Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriga uzteks siulu?

As deliojau deliojau savo dundagas siandien, reiktu iskalbt ur suvyniot ir likusias

Bet tai tvarkiausi savo drakiaus guoli ir nusprendem su vyru kad siulai tam guoly vaikus veda muset..nu mezgu mezgu o ju ne tai kad nemazeja, jie ryskiai dauginasi

Atsakyti

Aš tai sugebėjau namie vieną mezginį pamest. Ir vis dar neatsiranda :)

Šalis iš šilkmoherio. Pusę numezgiau Emilio besilaukdama ir pasidėjau kažkur saugiai....... Prabangybė. Dingo.

Mama skambina, sako, žinai, kai būsi pas mane, gali tokį suoliuką pasiimt. Jis tuščiaviduris. Ten daug siūlų susidėtum :D 

Atsakyti

..nu mezgu mezgu o ju ne tai kad nemazeja, jie ryskiai dauginasi

:lol:

Žinok, Qqte, pas mane tas pas :( siūlai - mutantai :mad2:

Atsakyti

Ingriga uzteks siulu?

Tai kad nelabai mezgiau, vis gastrolės  :oh: bet manau užteks  :hmm: 

Atsakyti

Dar apie skersavima

Sako padeda siulus pavirt ant garu arba palaikyt karstam vandeny tada atleidzia ta stipru susukima

Nieks nemeginot?

As vaikystej atsimenu su mama nuo spuliu siulus vyniodavom dedavom i bliuda ir uzpildavom verdanciu vandeniu

Neskersuodavo

Bet nesu tikra kad taip neapdoti butu skersave, nieks nebandet?

Atsakyti

Priedas  17097466_10102194308390452_8422438746966583420_o.jpg   228,42KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Bet tai tvarkiausi savo drakiaus guoli ir nusprendem su vyru kad siulai tam guoly vaikus veda muset..nu mezgu mezgu o ju ne tai kad nemazeja, jie ryskiai dauginasi

Matėm mes ketvirtadienį, kokiu būdu jie vyrui nematant dauginasi :ax:

Šiandien atlikinėjau pareigą mamai - vežiau pas gimines į svečius. Ji yra pas seserį atvažiavus, tai sugalvojo gimines Vilniaus pakrašty aplankyti.

Dėl skersavimo nežinau, nebandžiau.

niuma, gera klasifikacija, nors ne viską supratau, bet iš esmės aišku. O rožiniai akiniai tau mažoki.  :mirksiukas: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 kovo 2017 - 14:13

Dar apie skersavima

Sako padeda siulus pavirt ant garu arba palaikyt karstam vandeny tada atleidzia ta stipru susukima

Nieks nemeginot?

As vaikystej atsimenu su mama nuo spuliu siulus vyniodavom dedavom i bliuda ir uzpildavom verdanciu vandeniu

Neskersuodavo

Bet nesu tikra kad taip neapdoti butu skersave, nieks nebandet?

Jei siūlas yra stipriai persuktas ir skersuoja, tai gali ką nori daryt su juo - skersuos :) juk pagarinimas jo netasuks.

Kiek esu pastebėjusi, skersuoja viengijai siūlai.

Atsakyti

Nu bet buna kad gatavas mezginys iskalbus ir pagarinus ateina i prota, sako karstis atpalaiduoja ta susukima, suminkstina, nu pamegi siu as su dundaga ta sposa tik gal ne su visu kiekiu

Atsakyti

Dabar prisiminiau, kad seniai buvau gavus iš anytos naminės vilnos siūlų, ypatingo šiurkštumo ir ypatingai stipriai susuktų, tai skersavo baisiai. Mezgiau vaikams, maždaug 1 ir 3 metų, megztukus, tai man atrodo jau gatavus irgi visaip karštais vandenim pilsčiau, kažkas irgi patarė, bet vis tiek skersavo ir taip ne vienodai, vienur labiau, kitur beveik ne.

Inprovizacija inspiros tema.

P1180133_medium2.JPG

P1180138_medium2.JPG

P1180135_medium2.JPG

P1180137_medium2.JPG

Atsakyti

Kerpena wauu kaip man tokie inspiriniai patinka  :wub: 

Atsakyti

Bet tai kiek iš tos vienos gijos dundagos išeina. Dar liko vos ne pusė gijos. Tikrai galiu dar pora inspirų ant kaklo nusimegzt. Arba galėjau sau megzti. Bet kaip pradėjau, galvojau negali būti, kad man išeitų.

Atsakyti