Kitas ketvirtadienis, 03.09 d - planuojamas pasibarškinimas virbalais pas mane durys atviros kiaura diena. Kiek musu daugiau? Dirbanciu ar vaikus auginanciu? Vienas laikas- nuo 12, kai Emilis eina miegot. Arba po darbu- nuo 17 (antras jo miegas)
labas rytas,
dideliausi sveikinimai Pintai,man rodos,dar nesveikinau
labai smagiai vakare per Užgavėnes gastroliavom.atvažiavo mano teta,atsivežė persirengėlės rūbus.važiavom per giminaičius ir žydavom vaikams atrakcija,o giminaičiai neatpažino net :DD
Labas rytas
Man tai šiuo periodu pati dešiniausia be konkurencijos Noriu ir sau tokio kažko, net ir turiu labai pan merino, bet mažokai, reiktų suporuot su kuo nors.....
Olaiva, seubas
Vakar sėkmingai virbalų rankose nelaikiau.......
Vakar sėkmingai virbalų rankose nelaikiau.......
Aš tai įsitaisiau tokį mezginį, kurį galima bent jau palaikyt rankose prieš miegą Vakar taip panašiai ir buvo - atsisėdau, pasiėmiau mezginį, pasigrožėjau, numezgiau kelias akis, dar kartą pasigrožėjau ir padėjau nu žžžžiauriaiiii gražus
Olaiva, bet tikrai siaubas, jei atidarius duris tokius išvystum. O dar jei būtum užmiršęs, kad užgavėnės...
Kelintą valandą ir kur šiandien renkamės? Drakių grobio nepamiršau.
mes tai įpratę tokius matyt,per Užgavėnes daug tokių praeina mūsų name
Kelintą valandą ir kur šiandien renkamės? Drakių grobio nepamiršau.
Po darbo - tai gal nuo 17.30
Panorama man irgi labiau patinka, kaip ir Lace
O vat kur Panoramoj, tegul kas nors kitas pasiūlo
Labas, Liniukos paveikslą ir Olaivos baisuoklius komentavau jau FB ;)
Vakar nusikaliau ir labai sukrėtė 16-mečio žūtis po traukiniu vidur miesto. Turim tokią tragediją - geležinkelį per patį miesto centrą...
Mano vaikai jį pažino
labas rytas
olaiva ujaj. naktim sapnuotis paskui gali
Nuo 17.30 panoramoj man tinka
tai gal kaip visada gian bei?
Aš tai nieko nežinau apie kavines Panoramoje, nes tik kartą esus buvusi, beje su jumis, gal net toje qqutės nurodytoje, bet nežinau. Tai jau tikrai nepatarsiu.
Nuo 17.30 panoramoj man tinka
tai gal kaip visada gian bei?
Galim ir ten, man tinka
Kas dar prisijungs? Aš klausiu tik tam, kad žinot kokio dydžio stalą užiminėt
nebutu siandien vakarelio pas mane, ir as su Emiliu prisijungciau. Senai Vilniuj buvau. O vilnietes, atvarykit 9 diena pas mane po darbu irgi dabar jau ilgai sviesu. 18.30 tikrai jau busit pas mane. I viena masina 4-5galit tilpt.