Praleidau, ant kokio siūlo trijų gijų veriat riešinėm karoliukus? Rogutinio? Aš kelias pastarasias iš jo mezgiau. Karoliukų dydis net ir to paties numerio skiriasi. Naudoju Nr. 10-11
Ant rogutinio. Tai 10 nr tai be problemų veriasi. Va 11 kol siūlai neapsibrūžinę - sunkiau, bet lenda.
Ant rogutinio. Tai 10 nr tai be problemų veriasi. Va 11 kol siūlai neapsibrūžinę - sunkiau, bet lenda.
Jei daug karoliukų reikia stumdyti, tai tie sunkiau stumdomo pjauna ploną meriną.
Vasarą, kai mezgiau iš trijų gijų rogutinio merino ir 11 nr karoliukais, tai irgi padariau tą klaidą, kad susivėriau visus riešinei reikalingus ir paskui turėjau vargo stumdyti, nes buvo daug karoliukų. Ir kelis kartus nutraukiau siūlą, ar bent vieną jo giją. O paskui Soli-Sol pasakė, kad ji geriau veria po mažiau ir paskui traukia siūlą ir dar porciją veria, kitai riešinei jau taip dariau.
Man atrodo, kad 10 nr. ant trijų gijų bus labai dideli, man net kai kurie 11 vizualiai per dideli, galvojau, kad dėl šviesumo taip vizualiai atrodė, bet gal tikrai dydis skirtingas
Labas
Saulelydi ka Kaune lankysi?
Akuku
Parsivilkau is darbo, bet kazkaip su gera nuotaika nes neber to priesnaujametinio streso ir lekim, nors darbo ne ka maziau, paskaityt net jusu nespejau
Seses kiseneta beveik isdziuvo, truksta sagos ir nesiotojos, biski pasmuko kisenes zemyn bet mb sake neblogai atrodo ir ant manes, ta proga alpakine pravedinau nes nekandimo dienos siuo metu..reik reij man dar vienos bet ne dabar.veliau gal
Noriu megzt viska ir kakluosalus ir bepirstes ir pirstines ir skaras...bet va vyniojausi vakar siulus sarafanui...paprastainiskam tokiam biski laisvam su uzdetinem didelem kisenem ir aukstu kaklu
Suvyniojau 6 gijelew rogutinio..skystoka
Vyniosiu dar 2 noriu tokio storasiulinio bo nes lygiu rastu megsiu
Trečiadienį susirinkimas ir vėlokai baigsis pagal planą. Tai pasiliksiu nakvot pas draugę. Ji ryte į darbą, o aš šen bei ten ir namo. Dar pas abiturientą susirinkimą padarė. Reikėtų spėti grįžti.. Juk svarbūs tie paskutinių metų reikalai.
Žuviukas taip apsinuodijo skarndį, kad visą naktį galavosi ir dar dieną ir tik vakarop jau šviesų protą atgavo rankos vis dar dreba bet jau gyvensiu
Žuviuk, gal galėtum pasidalinti Tiramisu receptu
pagal šį darau
Liniuka, ar gavai žinutę nuo manęs??
Trečiadienį susirinkimas ir vėlokai baigsis pagal planą. Tai pasiliksiu nakvot pas draugę. Ji ryte į darbą, o aš šen bei ten ir namo. Dar pas abiturientą susirinkimą padarė. Reikėtų spėti grįžti.. Juk svarbūs tie paskutinių metų reikalai.
Gal ketvirtadienį norėtum kavos? Aš tik su mažium būsiu.
Arba galiu atvažiuot pati kur nors į akropolį
Restar,ant dvieju siulu susiverus karoliukus,o trecia siaip pridejus,zinok negrazu...isbandyta,nepatikoas dabar net nzn kelinto nr biseri naudoju,ant triju merino giju kartais gerai maunasi,kartais sunkiai...karoliukai karoliukams nelygus... Pagaliau prisedau pamegzt.namie karo lauko ligonine...pirmiausia vyras,po to vaikai.auksta greit sukylanti temp,kosuliai baisuliniai...i mokykla vel neinam ziauruma... Kol kas vienintele marxiruoju iki vaistines ,parduotuves.jau gal neatkrisiu,tikiuosi. Buvau pamirsus,kaip idomu megzt is aprasymo ryt koki kampuka parodysiu,koks paprastas reljefiskas rastelis
Beklaidziodama po interneta radau graziu situ megztuku numegztu,jau kaip idomu,koks manasis gausis
Sveikos!
Skaičiau geras Restar naujienas. Džiaugiausi.
Karoliukų neveriu (kol kasss).
Pabaigiau laisvas dienas, visokius ilgai atidėjinėtus darbus nuveikiau: pvz., pagalvėlę kačiuką numezgiau. Siūlai 50 g. 90 m. Tai pora vakarų, ir kačiukas yr. Vaikai cypia. Liko kiek siūlo, ir ryte primintų pirštinių greitukinę porą (tų apatinių) jau turiu. Lygiai 50 g. Red heart amore (laisvai sukta pusvilnė). Ačiū Ligvitai už receptą, tikrai smagu buvo išbandyti.
Qqtė mezga tokiu greitumu suaugusioms moterims suknias, kaip aš lėlėms.
PS Šarange, tavo peleninio rožinio merino pakako liemenei. Vakar pagarintą jau ir pranešiojau, mezgiau restariškai, su moherio plaukiuku. Bet ir su kiauraraščiu per centrą ir iškirpte ženklia. Ir dar su svarstyklėmis ;) tai siūlo lėlinei sukniai liko ;)
Lace 17 km tai kaip ir ok. Bet šeštaaaadienį.... respekts.