Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

saulėlydi, supratau, kad labai jau tau gražus tas mano megztukas, kad tiek pasikartojai  :lol:

Labas, vakar tai vieną kartą man parodė, o šiandien žiūriu, kad oi oi ..Nu kartais, matyt, taip atsitinka. Gražus gražus.

Dabar jau dėl savo stresuoju. Ar nebūsiu numažinusi :( Kažkaip visad per gilias pažastis padarau ir per siaurus pečius :(

Savaitgalį dovanosiu dar vieną adijalą, o nupaveiksluoti nėra kada ir kur. Šiandien tai išvis gilus ruduo :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 01 kovo 2017 - 09:35

man tinka viskas išskyrus trečiadienį kol kas :)

Šią savaitę, ar kitą?

Atsakyti

Bijau ką ir sakyt, bet lyg ir galiu vakarais artimiausiu metu. Kad tik nebūčiau ko užmiršus.

Atsakyti

Labryt,

koks romantiškas Ristinos megztukas ir romantiškas Liniukos paveikslas. mane ima vis labiau traukti link moteriškumo :).

Vakar rankdarbiavau su pas Limit pirktu veltiniu. Kaziukas, kaip ir kasmet, ištinka netikėtai :). Tai nei mezgimo, nei serialo nemačiau.

Šiandien dirbu iš namų, nes reikia labai susikaupti.

Vakare turėsiu 2 viešnias studentes, tai teks maitint ir bendraut, vėl ne ii mezgimo. Tik slaptą viltį turiu, kad gal pavyks įdarbinti prie veltinukų siuvimo :).

Atsakyti

mano šilko/medvilnės siūlasi va šitie buvo, tik sena etikete http://www.ravelry.c...asia-silk-tweed

pirkau berods dar Lanamama, kai tik atsidarė Sostinės turguj. nešiojasi labai puikiai, ir berods dar turiu tikrai 3 kamuoliukus, jei ne 4.....

Atsakyti

Trečiadieniais negaliu niekada o šiaip tai galim ryt pvz. šią savaitę?

kitą man regis galiu irgi

Atsakyti

Katuk, tavo rodomi nors ir fainūs, bet visai nešilkiški... Man reik suknelei, puošnaus. 

Aš tai tikrai asocialė, kasmet įsitikinu, nu nenoriu, nemėgstu aš tų visokių darbų daryt mokyklom, darželiam ir pan. Nemėgstu nei užgavėnių šventės, nei visokių vakaronių...  :unsure: 

Kieno vaikai ėjo pirmos komunijos, tiksliau, mergaitės, ar kas nors mezgėt sukneles, ar nuomojot, ar  pirkot? Kiek įsivaizduoju, daug kur jau nuomoja tuos apsiaustus ir šiaip tortinės suknelės eina iš mados.

Atsakyti

Rytoj ketvirtadienį, arba kitos savaitės pirmadienį?

Atsakyti

Katuk, tavo rodomi nors ir fainūs, bet visai nešilkiški... Man reik suknelei, puošnaus. 

Aš tai tikrai asocialė, kasmet įsitikinu, nu nenoriu, nemėgstu aš tų visokių darbų daryt mokyklom, darželiam ir pan. Nemėgstu nei užgavėnių šventės, nei visokių vakaronių...  :unsure:

Kieno vaikai ėjo pirmos komunijos, tiksliau, mergaitės, ar kas nors mezgėt sukneles, ar nuomojot, ar  pirkot? Kiek įsivaizduoju, daug kur jau nuomoja tuos apsiaustus ir šiaip tortinės suknelės eina iš mados.

java? Medvilnė su vizkoze.

mados garažas https://madosgarazas...u-medvilne.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 01 kovo 2017 - 10:01

jo aš tada irgi asocialė Šarange :)

Nite rytoj gal?Kerpena?kas dar?

Atsakyti

Aš mezgiau.Mano abi su ta pačia ėjo.

http://www.ravelry.c...Kerpena/dress-2

Rytoj ketvirtadienį, arba kitos savaitės pirmadienį?

Man tinka abi dienos.

Atsakyti

Katuk, ačiū, kad stengies :) Va, Javą jau buvau pamiršus, nors tikrai puikus siūlas. Kadangi ne man reik, tai pati nelabai žinau ko reik, buvo tik toks pageidavimas, kad medvilnė su šilku, bet pasiūlius gal sudomins ir kiti variantai :)  Reiks dar nušliaužti iki savo siūlinės ir pažiūrėt ar yra panašių spalvų šilko su medvilne.

O iš kitos suknelių operos, galvoju ar verta megzt Luknei suknelę, pirmai komunijai, ar neverta :)

Atsakyti