Nu tikrai bjauri situacija
ir i kita mokykla nesinori jau pereit 4 klases antroj pusej...
Ristina, tai kokio ten plauko storio tie siūlai, kad mašinai reikėjo 18? Neatrodo, kad būtų labai stora. O suknia graži, man kaip tik tos kišenės gražios, kad nėra lenkimo, taip viskas aptakiai susilieja.
8 reikėjo
100gr./3000metrų.
Gaila, kad kitokios spalvos siūlo tokio neturiu. Jau meilumas trucikus galima drąsiai megzt.
Olaiva, labai panasi situacija buvo mažojo pradinėse klasėse- visagalis žodis intergacija...buvo klasiokų, nustumtų nuo laiptų, šakutės lakstė valgykloje, per pamokas pastovi erzelynė... Pasibaigė tuo, kad 4 klasėje jie išsikraustė kažkur......
Pas jus per Kaziuko mugę galima neštis maisto produktus??. Pas mus- griežtai ne...
Būna ir pas mus kažkokio kitokio merino, daug plonesnis, toks vos ne su blizgesiu, labai fainas, esu ir aš mezgusi, nors ir nežinau koks tavo, gal kitoks \
Po kalbų apie žuvis per pietus prisipirkau žuvies Bajorinės, visokios šaldytos, sakau reik paragaut ir kažką kito ne tik lydeka ir upėtakius
Buvau ir mokyklos mugėj, kadangi matau jau 4m iš eilės, tai turiu pasakyt, kad kasmet vis prasčiau, labai skurdi visom prasmėm, nieko idomaus, nieko skanaus ir nieko originalaus Matyt, išeina iš mados, gal kitamet nebebus išvis
Laba
Ristina, kokia suknutė
Olaiva, suprantu ir užjaučiu. Mūsų mokyklos skyriuje (visai kitam pastete. tik priklauso mūsų mokyklai) mokinasi toks trečiokas...serga vaikas diabetu, bet yra neprognozuojamai piktybiškas. Teko 3 savaites tą mokytoją po operacijos pavaduoti, tai kai baigiau pavadavimą, iššoviau šampano butelį ir viena išgėriau Nes džiaugiausi, kad vaikai gyvi prie manęs liko. Mama nesusitvarko, 2 vaikam į batus primyžo, su peiliu kuprinę perpjovė, įstumia į krūmus, vaikus sužaloja, aš net nemoku apsakyti....
Mytas vilioja, bet tai aš su savo bose visur... tai jau gali būt daugokai aliarmo
Sveikos. Niuma priimsi be virbalu. Maniskis jau stojasi, tai pasivaiksciosiu po buta, i jus paspoksosiu.
Tilpsom visos. Su vaikais atvaziuokit tyte, kol mano 2 bus mokykloj.
Vakar svenciau naujus pasiekimus. Mano komanda 10 vakaro lankste mano vaikams spalvotas pinigines is Toutubes i Kaziuko muge. Dar po saldaini vaikai idejo.
Kaip snd galva skauda. Nuo vyno. Panasu, kad teks mest baliavot. Nebeatlaikau.