Lusasita, aš tą receptą siūliau... gi ne nuo gimimo aš tokia čiudikė
Bet tai kai darbo užderėjo....dienos šviesos nematau...
Kampukas ..tik apverstas
Man tai noras megzt nepraejo, grizus pabaigiau rankove, pradejau kita, jei taip eisis iki sekmadienio gal net uzbaigsiu, nes ryt trumpiau dirbt, sestadieni priesaky...ogi mb gimtadienis sekmadieni
Lace aciu
Man paciai jis labai patinka, toks kokio ir norejau gavosi..nu iskyrus rankoviu ilgi, bet ai..nesalta, nebetaisysiu
Labas rytas.
Man paskui noras megzt sugrįžo, nes dar šiek tiek pavyzdėlį megztelėjau iš naujų siūlų, nors nebaigiau jau miegot buvo metas.
Qqte, tavęs paklausius, pradedu viltis, kad gal net spėčiau iki vyro gimtadienio, kuris kovo gale, numegzt, bet matyt viltis kvailių motina, bent jau šiuo atveju. Gal žinai, kiek maždaug tau merino sueis į vyrišką megztinį? Aš turbūt irgi iš 5 gijų megzsiu. O tavo dryžiukas tikrai nuostabus, toks subtilus švelnumas, norisi žiūrėti ir žiūrėti, pritariu Lace.
Saulėlydi, gražus kampukas. Čia tavo megzta? Sagos mano akim gražiai dera.
Labas rytas.
Saulėlydi, gražus kampukas. Čia tavo megzta? Sagos mano akim gražiai dera.
Labas rytas, mano. Ačiū. Negražiai nuotraukoje atrodo, ypač per kompą kai pamačiau. Liko rankovės. Vakar pamezgiau nuo viršaus, bet nuo per mažai akių pradėjau platinti, tai gavosi negraži raukšlė. Teks ardyti. O šiaip pats dailiai gula, be reikalo baiminausi. Rankovės bus lygiu raštu.
Labryt,
na, gal jau mano vergovė Kaziukui, aš gal irgi šįvakar vėl pradėsiu megzt. Buvo smagu kitaip rankdarbiaut (ir adatos, pasirodo, nebijau ). Šiaip metais dvyniai patys labai daug padirbėjo, džiaugiuosi, patys siuvo, klijavo, lipdė, piešė ant knygų skirtukų. Vyras jau tradiciškai padarė naminio limonado. Ir pirmą kartą nieko nekepėm. Mat kai kam buvo svarbiau kompu pažaisti, tai aš irgi nesiplėšiau.
Mano vienas mugininkas į mokyklą išvarė su žele padėklu Gal banalu, bet niekam kitam nei jėgų, nei laiko nerasta.
Baigtukas
0.jpg 126,47KB 0 Parsiųsta kartų
016.JPG 188,84KB 0 Parsiųsta kartų
021.JPG 144,04KB 0 Parsiųsta kartų
Siūlas merino vilna. Nuostabus, bet reikėjo megzt iš 8 siūliukų ir jie mezgant neblogai painiojosi. Nepaisant to, galutinis rezultatas nenuvylė.