet čia vistiek nuo mašinos priklauso, man tai tas plaukas taip ir nepasišiausia normaliai.... O gal ir tie patys kašmyrai nevienodai pūkuoti. :hmm:

IMG_5379_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 10 sausio 2017 - 09:27

Pavyzdžiui Olaivos kašmyriniai tobulai pūkuoti, o qqutės man pasirodė ne visai toks. Tai va ir nežinia nuo ko priklauso - nuo spalvos, nuo skalbimo mašinos, nuo apsukų skaičiaus (pas mane jų irgi daugiausia 800 yra)...

Vakar pradėjau megzti užsegimo juostelę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 sausio 2017 - 09:23

Gal ketvirtadienį norėtum kavos? :) Aš tik su mažium būsiu.

Arba galiu atvažiuot pati kur nors į akropolį :)

Labas rytas, Akropolis man ne draugas :)

Vengiu, jei tik galiu....

Paskambinsiu ketvirtadienį. Man pakeliui išvažiuojant pas tave užsukt. Kokią 14 val jau turėčiau išjudėt iš Kauno

Atsakyti
Qqte, Žuviukui reikia visko apie skėtukus.
Atsakyti