Pintai
Abelo megztelis būtų tiesiog megztelis, bet tie balti krašteliai jį daro labai labai
Ir, kaip supratau, ten priekio raštelio išvirkščia pusė? Bet ji daug gražiau atrodo, nei originale.
Ačiū raštas tai ten visai kitas, nei originale, nes man niekaip neitiko tie burbuliukai, keliais budais net bandžiau. Tai mečiau juos ir išsirinkau tas ale pyneles
Kadangi vakar n-tąjį kartą iš Vincio grįžau su siūlais..... tai vakare pradėjau megzt nors kažką:
17091112_1238934709477608_236400067_o.jpg 100,42KB 1 Parsiųsta kartų
Kaunietės, gal darom meetą pas mane šitom dienom, jei norit sveikatą pasitikrint po žiemos:
Nuo 5 žmonių važiuoja į namus. jei mažiau- tada savo namuose atlieka tyrimą.
Folio tyrimas.
Data : Kovo 10 d; 13 d; 16 d; 17 d.
Registracija telefonu (mano): 865752421.
25 vidaus organų veiklos diagnostika.
Trukmė: 40 min tyrimas su konsultacija.
Kaina: 10 eurų.
Medvilnė gera, o spalvos - kaip bus taip
Visos gražiai paprašot Vilmak, ir ji jums jei būsit geros - padės įsigyti aišku, naglai čia aš
jau buvau nulėkusi, pačioje parduotuvėje šiandien nieko nebuvo pardavėja nelabai informuota, sako, gal ryt atveš...
Labas
As noreciau myto bet be jokiu tyrimu o su pliurpalais ir mezginiais
Sveikos iš po lapų...
vakar mano vaikai būtų be blynų likę, gerai, kad senelis mane pavadavo o aš 9val. iš darbo paršliaužiau ir tiesiai į lovą.
kažką tikrai praleidau... bet dvi svarbias žinias , net ir prabėgom skaitydama, užfiksavau.
Pintai ir jos naujai gyventojai glėbys šilčiausių sveikinimų
Rytoj vakare atrodo galiu ir labai noriu susimatyti. Balsuoju už Panoramą Naminio gyvūno nesivesiu
Vaivą į mokyklą užregistravau...
Rytoj vakare atrodo galiu ir labai noriu susimatyti. Balsuoju už Panoramą Naminio gyvūno nesivesiu
Man kaip žirafai tik dabar daėjo, kodėl Nite liepė naminių gyvūnų nesivest ir kas tiek gyvūnai.
Tai kaip suprantu dvieių gyvūnų grobį rytoj reikia pasiimti.
Nu dar paklausiu karta ar nieks nemeginot dundagos su linu suzenyt?
Labas
As noreciau myto bet be jokiu tyrimu o su pliurpalais ir mezginiais
Bet kuria kita diena galim. Tik ne 7 (renginys man, atsiiminiesiu sveikinimus uz pasiekimus) ir ne 14- vyro gimtadieni svesim.
MB vel prie juros. Vienisa daugiavaike, tai man lengviau pas mane. Vietos yra. Vaiku kambarys yra. Arba kur yra kokia patalpa vaikams, kad Emilis turetu kur vaiksciot.
Siais metais turbut 4 projektam naujus siulus susipirkus. Megzt reikia pradet