Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man  tai labai gražu :wub: nešiočiau tokį  :wub: 

Būna, kad siūlas neskersuoja (pvz.,linas) o numezgus ir išskalbus, ypač šlapias - siaubų siaubai kaip sumėto mezginį. Išdžiūsta - grįžta į protą :)

Atsakyti

Bet tai kiek iš tos vienos gijos dundagos išeina. Dar liko vos ne pusė gijos. Tikrai galiu dar pora inspirų ant kaklo nusimegzt. Arba galėjau sau megzti. Bet kaip pradėjau, galvojau negali būti, kad man išeitų.

Kerpena, pasidalink kokia inspiros nuroda/schema. Aš berods Šarlotą nėriau, kai jūs visos inspirinotės, tai kažkaip neišsisaugojau. Bet va mintyse vis nešiojuosi, o kai kas kokiu darbeliu primena, tai iš viso apie nieką kitą galvot negaliu. :D 

Atsakyti

http://www.ravelry.c...ry/inspira-cowl

Atsakyti

Ačiū labai  :4u: 

Atsakyti

Kerpena vau vau kaip grazu 

Cia dundaga?su kuo?kiek suejo?

Atsakyti

Plonoji dundaga su Vernito pusalpake.

Dundagos dar likę beveik 130 g iš sruogos - tiksliai neatsimenu, kiek svėrė visa, lyg kažkur 270.

O alpakos suėjo šiek tiek daugiau, nei 2,5 kamuoliuko - likę kažkur 20 g.

Mano mergaitė 12,5 metų, ūgio jau gal koks156 cm., kūdutė. Bet įtariu, kad tau reikėtų ne ką daugiau:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 kovo 2017 - 15:36

Labos

Kerpena mano svajonę išpildė  :wub: Kada nors ir aš turėsiu inspirinį megztuką.

Mezginio nečiupinėjau. Virtuvėj kaip po žemės drebėjimo, drabužinėse kaip po žemės drebėjimo ir dar seną butą išvalyt ir priduot  :bijau2: 

Atsakyti

Kaip smagu, kai neplanuotai gimęs mezginys netgi kažkieno svajonę išpildo :)

Atsakyti

Nu vat dyvyjausi kaip Liniukai valas virbalo nuluzo..prisidyvyjau

Kubikus 3.25 sumezgiau  :angel_sadangel: 

Atsakyti

man tai pikta kad nepigus tie kubikai taip nutrukineja . maniskiai irgi tubut buvo 3,25 kur  nutruko  pirmam mezginyje :(

Atsakyti
Kerpena, wau wau wau kaip gražiai gavosi. Jaučiu būsi nauja virusa sektoj paskleidus.
Atsakyti

Sveikos, 

Kerpena tikrai labai grazu, spalvos dera. Nors mano skoniui gal per marga, kai visas toks, bet vistiek labai liuks. :super: 

Kubikus keicia! Tikrai keicia, pati keiciau, kreipkites i prekybos vietas.

Atsakyti