Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pinta, :wub: :ploja2: :super:  nu žodžiu - sveikinimai

Atsakyti

Pinta  :wub:  :wub:  :wub:  Būkit sveikos ir laimingos :wub:​ 

Atsakyti

Pinta, sveikinimai su dukryte  :wub: 

Atsakyti

Mes su dukra šiandien dvejose Užgavėnėse sudalyvavom - darželio ir mokyklos  :) Daržely nemokami blynai buvo, į mokyklą reikėjo kepti. Kepiau sūnus be cukraus ir miltų  :P (negalima jam), vyrui į darbą normalius - su sasyskom, morkom i r svogūnais. Pietum pas mus bulvyniai su faršu  :essen: 

Oras Kaune iki pietų labai pavasariškas buvo, net ploną striukę išsitraukiau, bačiukus pavasarinius... dabar vėl apsiniaukę  :wink: 

Atsakyti

o aš pasigražinau :flirt2:

Dontstop - be cukraus ir miltų - tai keptas kiaušinis :bigsmile:

Atsakyti

Oras tikrai nerealus  :wub: ta proga nusivilkau striukę ir seną skolą paviešinu :)

20170228_114832_medium2.jpg

20170228_114730-1_1__medium2.jpg

Mezginių policija, aš pairuošus, rėžkit  :D (kai ką pati žinau, noriu sužinot, ko nežinau  :P )

dar kelios čia http://www.ravelry.c...ts/Abelo/camden

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 28 vasario 2017 - 13:36

Pinta svaikinimai  :soske:   Saldaus pienelio, ramaus miegelio  :4u: 

Atsakyti

Abelo labai fainas tavo megztukas  :super:  cepelinuose apžiūrėjau  :mirksiukas: 

Atsakyti

Pinta, sveikinimai  :wub:    Ta proga, kad geras oras IR as po purvynus ant Tauro kalno papabraidziojau...   

Atsakyti

o aš pasigražinau :flirt2:

Dontstop - be cukraus ir miltų - tai keptas kiaušinis :bigsmile:

:D  Kai sūnus dar buvo alergiškas kiaušiniams - darydavau ir be kiaušinių  :laugh: 

Oras tikrai nerealus  :wub: ta proga nusivilkau striukę ir seną skolą paviešinu :)

Mezginių policija, aš pairuošus, rėžkit  :D (kai ką pati žinau, noriu sužinot, ko nežinau  :P )

dar kelios čia http://www.ravelry.c...ts/Abelo/camden

Man labai gražu  :)  Pažastys gal per žemai pradėtos? Gal ne, nežinau, pas mane visad aptempčiau toj vietoj gaunasi  :)​ 

Atsakyti

Bet jau tas geras oras ir baigiasi. Davė per pietų pertrauką pasidžiaugti ir apsiniaukė.

Atsakyti

Pinta, sveikinu su stebukliuku :wub: , netgi truputuką baltai pavydžiu, jau seniai kokį mažiulį beniurkiau.

Restar, aš Uvės nepirkau ir nežadėjau pirkt. Labas.

Nu, reiškia, susapnavau :).

Atsakyti