Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Abelo, o kaip siūlai šitie, patiko? Žiūrėjau ir aš į juos  :) 

Atsakyti

Abelo, aš tik vieną blogybę matau-man spalva nepatinka :D o jei timrai - gal rankovės per plačios :hmm:  bet nepasakytum, kad reik kažko ieškot, tai ir neieškočiau. aš nesu priekabi visiškai, žodžiu-į tą M. policiją manęs neprims

Atsakyti

Pinta  :4u:  :soske: 

Atsakyti

Kankinu rankovę su 4 virbalais, penktas dingo  :oh: 

Atsakyti

Abelo, o kaip siūlai šitie, patiko? Žiūrėjau ir aš į juos  :)

Man patiko. Tik jie turi kandimo, minkšti, bet "padilgina" :D ir atrodo, kad ilgainiui krašteliai ir pažastys burbuliuosis truputuką, nes jau gan intensyviai panešiojau ir toks pūkutis keliasi. Bet labai vos vos. Šiaip vėsesni nei vien vilna, tai tikrai, gal ir dėl to patinka :)

Atsakyti

Abelo, aš tik vieną blogybę matau-man spalva nepatinka :D o jei timrai - gal rankovės per plačios :hmm:  bet nepasakytum, kad reik kažko ieškot, tai ir neieškočiau. aš nesu priekabi visiškai, žodžiu-į tą M. policiją manęs neprims

:D spalva ir man keistoka, bet buvo užėjęs kažkoks bizas, tai drakius prisigrobė, aš turėjau megzt  :oh: bet dabar panešiojus apsipratau ir visai nieko :) aha, rankovės man labiausiai kliūna. Bet ten dėl reglano linijos. Ji biški kreivinta, ta prasme pasikeitė pridėjimai ilgainiui pagal schemą. Tai man daug geriau tinka įprastas reglanas. Bet žadu pastudijuot anatominį kažkada, nes rankos kaip sliekai, tai dažniausiai gaunu per plačias rankoves :) dabar dryžiuką pradėjau, kad prie sektos būčiau  :ax: 

Atsakyti

anatominis  (ne atominis :D ) reglanas man visai patinka, dažnai jį ir pritaikau, tik bėda tame, kad mezgu jį visiškai iš lempos, tiksliau skaičiuoju ir išvedinėju konstantas pagal savo kūnelį.

Atsakyti

Abelo, super, man kaip tik sita spalva dabar labai patinka .Grazios razinkos :wub:

Pinta, sveikinimai :wub: Sotaus pienelio, ramaus miegelio :yahoo:

Ujeij.. net siurpuliukai nubego grizus atgal beveik 9 menesiams :wub:

Atsakyti

Pinta :4u: :wub:

Atsakyti

Kas yra anatominis reglanas? T.y. kokie jo ypatumai? Nes pirmą kartą išgirdau tokį terminą, tundra...

Dar tundra per piet išėjus iš darbo pasukau ne link mašinos, kur buvo maišelis su mezginiu (parodyt Limit, pasitart dėl rankovių ir nusipirkt sagą), o į kitą pusę- link Bijolos, kur labai skanius sausainius pardavinėja :). Tai nuėjus puskelį supratau, kad nebegrįšiu... Gerai dar kad užėjo šneka apie Kaziuko mugę, o tai ir nusipirkt būčiau pamiršus, ką iš anksto planavau.

Abelo mezginys nužiūrėtas per cepelinus, gal tik čiupinėt nedrįsau - dabar pažiūrėjus apie siūlus - visai norėčiau :). Man ir spalva graži, ir tos kitaspalvės atnarėlės labai liuks.

Atsakyti

anatominis  (ne atominis :D ) reglanas man visai patinka, dažnai jį ir pritaikau, tik bėda tame, kad mezgu jį visiškai iš lempos, tiksliau skaičiuoju ir išvedinėju konstantas pagal savo kūnelį.

Tai kiek bandžiau skaitinėt rusiškai (lėtai ir sunkokai sekas....) apie jį, tame ir esmė. Kad pagal savo išmatavimus ir apimtis reik daryt. Bet kol kas man ten darbas atrodo, o ne malonumas, tai atidėlioju  :ax: dabar dryžiukas ir nežinau, ar jį pabaigsiu, ar dar bemegzdama imsiu vasariško nert kažką, nes jau niežti vašeliai seniai bekilnoti :D

Atsakyti

Abelo, man kaip tik spalva už vis gražiausia  :wub:  Bet ir šiaip visas megztukas gražus ir ta balta apylkaklė suteikia puošnumo  :4u: 

Abelo, tau linkėjimai nuo mano kolegės, negali sustot valgyt tų saldainių-sausainių  :D 

Atsakyti