Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai gražus tas pamegztas margumas ir tikrai ne per daug, o bet tačiau, jei tu, Ingriduška, nori nert, čia jau visiška mistika, kol nepabandysi, tol nesužinosi kaip atrodys....

Mano nuotaika tokia, kaip oras, nei siūlinė nepradžiugino nei pasivalkiojimas per lietų be tikslo, net nusipirkau spurgų,  nebent tos padės  :D  :D

Atsakyti

Ingriduska, gal imk tu tuos marguosius, man tai labai gražiai išrodo....net galvoju perpirkčiau, jei tau nepatiktų :rolleyes:

Atsakyti

Aš tai dėčiau prie tų margų kokį viensalvį siūlą, gal per pusę margo ir vienspalvio :hmm:

Būtų švelnesnis tas margumas  :rolleyes:  bet čia aš, o kitoms ir kitaip atrodo :D

Atsakyti

Labas :4u:

Pagaliau baigėsi lėkimas, galiu ramiai paskaityti :)

Ristinos tai tobulas megztukas :wub: Jai kitokie nesigauna :D

Ingriduk, tie margiukai gražiai pavyzduke atrodo, tik va dėl tų kelių siūlų bėda, kaip jie tada susidėlioja, bet kiek supratau pavyzdukas irgi iš kelių gijų megztas, tai gerai atrodo :wub:

Dar per mano pietų pertrauką spėjo iš Kauno meistras atvažiuot ir virtuvinį ledą pataisyt, susisukau labai gerai, tai jau dabar ramybė :)

Atsakyti

Labos

o man gražesni Ingriduškos nusipirktieji  :rolleyes: Tas mėginukas atrodo kaip murzinas. Aš bijočiau, kad paltas neatrodytų kaip ką tik iš patvorio atsikėlus...

Atsakyti

Ristina, kaip ten sakei, kodėl skyriasi to margo megztelio susidrūžinimas?

Virbalais mezgant gausis normaliai marga :mirksiukas: ten ir pamegzta virbalais.

Nepamirštam, kad ten mėginukas. Tai plačiam mezginy gali būti visiškas margumynas, be dryžiukų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 01 kovo 2017 - 14:21

bet jei dedam 6 - 8 siulikus, tai dar ziurint kaip juos sudeliosi, jei sutaikysi spalvas visu  6-8 tiksliai, tai tas margumas vienoks iseis, jei  kazkoks prasilenkimas tarp siuliuku bus, tai  gali ir kitaip margintis . vat ir gali but, kad viena rankove marga, o kita dryzuota. nuo to kaip tie 6 siulai i viena susidejo :hmm:

abelo grazus  megztukiukas su baltais mankietukais ir apykaklaite :)

ristinos graziai man tas rastas atrodo balta su pilka .

Atsakyti

Sukant po siūliuką į vieną - gavosi marga. O mezgant tiesiai iš kamuoliukų - dryžuota. Bet čia - mašina.

Atsakyti

bet jei visi 6 siuliukai susides pradedant nuo tos pacios vietos, tarkim pilkos, ir bus vienas storas siulas  vienodais perejimais, tai gausis  vienaip dryzuota, nei kad netaikant juos sudesi i viena :hmm:

Atsakyti

O kaip juos sutaikysi? :hm:

Atsakyti

Suderint nlb yr šansų, nederinus bus tiesiog kanapėta ir tiek, kas irgi dabar madoj :D  Bet šiaip atspalviai gan giminingi, tai neturėtų būt per daug marga  :hmm:  kaip iš patvorio  :D  :D

Tsumuzikaze_Close_up_medium2.jpgRourou_Back_view_medium2.jpg_TS09321_medium2.jpg_TS21686_medium2.jpg

Atsakyti

Medvilnė gera, o spalvos - kaip bus taip :D

Visos gražiai paprašot Vilmak, ir ji jums jei būsit geros - padės įsigyti :D aišku, naglai čia aš  :D 

Atsakyti