Aš ir šiaip antradieniais ryte kepu blynus, tai nieko neįprasto neįvyko. Kažkaip vaikai ramūs, jokių pageidavimų. Būdavo anksčiau nešasi į mokyklą, kepdavau širdutinius blynus, arba maišydavau tešlą ir patys kepdavosi. Gal jau užaugo.
aš kadangi šiokiom dienom pusryčiams blynų nenoriu (noriu mėsos ar panašiai) tai man gaunasi darausi sau pusryčius, valgau, tada atskirai vyrams savaitgaliais jei ką dažniausiai blynus kepa vyras dažniausiai širdelių
Labas rytas,
Aš vakar prikepiau tūkstantį blynų Kai užsimaišiau tešlos, tai tikrai atrodė, kad tūkstantis buvo. Mielinius kepiau, tešla per kraštus išlipo
Anksčiau visada kepdavau širdutinius, bet įsigijus naują kaitlentę, nebetinka senoji mano keptuvė Net pusė Užgavėnių dvasios dingo
Rusnė entuziastingai apsiskarmalavo, o blynų į mokyklą net didysis vaikas pasiėmė
Kadangu telefonas sugedęs, vis dar nepataisytas, tai kelis mezginius be foto teko atiduoti Vieno labai gaila, net nepanašu, kad kada megsiu tokį vėl.
O man tai labai patiko pirmoji atpalvių kino dalis Buvau su bobom premjeroj, tai taip iš širdies su visa sale prisijuokt ne dažnai tenka Neįtikinamumas 100 balų
Labas rytas
Ziema ziema bek is kiemo.. kazkaip panasiai ania -norgei greiciau ruduo nei ziema.
<blynus apsirikus kepiau vakar, matyt teks ir siandien
Atspalviai ir man susirode tustuma ir pasimokyti is ten ko nors - nelabai sau matyt ka rasciau pritaikyt, sutinku, kad yra rimtesnes literaturos ta tema.
Einam kavytes
Sveikos saulėtą rytą,
nebėr kūdikio, blynų beveik nekepiau. Tai yra sau į darbą vieną.
KOlegom keksiukų pipirkau, tai jau rukiuojasi blynai su vistiena, cirviniai, mano keksiukai, tuoj visi sueis ir susineš visokių kitokių.
Sakot eit į Mados Garažą, jis man labai arti, bet aš šį kart noriu žinoti kad točno tiks, tai jūs gi profės, užtat norisi pasitart, o Garaže būsiu viena kaip pirštas ir su kuo man tartis ???
Vieną blyną čia kaip kalėdaitis turbūt, vien miltai ir vanduo
aš nekepiau blynų. ir neplanuoju. valgysiu balandėlį ir eisiu pas kirpėją. tai va tiek tų reikalų
Ingriduska, pasitart gali su pardavėjais. arba nebūtina pirkti iš kart
Ingriduska, pasitart gali su pardavėjais. arba nebūtina pirkti iš kart
Arba nebūtina pirkt iškart kilo
Nusiperki tiek, kiek mažiausiai parduoda, ir bandai - vienaip, kitaip, parodai, pasitari ... per porą dienų ir nutarsi reik tau to siūlo ar reik kitą bandyt. Nuostolis bus mažesnis, nei nusipirkt daug ir paskui nepanaudot
Katuk Kiausinis vienas, koki 30 ml avizu pieno ir kokoso miltai. Vot ))
man regis mados garazas leidzia ir taip kad sumoki uz visa pasiimi, pasimegini, jei netinka grazini arba kiek neisnaudoji, o jie grazina pinigus
gal ir apsirinku bet man taip siūle kazkada kai nenorejo vyniot
sveikos gyvos
oras puikus...mmm...
blynus vakar kai pradejau kept,tai kepiau...kepiau...vaikams abiems,vyrui dar prisireike darban nestis.tai mielinius ryte nuo 6 kepiau
i tema )
cia irgi entrelack technika?
Sveikos,
pilki atspalviai ne man. Kažkada dėl Kubelkos kolegės svaigo ir man įkišo. Matyt, mano literatūrinis skonis perdaug išprusintas geros mokytojos ir paskui universiteto filologijos studijų, tai likau nesupratus. Nuo to laiko laikau atstumą nuo panašaus pobūdžio knygų, net smalsumas nepagauna nėjoks.
Tai, sakot, nei viena nenorit susigrąžint pinigų už Uvę? Dar Liniuka ir Nuoširdi tikrai pirko, bet nepasisakė, tai viltis dar nemirė.
Turbūt svieto pabaiga netoli, nes pernai vaikams leidau Heloween'ą švęst, o šiemet iš vakaro maišiau mielinius blynus, o ryte kepiau ir net trim lauknešėlius sudėjau. Ale ne iš didelio gerumo, bet dėl įstaigų naglumo - leido sau primygtinai apie tuos blynus parašyt/pasakyt. Kažkaip ankstesniais metais nebuvau to užfiksavus ir tikrai niekada nedėdavau neštis. Man blynai apskritai tik nuo keptuvės skanūs. Geriausia - bulviniai. Nes nuo bet kokių kitokių reikia eit ieškot lašinių ar silkės su duona, kitaip tik alkanumas išauga.
Kaip kvepia pavasariu, sėdim langą atsidarę ♥.