Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kitas ketvirtadienis, 03.09 d - planuojamas pasibarškinimas virbalais pas mane :) durys atviros kiaura diena. Kiek musu daugiau? Dirbanciu ar vaikus auginanciu? Vienas laikas- nuo 12, kai Emilis eina miegot. Arba po darbu- nuo 17 (antras jo miegas) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 02 kovo 2017 - 07:50

labas rytas,

dideliausi sveikinimai Pintai,man rodos,dar nesveikinau  :wub:  :flirt2:

labai smagiai vakare per Užgavėnes gastroliavom.atvažiavo mano teta,atsivežė persirengėlės rūbus.važiavom per giminaičius ir žydavom :D vaikams atrakcija,o giminaičiai neatpažino net :DD

17022467_1460859083932518_46492627637729

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 02 kovo 2017 - 08:06

Labas rytas :4u: 

Kamuoja kūrybinės kančios :D

attachicon.gif1.jpg

Iš kokios spalvos megzt megztuką :rolleyes: sau :flirt2:

Man tai šiuo periodu pati dešiniausia be konkurencijos  :wub:  Noriu ir sau tokio kažko, net ir turiu labai pan merino, bet mažokai, reiktų suporuot su kuo nors.....

Olaiva, seubas  :blink:  :D 

Vakar sėkmingai virbalų rankose nelaikiau.......

Atsakyti

Vakar sėkmingai virbalų rankose nelaikiau.......

:(

Aš tai įsitaisiau tokį mezginį, kurį galima bent jau palaikyt rankose prieš miegą :rolleyes: Vakar taip panašiai ir buvo - atsisėdau, pasiėmiau mezginį, pasigrožėjau, numezgiau kelias akis, dar kartą pasigrožėjau ir padėjau :D nu žžžžiauriaiiii gražus :D

Atsakyti

Olaiva, bet tikrai siaubas, jei atidarius duris tokius išvystum. :blink:  O dar jei būtum užmiršęs, kad užgavėnės...

Kelintą valandą ir kur šiandien renkamės? Drakių grobio nepamiršau. :ax:

Atsakyti

mes tai įpratę tokius matyt,per Užgavėnes daug tokių praeina mūsų name :D

Atsakyti

Kelintą valandą ir kur šiandien renkamės? Drakių grobio nepamiršau. :ax:

Po darbo - tai gal nuo 17.30

Panorama man irgi labiau patinka, kaip ir Lace :mirksiukas:

O vat kur Panoramoj, tegul kas nors kitas pasiūlo :P

Atsakyti

Labas, Liniukos paveikslą ir Olaivos baisuoklius komentavau jau FB ;)

Vakar nusikaliau ir labai sukrėtė 16-mečio žūtis po traukiniu vidur miesto. Turim tokią tragediją - geležinkelį per patį miesto centrą...

Mano vaikai jį pažino :( 

Atsakyti

labas rytas

olaiva ujaj. naktim sapnuotis paskui gali :)

Nuo 17.30 panoramoj man tinka

tai gal kaip visada gian bei?

Atsakyti

Aš tai nieko nežinau apie kavines Panoramoje, nes tik kartą esus buvusi, beje su jumis, gal net toje qqutės nurodytoje, bet nežinau. Tai jau tikrai nepatarsiu.

Atsakyti

Nuo 17.30 panoramoj man tinka

tai gal kaip visada gian bei?

Galim ir ten, man tinka :D

Kas dar prisijungs? Aš klausiu tik tam, kad žinot kokio dydžio stalą užiminėt :rolleyes:

Atsakyti

:D nebutu siandien vakarelio pas mane, ir as su Emiliu prisijungciau. Senai Vilniuj buvau. O vilnietes, atvarykit 9 diena pas mane po darbu irgi :) dabar jau ilgai sviesu. 18.30 tikrai jau busit pas mane. I viena masina 4-5galit tilpt.

Atsakyti