Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lusasita, aš tą receptą siūliau... gi ne nuo gimimo aš tokia čiudikė :D 

Bet tai kai darbo užderėjo....dienos šviesos nematau...

Atsakyti

Labos

jau kaip skaniai jūs apie tas žuvis... Reiks ir man gal nusipirkt pasigamint.

Šiandien man pakavimo diena, ryt važiavimo, poryt valymo. Brrrr, kraustomės. Užtat vaizdas pro langą su kiekvienu persikraustymu vis gerėja :wub:

Atsakyti

Kampukas ..tik apverstas :( :B

Pridėta:

• Priedas  image.jpeg   206,56KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Nu kai smagiai pasedejom

Kokius tris kartus vis ruosemes skirstytis ir vis uzsispliurrrrpdavom 

Pasiilgus jau tu mezgiminiu sriubu buvau

Atsakyti

Nu kai smagiai pasedejom

Kokius tris kartus vis ruosemes skirstytis ir vis uzsispliurrrrpdavom 

Pasiilgus jau tu mezgiminiu sriubu buvau

Ir dar temų liko  :lol: 

Atsakyti

Aš pažiūrėjau į laikrodį - tai vos ne tris valandas liežuviais mezgėm.

Net parėjus namo megzt nebenoriu. Net į ant stalo stovinčius naujai suvyniotus siūlus abejingai žiūriu.

Atsakyti

Ir aš labai jaučiausi nusipelniusi tokio pasipliurpimo  :wub: 

ir dar pasakysiu, kad sėdėjau visą vakarą į qqutės dryžiuką akis pakabinus, spalva totaliai ne mano, nu bet žeurei gražus  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Man tai noras megzt nepraejo, grizus pabaigiau rankove, pradejau kita, jei taip eisis iki sekmadienio gal net uzbaigsiu, nes ryt trumpiau dirbt, sestadieni priesaky...ogi mb gimtadienis sekmadieni

Lace aciu  :wub: 

Man paciai jis labai patinka, toks kokio ir norejau gavosi..nu iskyrus rankoviu ilgi, bet ai..nesalta, nebetaisysiu

Atsakyti

Labas rytas.

Man paskui noras megzt sugrįžo, nes dar šiek tiek pavyzdėlį megztelėjau iš naujų siūlų, nors nebaigiau jau miegot buvo metas.

Qqte, tavęs paklausius, pradedu viltis, kad gal net spėčiau iki vyro gimtadienio, kuris kovo gale, numegzt, bet matyt viltis kvailių motina, bent jau šiuo atveju.  :) Gal žinai, kiek maždaug tau merino sueis į vyrišką megztinį? Aš turbūt irgi iš 5 gijų megzsiu. O tavo dryžiukas tikrai nuostabus, toks subtilus švelnumas, norisi žiūrėti ir žiūrėti, pritariu Lace. :4u:

Saulėlydi, gražus kampukas. Čia tavo megzta? Sagos mano akim gražiai dera.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 kovo 2017 - 08:04

Labas rytas.

Saulėlydi, gražus kampukas. Čia tavo megzta? Sagos mano akim gražiai dera.

Labas rytas, mano. Ačiū. Negražiai nuotraukoje atrodo, ypač per kompą kai pamačiau. Liko rankovės. Vakar pamezgiau nuo viršaus, bet nuo per mažai akių pradėjau platinti, tai gavosi negraži raukšlė. Teks ardyti. O šiaip pats dailiai gula, be reikalo baiminausi. Rankovės bus lygiu raštu.

Atsakyti

Labryt,

na, gal jau mano vergovė Kaziukui, aš gal irgi šįvakar vėl pradėsiu megzt. Buvo smagu kitaip rankdarbiaut (ir adatos, pasirodo, nebijau :) ). Šiaip metais dvyniai patys labai daug padirbėjo, džiaugiuosi, patys siuvo, klijavo, lipdė, piešė ant knygų skirtukų. Vyras jau tradiciškai padarė naminio limonado. Ir pirmą kartą nieko nekepėm. Mat kai kam buvo svarbiau kompu pažaisti, tai aš irgi nesiplėšiau.

Atsakyti

Mano vienas mugininkas į mokyklą išvarė su žele padėklu :) Gal banalu, bet niekam kitam nei jėgų, nei laiko nerasta.

Baigtukas :rolleyes:

Priedas  0.jpg   126,47KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  016.JPG   188,84KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  021.JPG   144,04KB   0 Parsiųsta kartų

Siūlas merino vilna. Nuostabus, bet reikėjo megzt iš 8 siūliukų :blink: ir jie mezgant neblogai painiojosi. Nepaisant to, galutinis rezultatas nenuvylė.

Atsakyti