Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas :)

vis dar rankovės

o jau kaip noriu kažką dundagint...su kažkuo

gal liemenę pvz ilgą, tik nesugalvoju iš kurios dundagos ir ką pridėt prie jos kad neskersuotų

Atsakyti

labas rytas

o aš.... nu gal pasisakysiu apie Liniukos paveikslą :blush-anim-cl:  suprantu, kad neturiu jokios kompetencijos, suprantu, kad čia gali būt foto išdaigos, iškreipti vaizdai ir panašiai. spalvos viskas ok, šešėliai ir pan.nu bet man biškį kažkaip ne visai natūraliai tos šokėjos kojos, ypač ta iškeltoji. atrodo kaip prilipdyta atskirai. tiesiog, nu nebūtina ane, vien girti :rolleyes:  tikiuosi Liniuka nesupyks

tai va,

gavua  vakr vs dėl to blynų, dukra prikepė vakare. faina.

tai ta proga ir pamegzt gavau, bet aišku ne tiek daug, kiek norėjau. ir miegelis mane įveikė

Ligvitos vaizdai gražūs, nors pačios skaros tai neįdomios.

Ristinos megztuke tai man gražiausios tos papilkintos gėlės :wub:  ten siūlas toks pats iš savęs, ar maišytas?

Atsakyti

Ar žinot kokius siūlus, kad būtų medvilnė su šilku?  :hmm: 

Atsakyti

Ar žinot kokius siūlus, kad būtų medvilnė su šilku?  :hmm:

imi medvilnę, imi šilką, susuki ir turi.

mano Levnwickas iš medvilnės su šilku, bet tokių siūlų deja, negamina.

Atsakyti

O man savivaldybė iškirto pokštą :oh: kiek pamenu, o pamenu daugiau nei 15 metų, priklausė viena mokykla, o nuo šiandien - kita :blink: Padarė tvarką  :frusty: 

Atsakyti

imi medvilnę, imi šilką, susuki ir turi.

mano Levnwickas iš medvilnės su šilku, bet tokių siūlų deja, negamina

Šitas būdas tai aiškus, kaip dieną, bet sunkiau bus su spalvų suderinimu, nemanau, kad yra tiek daug šilko ir tinkančios ženatvei medvilnės spalvų pasirinkimo... Sakau gal yra tiesiog gatavas produktas :D

NIte, jau mokyklon susiruošei?  :unsure: 

Atsakyti

NIte, jau mokyklon susiruošei?  :unsure:

Nu :ax: ne tai kad man daržely nepatiko, bet įstatymas yra įstatymas :wink:

Atsakyti

O man savivaldybė iškirto pokštą :oh: kiek pamenu, o pamenu daugiau nei 15 metų, priklausė viena mokykla, o nuo šiandien - kita :blink: Padarė tvarką  :frusty: 

čia nuo šiandien kažkokiatai sistema veikt pradėjo? registravimo į mokyklas. tai gal kokai klaida?

Atsakyti

Kol drakiai visų rogutinių siūlų nepasisavino ir neišslapstė, reikia susitikti man, Kerpenai ir qqutei.

Siūlom vakarinį podarbinį susitikimą, reikia tik suderint datą ir vietą :D

Kviečiamos visos, tik prašyčiau be naminių gyvūnų :lol:

Atsakyti

čia nuo šiandien kažkokiatai sistema veikt pradėjo? registravimo į mokyklas. tai gal kokai klaida?

nemanau, kad klaida  :(  tos mokyklos visai šalia viena kitos, o ir adresas buvo pats kraštinis ankstesniam paskirstyme :(

Atsakyti

https://siuludama.lt...mezgimo-siulai/

Atsakyti

man tinka viskas išskyrus trečiadienį kol kas :)

Atsakyti