Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba :4u:

Ristina, kokia suknutė :wub: :wub: :wub:

Olaiva, suprantu ir užjaučiu. Mūsų mokyklos skyriuje (visai kitam pastete. tik priklauso mūsų mokyklai) mokinasi toks trečiokas...serga vaikas diabetu, bet yra neprognozuojamai piktybiškas. Teko 3 savaites tą mokytoją po operacijos pavaduoti, tai kai baigiau pavadavimą, iššoviau šampano butelį ir viena išgėriau :D Nes džiaugiausi, kad vaikai gyvi prie manęs liko. Mama nesusitvarko, 2 vaikam į batus primyžo, su peiliu kuprinę perpjovė, įstumia į krūmus, vaikus sužaloja, aš net nemoku apsakyti....

tai va,kad ir nieks nesusitvarko,svarbu tylet,šypsotis kaip madagaskaro pingvinams ir mojuot...

jau kaip musu mokytoja atrode po pamoku siandien,tai liudnuma...

Atsakyti

tai va,kad ir nieks nesusitvarko,svarbu tylet,šypsotis kaip madagaskaro pingvinams ir mojuot...

jau kaip musu mokytoja atrode po pamoku siandien,tai liudnuma...

Mokyklai labai surištos rankos, ne taip lengva tokio amžiaus vaiką išmest iš mokyklos, nors renkame dabar visą medžiagą, dirba psichologė, soc. pedagogė, mokytoja ir vadovė, siūlome namų mokymą, mama net sutinka, kad vaikas būtų išvežtas į spec. mokyklą, nes moteris pati nebesusitvarko vaikas jai sako papjausiu tave kai užaugsiu....Tai va, situacija gana liūdna, todėl tave labai suprantu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 03 kovo 2017 - 19:27

Laba vakara :)

Integruojam sakot :( jooo, net ir tarp suaugusių tas nesibaigia. Net jei integruojamasis užsinori būt gydytoju.... svarbu gerai testus išsilaikyt ir viską laiku atsiskaityt. Ir tikrai, labai labai sunku kažką padaryt oficialiai. Žiauriai sunku...

Užjaučiu, Olaiva  :4u: 

Atsakyti

Kažkokia mezgimų liežuviais savaitė. Šiandien su ingriga pamezgėm :wub:

Atsakyti

PRO rozinius akinius pasaulis mielesnis.

Su pavasariu ;)

Priedas  20170303_232455.png   1,98MB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas

Kos oras siandien

Bet pas mane mezgiminiai planai, puse rankoves liko, reik uzbaigt

Vyrai zada i kaziuka vaziuot, as vakar  buvau per pietus, nusipirkau terbike drobine su uztrauktuku, kisene ir katinais ant kisenes, bus mezginiui tampytis

Atsakyti

Labas rytas, šiandien oras  :wub: 

o vakar kai po kaziuką vaikštinėjau, tai fuiii :aggressive:  Su Kerpena skaniai kavos išgėrėm, liežuviais pamezgėm ir gražią kepurę padėjo nusipirkt.

Vis dar mezgu rankovę, bet tai siūlas pasidarė  :oh: tenka pastoviai nutraukinėti, nes toks plonyyytis  :oh: 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

O tai apsižioplinau šiandien, išvažiavom į Kaziuką, o gi Kaune jis tik kitą savaitgalį  :oh:  

Vakar mokykloj atsėdėjau per Kazį, na kaip atsėdėjau, su mano dukra tai neprisėdau realiai nei minutei, laksčiau paskui, o turėjau gi vaikus prižiūrėt  :happy: Guminukai neblogai ėjo, bet ne taip puikiai, kaip pernai popkornas, tą tai iššlavė per 5 minutes ir sėdėjo vaikas paskui 2 val tuščiom  :D Maistą pas mus pardavinėti leidžia, daugiausia jį ir parduoda, išvis daugiausia buvo įv. keksiukų sakyčiau. Originalių idėjų buvo, kitiems metams nužiūrėjau mini burgeriukus, labai perkama prekė, originalu ir skanu  :super:

0_1345dc_d9a7c3c1_XL.jpg

Uždirbo vaikis apie 9 eurus, iš jų apie 6 išleidom skanėstams, rankų darbo žaisliukams ir papuošaliukams, o kiek parsinešė, panašiai tiek į pasiruošimą investavom :hihihi:  Bet užsidirbt tikslo tikrai neturėjom :)

Olaiva, nepavydėtina situacija klasėje   :console:

Mezgimas: pabaigsiu šiandien Dancing leaves, sunkus ir ilgas darbas buvo, bet rezultatu esu labai patenkinta  :rolleyes:  Vakar atidariau pavasario sezoną - pradėjau pirmą mezginį iš medvilnės  :wub:

Per šį savaitgalį paruošiu norų sąrašiukus iš siūlų: kitą sav vyras į Latviją važiuos, kažką parveš, dar šį mėn į Olandiją, prašysiu olandiškų siūlų, na ir čia iš kelių parduotuvių planuoju šį bei tą užsisakyt  :nail:

Atsakyti

donstop drakius nuo grandinės nurtūko  :D 

Atsakyti

donstop drakius nuo grandinės nurtūko  :D

Mano drakius nesuvaldomas - pernai nebuvo nei vieno mėnesio, kad nedaryčiau kelių siūlų užsakymo, šiemet tas pats  :angel_not:  Vieną dalyką sugalvojau, kaip apmažint išlaidas: iš kurių siūlų dar nežinau, ką būtent noriu megzti, imsiu po 1 matkelį - pramegzti pavyzdėliui, apsispręsti dėl modelio, apskaičiuoti tikslų kiekį ir paskui jau bus galima dasisakyti  :hmm: 

Atsakyti

Dontstop, parduot nemezgamus irgi galima :D

Eisim su drauge i atspalvius.

Dabar geriu kava ir mezgu. Is prabangiuju. Tik Emilis nulauze prisukama treciuka :( getai, kad pas mane virbalu ne po viena vnt.

Ligvita, jei isizeidus, parasyk cia ar uzsakei man virbalus ar nelaukt. Nes jau kovo menuo. Kalbam nuo gruodzio. Nerimta.

Atsakyti

Dontstop, parduot nemezgamus irgi galima :D

Parduot? Oi ne, aš jei ir nemezgu iš kurių nors, tai kaifuoju vien turėdama  :D , išsitraukiu karts nuo karto, paglostau, pauostau  :lol: , pasigrožiu ir atgal spintan kišu  :laugh: 

Atsakyti