Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ačiū ačiū visoms, o tai kur policija? Vien tik pagyros  :ax: 

saulėlydi, supratau, kad labai jau tau gražus tas mano megztukas, kad tiek pasikartojai  :lol: 

vasaros lietau, aš nelabai žinojau, kaip tuos kraštelius daryt tokius pasiraitojusius, tai dariau paprastuoju būdu pamegzdama ir palikdama savavališkam raitymuisi, bet nešiojant jie kartais atsiraito  :( tai arba kitąkart daryčiau užbaigimą storesniu i-cordu, arba palikčiau ilgesnį galą užsiraitymui. Jei jau kartosi, apsvarstyk  :mirksiukas: 

Atsakyti

Ristin, a kur visa kompozicija? Nes kampukas tai dailuma  :wub: kaži, kaip atrodo cielas?  :ax: o čia kartais ne sau mezgei? Nes kažkokius tokius raštus rodei ir lyg žadėjai sau modeliuot?  :hmm:

Atsakyti

Ristina, kaip visada juvelyrinis darbas :wub: Abelo megztukas jau per cepelinus nužiūrėtas :wub: Labai žavingos dvigubos atnarėlės. O šiaip iš cepelinų labiausiai užsifiksavo Kacumota su savo tobula kišenėta :wub: Ir inspira prie jos. Ir net kojinės megztos. Ir atvejis kai megztas su megztu puikiai tinka.

Atsakyti

Ne ne. Ne sau :D ten buvo trys variantai pasirinkimui.

Visu ūgiu :)

Priedas  009.JPG   212,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Abelo jau cepelinuose pagalvojau, kad neblogai būtų tokius kraštelius padaryt dundaginiam  :geda:  Iš merino, kad mažiau kandžiotusi  :hm:

Atsakyti

... Kacumota su savo tobula kišenėta :wub: Ir inspira prie jos. Ir net kojinės megztos. Ir atvejis kai megztas su megztu puikiai tinka.

Aha :bigsmile: tas ir man "užkliuvo" :super:

Abelo megztukas. Nu megztukas. Cinkiukai superiniai. Be cinkiukų būtų visai "tuščias" megztelis :D

Atsakyti

Urvinėms mano paskutinis paveikslas ;)

Priedas  20170227_205522 - Copy.jpg   89,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Wow, Liniuka!!!!  :blink:  :wub:  :wub:  :wub:  :blink:​ 

Atsakyti

Oho, Liniuka  :bigsmile: tobulėji ne dienom, o valandom  :bigsmile: 

Atsakyti

Ristina, gražu  :wub: 

Liniuk, iš klumpių nuvertei  :blink: Laaabai  :wub: O kaip surandi ką piešt? Iš foto pieši ar kaip? Eisiu ir aš turbūt piešimo būrelio ieškot. Nes pavydu  :unsure: 

Atsakyti

:wacko: Akys susisuko nuo siūlų sukimo :wacko:

Mano drakius galima sakyti persiėdęs. Be savo naujo grobio  dar turi šiuo metu Nites, qqutes ir ingrigos grobius. :)

Liniuka, labai gražu.

Ristina, dailuma, viskas tobulai atlikta. Nors man gal gražiau būtų, jei tų gėlių apačioj nebūtų, bet gi ne man :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 vasario 2017 - 23:19

Labas rytas,

Liniuka, oho, ohohoho  :smartass:

Ristina, man tai tas megztukas toks bobutiškas, bet nepaisant to vistiek gražus  :laugh:

Aš jaučiu atslenkant mezgiminę depresiją........ kažkaip nebesinori imt virbalų, o prie brolio sėst tuo labiau  :huh2:

O dar penktadienį Kazio mugė, reiktų gal prie siuvamosios prisėst... bet tam noras dar mažesnis  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 01 kovo 2017 - 07:55