Labas rytas,
Man irgi tos pirštinės, kaip Ligvita parodė, buvo pirš Kalėdas kritusios į akį, net vienai draugei norėjau numegzt, bet paprašiau vyro nupirkt aprašymą, bet tuo metu pinigų neturėjo, paskui taip ir liko. Gal kada gyvenime...
Labas rytas,
Man irgi tos pirštinės, kaip Ligvita parodė, buvo pirš Kalėdas kritusios į akį, net vienai draugei norėjau numegzt, bet paprašiau vyro nupirkt aprašymą, bet tuo metu pinigų neturėjo, paskui taip ir liko. Gal kada gyvenime...
as jas dovanu esu gavusi uz skaros testa, galiu dalintis
Labas
Restar, labai džiaugiuosi už tave
Ristinos vienadienis ohoho.... norėčiau ir aš tokiais tempais pavaryt...o tai dabar vėl štilis, nepamenu, kada mezgiau.... užvakar atgulus rąstu ir užmigau kaip rąstas... išmiegojau daugiau nei 12 val ir nepasakyčiau, kad pailsėjau.... o vakar visa veiksme, ūkio darbuose užsisukau, ir net nepajutau, kaip diena baigės...ir vėl pirmadienis, gerai bent kad kamščiuose neteko pastovėt, nors galvojau po atsotogų bus blogai....
o darbe darbai užgriuvo, bet nu kažkokie tokie neiaškūs, atrodo dirbtum ir nudirbtum, tai ne- mėtausi kaip višta kokia, kvakt šen kvakt ten ir nieko nevyksta....
sveikos ;)
Restar, džiugios žinios
Mes vakar po Trakus pasivaikštinėjom smagiai. Žmonių nemažai buvo, bet ne taip tiršta kaip vasarą Mažė pamatė, kad ežeru einam, tai ir jai įsireikė, turėjau traukt iš šilto vežimo O poto kiek laimės čiužinėt ant ledo buvo Visas plotas aidėjo nuo krykštavimo žiauriai faina tokias emocijas vaikų matyt ir pati suvaikėji tuo pačiu
Restar, pavyko ant 3 gijų suvert?
Abelo ir Šarangės pipirams, kad greičiau pasveiktų
Žuviuk, gal galėtum pasidalinti Tiramisu receptu
Sveikos,
Ačiū už pasidžiaugimus. Jie man svarbūs po viso ilgo negerėjimo. Bet čia kol kas nėra daug, gali tiek ir būti, kad suprastumėt teisingai... Šiandien važiuoja brolis, laukiu viltingų žinių, kad ir jie bus pamatę tą pagerėjimą.
Ligvita - gal galėtum ir su manim pasidalinti . Seniai pagalvoju apie tas pirštines. Gal dėl to sau kitokių nemezgu, nes neturiu šitų recepto . Bet didesnė problema, aišku, kad siūlų neturiu . Net kažkurią naktį sapnavau, kaip islandiškus siūlus renkuosi tom pirštinėm.
Waidaw, ne, riešines kol kas padėjau. Neišėjo man užverti tų 11 nr karoliukų ant trijų siūlų su Lace adata. Bandysiu kitus, nes anie ir šiaip ne tokie gražūs, kaip įsivaizdavau, pasirodė. Vakar baigiau kojinę dičkiui ir nuraizgiau vieną bepirštę ir pusę kitos mažiui.
Oi, pipirams ir jų mamoms . Mano saugiai tupėjo namie 2 savaites sveiki, šiandien visi išėjo į įstaigas, tai irgi visko gali parsinešti...
Aš kažkuriuos esu suvėrus ant 3 gijų matyt vidus platesnis buvo. Šiaip einamiausia spalva man Preciosa 49102. Ir ant juodo, ir ant mėlyno gražiai žiūrisi
Oho kojinės per dieną ir dar bepirštės
Restar, labai sunku skaityti tavo keliones į ligoninę... Labai daug prisiminimų iškyla. Negaliu sakyti, kad tai blogai. Gal labiausiai įsimintini paskutiniai mamos metai ir buvimas kartu Džiaugiuosi, kad buvau tokio amžiaus, kad leisdavo man būti dienom kartu Nors tada taip neatrodė ir buvo žiauriai sunku vasarą praleisti ligoninėj, nors kai dabar pagalvoju turbūt būčiau ir būčiau, jei tik reikėtų.
Laba diena,
Prisidedu prie džiugesio dėl Restar naujienų. Tikiuosi, kad pamažu bus tik geryn.
Penktadienį puikia pasipirtinom. Ach, kaip norėčiau jus ten susikviesti, Tik nakvoti tai vietos nėra
Šiandien darbe su nauja Žvaigžde.Gal labiau penktadieninis rūbas, bet norėjau pravedinti. Kaklas nesigavo kaip planavau, bet apsimesiu, kad taip turi būti. Visi giria.
Ir dar su naujais batais be kulno. Nu su žemu tokiu nuolydžiu. Tai nemoku vaikščioti visai... Bet čia buvo impulsyvus pirkinys (kas man nebūdinga) ir reikalingas..Neprapuls, kaip MB sako. Reikia ir patogių žieminių
Waidaw - o tu 10 ar 11 nr naudoji? Nes hematito spalvos 10 nr tai gal net turiu. Tada ir ant trijų siūlų tilptų.
Mano mamos irgi skaudus atvejis, tik tada aš nežinojau, kaip elgtis, buvo 14-15 m tada, važiuodavau lankyt, kada veždavo ir bliaudavau, buvo sunku išbūti, o dar ta paauglystė...
Kojines tik pabaigiau, nedaug buvo likę. O bepirštės iš storų siūlų irgi . Tiesiog norėjau greito malonumo.
Rezgu mintį, kad iki 14 d. reikėtų siūliškai nusidėti. Nes kaip ir Ingriduška, jaučiu silpnybę moherai, o šiuo metu ypač pamėgau ją visur pridėti, nes patinka rūbai su pūkeliu, greičiau mezgasi, kojinėms, jeigu vilnonės, tai ir tvirtumo biškį priduoda. 20 proc. nuolaida visai nemažai, ypač, kai apie ją galvojau dar jos nepaskelbus.
Saulėlydi - lauksiu pasirodymo su nauja žvaigžde, džiugu, kad nešiotiną nusimezgei.
Mūsų nauji patalpų savininkai gal ėmė taupyt šilumą, nes nebejaučiu komforto, kaip būdavo visada ir imu svajoti apie kultūringą storą darbinį vilnonį megztuką. Negaliu gi kasdien su dundaginiu vaikščioti. O šetlandinis storulis einamiausias namie. Man šiluma kaulų nelaužo .
Aš 11Nr. mezgu. 10Nr. net nebandžius, smulkūs man gražiau atrodo.
Tuoj pamėginsiu suvert ant 3 gijų kaip atrodytų 10 Nr. Nuo žguto dar likę
Man ir tuo metu kaip tik paauglystės durnumo vidurys-pabaiga buvo.. aš šiaip trizna, pravirkdyt tai greit galima, bet kažkaip prie mamos beveik neverkiau.. užspausdavau savy..
Laukiam naujos žvaigždės pasirodymo