Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš foliją tai palieku pravirą, visiškai neuždarau, o paskui išvis atidarau. Bet taip kepus tik lašišą, ar man vaidenasi, kad lašiša tvirtesnė žuvis negu upėtakis?  :hmm: 

Jaučiu, kaip lūžta mano kodas nuo bulkučių, matyt, tikras pavasaris, kaip ir rudenį, bais norisi apsipūkuot  :oh: 

Atsakyti

man upetakis ir lasisa  labai skanus gavosi pagal Katuka ( lygtais... bet dabar suabejojau, kad gi ji tai nevalgo gi tokiu dalyku ... tai muset kazkas kitas  rase, tik as zuvi su katineliu susiejau) :D  pjaustai didkepsniais, padruskini papipirini siek tiek  . keptuen pili balto sauso  vyno , dedi  troskintis  ta zuvi. skani, rugstelejusi ... niammm . mes tai su  patroskintom saldytom darzovem  valgom.

Atsakyti

šarange nu nežinau minkštas aišku tas upėtakis bet ne košė buvo, bet užtatai kokios bulvės skanios buvo :D

o šiaip tai nu bent lašiša tai iš vis ant sausos keptuvės dedu, paprieskoniuoju truputį ir pakepu iš abiejų pusių. nereikia nieko, jinai savaime skani

garnyrui sparaginės pupelės su morkom arba žirneliai su morkom, trupučiu sviesto :)

šventiniai pietūs būna

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 02 kovo 2017 - 13:36

Labuka :4u:

Liniukos paveikslas labai labai gražus, tikrai sparčiai tobulėji :wub:

Prisivalgiau sočiai, pagaliau atsisėdau, tai jau kaip ir pamiegočiau :)

Atsakyti

Sveikos,

man tai negera diena šiandien sriubai. Darbe svarbi diena, paleidinėju daug renginių ir jų komunikaciją beigi paskutinė naktis prieš Kaziuką. Kaip visada, jis atėjo netikėtai :). Šiemet gąsdinu chebrą, kad ką pasidaryt, tą ir turės. Tai ir daro, bet pagalbos prašo :). Pažadėjau jaunuolį mokyt keksiukus kept, bet gal ir Abelo sausainiai sueis :). Na, ir papuošimų iš veltinio lakštų dar reikia pasiūti - mano misija yra iškirpti formas, užrišti mazgą ant siūlo ir pirmą dygsnį padaryt. Tai solidarizuojuosi su gamybos cechu šiandien :).

Jeigu kas nebuvote dar atnaujintoje M.Mažvydo bibliotekoje, tai visai rekomenduoju užeiti. Praktiškai visur, skaityklose galima vaikščioti be jokio bilieto, yra labai įdomių erdvių, vaikų knygų ir žaidimų kampas fainas, esant bibliotekoje net 4 val galima nemokamai vaiką palikti su priežiūra, yra fainos dirbtuvės (idėja su klase atvažiuoti), 2 val susitikimų kambariai, salės nemokami, yra įrašų studija, kur nemokamai gali įrašą kokį pasidaryti ir pan. O surinkus grupę - galima ir nemokamą ekskursiją pasidaryti. Mes turėjom prabangią personalinę, bet galvoju atsivesti kada nors vaikus.

Atsakyti

Qqte, įdėk Simui pinigų ir atsiųsk pas Miglę  :D 

Atsakyti

Liniuka o ką Miglė parduos?

beje o aš paėmiau tavo šunį tikėjausi atiduot šiandien...

Atsakyti

DSC_0856_medium2.JPG

DSC_0643_medium2.JPG057_medium2.JPGIMG-20170221-WA0016_medium2.jpgtake_a_bow_knitted_chandelier_lace_dressSnapseed_medium2.jpg20170121_150430-1-1_1__medium2.jpgP8290066_medium.JPGtambourine_front-1_medium2.jpgchickadee-cowl-02_medium2.jpg

Atsakyti

Sausainiukų prigaminau. Paslėpiau :D

Šaltibarščių irgi puodas nemažas pritaisyta :) mmm Vyrui grikių irgi nemažžai priviriau, galės valgyt :D

Ryt šitą makaluosiu http://www.ji24.lt/n...inys-566-748646:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 02 kovo 2017 - 15:52

223_008_001_D1_medium2.jpgimage_medium2.jpgDSC_0069_medium2.jpg14647286918_60595fb7a9_z.jpg14853771993_7775fa75a6_z.jpgIMG_5230_medium2.JPG97771592_medium.jpg14174310262_96fa5e9962_z.jpg15616185608_071e4aca51_z.jpg3301_medium2.jpg

Atsakyti

Liniuka o ką Miglė parduos?

beje o aš paėmiau tavo šunį tikėjausi atiduot šiandien...

Nu žadu Abelo caucainius daryt ir zefyriukus šokolade ant pagaliukų. Pernai kibinus dariau, tai mokytojos ir mamos optom supirko:D Ale šiemet tingiu.

Atsakyti

šiandien namai pakvipo stintom  :wub: 

bet jau kaip miegas ima,tai ne tas žodis,griūčiau kad ir po stalu ir užknarkčiau...

Atsakyti