Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu tikrai bjauri situacija

ir i kita mokykla nesinori jau pereit 4 klases antroj pusej...

Atsakyti

Nu tikrai bjauri situacija

ir i kita mokykla nesinori jau pereit 4 klases antroj pusej...

taip,ne laikas dabar lakstyti,dabar tik mokytis reikia...

tevai jau susitare,eis kita sav pas direktore,perspejo,kad butu,nes gali ir staiga susirgti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 03 kovo 2017 - 11:29

Sveikos

Olaiva jusu sutuacija  :oh: o jeigu visi tevai svietimo m. laiska paradytu  :hmm: 

Atsakyti

parasytu  :rolleyes: 

Sunku vaziuojant i raides pataikyti  :B 

Atsakyti

Sveikos

Olaiva jusu sutuacija  :oh: o jeigu visi tevai svietimo m. laiska paradytu  :hmm:

jeigu...yra trys motinos teresės,kurios į mokyklą ateina rugsėjo pirmą ir per išleistuves ir to vaiko labai gaili,nors nematę...

Atsakyti

Ristina, tai kokio ten plauko storio tie siūlai, kad mašinai reikėjo 18? :blink:  Neatrodo, kad būtų labai stora. O suknia graži, man kaip tik tos kišenės gražios, kad nėra lenkimo, taip viskas aptakiai susilieja.

8 reikėjo :D

100gr./3000metrų.

Gaila, kad kitokios spalvos siūlo tokio neturiu. Jau meilumas :wub: trucikus galima drąsiai megzt.

Atsakyti

Olaiva, labai panasi situacija buvo mažojo pradinėse klasėse- visagalis žodis intergacija...buvo klasiokų, nustumtų nuo laiptų, šakutės lakstė valgykloje, per pamokas pastovi erzelynė... Pasibaigė tuo, kad 4 klasėje jie išsikraustė kažkur......

Pas jus per  Kaziuko mugę galima neštis maisto produktus??. Pas mus- griežtai ne...

Atsakyti

Pas mus pagrinde maisto produktai :)

Atsakyti

Būna ir pas mus kažkokio kitokio merino, daug plonesnis, toks vos ne su blizgesiu, labai fainas, esu ir aš mezgusi, nors ir nežinau koks tavo, gal kitoks :D\

Po kalbų apie žuvis per pietus prisipirkau žuvies Bajorinės, visokios šaldytos, sakau reik paragaut ir kažką kito ne tik lydeka ir upėtakius :D

Buvau ir mokyklos mugėj, kadangi matau jau 4m iš eilės, tai turiu pasakyt, kad kasmet vis prasčiau, labai skurdi visom prasmėm, nieko idomaus, nieko skanaus ir nieko originalaus :) Matyt, išeina iš mados, gal kitamet nebebus išvis :D 

Atsakyti

Būna ir pas mus kažkokio kitokio merino, daug plonesnis, toks vos ne su blizgesiu, labai fainas, esu ir aš mezgusi, nors ir nežinau koks tavo, gal kitoks :D\

Pilnai gali būti ir toks pats :mirksiukas:

Atsakyti

Laba :4u:

Ristina, kokia suknutė :wub: :wub: :wub:

Olaiva, suprantu ir užjaučiu. Mūsų mokyklos skyriuje (visai kitam pastete. tik priklauso mūsų mokyklai) mokinasi toks trečiokas...serga vaikas diabetu, bet yra neprognozuojamai piktybiškas. Teko 3 savaites tą mokytoją po operacijos pavaduoti, tai kai baigiau pavadavimą, iššoviau šampano butelį ir viena išgėriau :D Nes džiaugiausi, kad vaikai gyvi prie manęs liko. Mama nesusitvarko, 2 vaikam į batus primyžo, su peiliu kuprinę perpjovė, įstumia į krūmus, vaikus sužaloja, aš net nemoku apsakyti....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 03 kovo 2017 - 13:45

:D :blush-anim-cl: :D

Mytas vilioja, bet tai aš su savo bose visur... tai jau gali būt daugokai aliarmo :(

Sveikos. Niuma priimsi be virbalu. Maniskis jau stojasi, tai pasivaiksciosiu po buta, i jus paspoksosiu.

Tilpsom visos. Su vaikais atvaziuokit tyte, kol mano 2 bus mokykloj.

Vakar svenciau naujus pasiekimus. Mano komanda 10 vakaro lankste mano vaikams spalvotas pinigines is Toutubes :D i Kaziuko muge. Dar po saldaini vaikai idejo.

Kaip snd galva skauda. Nuo vyno. Panasu, kad teks mest baliavot. Nebeatlaikau.

Atsakyti