Šiuokart tai kepiau keptuvėj, tik apvoliojus miltais, neturėjau laiko iki baseino, kad orkaitėj kept, o šiaip kepu didkepsnį susukus į folijos krepšelį toki, pridedu daug poro ir šaukštą grietinės ant viršaus. Šaldžiau jau supjausčius didkepsniais. Man kas patinka tuose upėtakiuose, kad dorot beveik nieko nereik, nei skust nėr ką, galvą nupjovei ir viskas, ta irgi ne per didžiausia, išskrosti jau jie būna, labai mažai išsimeta
Mmmm..... paprastai ir skaniai skamba, matyt, žuvies norisi aš irgi esu kepus rankovėj, bet kažko prėskokas gavos. Reiks prieskoniu daugiau dėt ir citrinos nepamiršt
Abelo,pasiruošus drakių šert?
Ingrisushka,rožinė pantera būsi
Olaiva, iškišęs liežuvį prie durų sėdi jau nuo ryto
ingriduska, man atrodo, jei šitu raštu (žemi stulpeliai?), tai bus stabilu ir paltiška, megzk
Sveikos
Nekalbadieniai ir nemezgadieniai
Šiandien rankdarbiausiu virtuvėje - rytojaus mokyklos Kaziuko mugei darysiu tokias gėles iš guminukų:
Dar apyrankes, karolius iš guminukų ir iešmelius ale šalykus
Pernai labai didelio pasisekimo sulaukė paprasčiausi popkornai, išpirko visus per 5 minutes
Šiemet ir pati turėsiu ateit targavot
Sriuboj nebūsiu
Sveikos,
aš galiu Panoramoj atsirasti jau 17 val. Ar būtų daugiau tokių ankstyvų? Jei ne - pasivaikščiosiu po prekybos centrą. Man GanBei tinka.
Aš irgi planuoju apie 17, paskambinsiu kai atsirasiu
Man atrodo, kad žuvis rankovėj ištyžta? Šiaip jau upėtakis minkštas toks..... nemėgstu košės
Aš tai irgi turbūt šiek tiek po 17 atvažiuočiau. Pažiūrėjau man palankus autobusas [agal tvarkaraštį nuvažiuoja 17:03 +dar kokios 5 min. nueiti.
Žuvies nekepu nei folijoj nei maiše.
žuvis kepa trumpai.
skumbrę vynioju į kepimo rudą popierių.
Skaniausia man paprieskoniuoti, pašlakstyti citrina, plonai istepti garstyciomis tos kur žirniukais ir užpilti šiek tiek grietinėlės į orkaitę kokiom 15-20 min ir vualia ))