Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina nuuu, visiškai žadini reikėjimą

visiškai

nu bet kišenėtą gi aš pati moku nusimegzt

ir sukritakaklį moku...

Kerpena be rankoves vienos ir su virbalu sveria megztukas 410, tai manau apie 500 sueis kažkur

mano vyriškis nešioja 48 dydi ir yra 172 ugio :) smulkiu kaulu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 kovo 2017 - 09:21

Qqte, tau jos tikrai nereik :D suknelių pas tave ir taip melejonas :D

Atsakyti

Labas rytas,

Ristina, man tokių įleistinių kišenių kliūna, kad nėra jokio lenkimo kantuko, kažkaip prašosi.... O šiaip perfekto, nors ir nuobodi   :)

Mums vakar vakaras irgi buvo veiksminis, neišlindom iš virtuvės visi iki kol į lovas griuvom, bet tai nereiškia, kad virėm-kepėm, atrodo, nieko ypatinga ir nedarėm, ale visokios nesąmonėlės lygiai taip pat daug laiko užima  :oh:  Šiaip dalį darbelių vaikams padarė močiutė, bet pas Luknę mokykloj bus tautiškumo tema, reikėjo apgalvoti ir aprangą ir prekyvietės apipavidalinimą, nes bus renkama orginaliausia prekyvietė ir tautiškiausias prekybininkas, ta proga nuo savęs dar padariau keletą skirtukų iš drobės. Iš maisto tik sausainiukai, plius papuošė Kukulis spalvotais pabarstukais :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 03 kovo 2017 - 09:26

Kai reikėjo megzt, keistai tokios kišenės išrodė. Bet viskas su tom kišenėm gerai :) Kadangi į šią ir aš įsibraškinu - galiu realiai vertint padėtį :D

Ir šiaip. Kuo durniau, tuo įdomiau  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 03 kovo 2017 - 09:34

pas mus Kaziukas bus kitą penktadienį,kai ką jau turim pagaminę,kai dar reiks meistrauti

bet Kaziuko nuotaikos nublanksta prieš to probleminio vaiko bėdas klasėje,pamokos nevyksta,nes mokytoja gaudo jį laukais,po to eina pas direktorę ant kilimėlio.nėra jokio soc.darbuotojo jo bėdoms spręsti,kurios yra ne tik psichologinės,bet ir kelios toookios diagnozės,kad mūsų vaikams klasėj nesaugu.o direktorė šiuo atveju kurčia...labai apmaudu...

Atsakyti

Olaiva kosmaras kazkoks... pamenu musu mokykloje buvo toks atvejis. Integracija ir blablabla. Visi tevai parase prasymus pereit i kita mokykla. Ko pasekoje mokinio krepselis ir pan liko prioritetas. Iskele viena, o ne 23 prarado.

Atsakyti

Olaiva kosmaras kazkoks... pamenu musu mokykloje buvo toks atvejis. Integracija ir blablabla. Visi tevai parase prasymus pereit i kita mokykla. Ko pasekoje mokinio krepselis ir pan liko prioritetas. Iskele viena, o ne 23 prarado.

oj,nenoriu plestis,bet cia situacija kitokia.musu vaikai ir mes,ir mokytoja turim ji bendrom jegom integruoti.ir nuslepe,kad jo lygis nustatytas kaip keturmecio vaiko+keiksmazodziai+musimasis.rugsejo pirma gales dyrike viesai didziuotis,kaip puikiai vaikas integravosi mokykloje,kokia sauni mokykla,o reali tiesa i vata ivyniota ir uzkimsta...

Atsakyti

Olaiva o kodėl jūs ir jūsų vaikai turi integruoti jį?

Atsakyti

Olaiva o kodėl jūs ir jūsų vaikai turi integruoti jį?

man irgi idomu,kodel.per mokytoja direktore pasake,kad turim daryti gera darba ir rodyti pavyzdi,nes jis likimo nuskriaustas.mokykla prisideti neturi.ji imete i gera,draugiska katila.bet nei mokytoja,nei musu vaikai,net mokykla neturi tam kompetenciju,kad ji gydyti,su juo uzsiimti.ten yra didziule problema,tiksinti bomba,kada jam kas uzplauks...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 03 kovo 2017 - 11:09

Pas mus matyt kaziukininkai ką nors užtrumpino, nes kokį pusvalandį nebuvo elektros, panašu, kad ne tik pas mus, nbet visoje gatvėje, ar kažkokioje jos dalyje.

Olaiva, labai nemaloni situacija - nei tam vaikui naudos, o kitiems kiek žalos.

Ristina, tai kokio ten plauko storio tie siūlai, kad mašinai reikėjo 18? :blink:  Neatrodo, kad būtų labai stora. O suknia graži, man kaip tik tos kišenės gražios, kad nėra lenkimo, taip viskas aptakiai susilieja.

Atsakyti

Kerpena, 8 tik reikėjo :D

nu garži ta suknė.....siūlas koks :wub:

Atsakyti

Pas mus matyt kaziukininkai ką nors užtrumpino, nes kokį pusvalandį nebuvo elektros, panašu, kad ne tik pas mus, nbet visoje gatvėje, ar kažkokioje jos dalyje.

Olaiva, labai nemaloni situacija - nei tam vaikui naudos, o kitiems kiek žalos.

Ristina, tai kokio ten plauko storio tie siūlai, kad mašinai reikėjo 18? :blink:  Neatrodo, kad būtų labai stora. O suknia graži, man kaip tik tos kišenės gražios, kad nėra lenkimo, taip viskas aptakiai susilieja.

tai vat,kad jam naudos jokios nera,o 22 vaikams zala.mokytoja nesusitvarko,pikta,balso tonas kyla ir ant nekaltu vaiku.bus kaip pernai-nuo streso apsirgo.nebuvo kam pavaduoti,nejom i mokykla.o standartizuoti testai ant nosies...yra tokiu,kur jau neleis vaiko i mokykla,kur stojamieji yra.kiti jau korepetitorius samdo.4 klasej !!!

Atsakyti