Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Čia yr gražių spalvų https://www.facebook...786716984814322

Bet kaina :B visai nedraugiška  :B 

Violetinis siūlas šitoj suknelėj:

2016-06-26_17.15.51_medium2.jpg

Juodas čia:

2016-04-14_18.15.13_medium2.jpg

Atsakyti

O šiaip iškilo klausimas man dabar, kodėl taip menkinat tuos atspalvius? ...

Man miegamo sritis nėra menkavertė visuose santykiuose su antra puse. Ir tai, kad parodo, jog tie santykiai gali būt įvairus- (ne tik misionieriaus ar šuniuko poza), tai nematau tame blogumo.

Čia tinka tas posakis, kad nuo 40 m gyvenimas tik prasideda, idomu eksperimentuot ivairiose srityse.

Aš menkinu konkrečiai knygą, nes filmas toks joks man buvo, melodrama, kokių daug, neypatinga, neįsimenanti (tikėjausi pikantiškesnės tuomet, po visos reklamos). O knyga... nu nežinau, ką ir sakyt, gal rimtai mano intymiam gyvenime kažko trūko, ar kažką dar atrasiu (po 40??  :) ), bet nu "sprogt" vien pamačius "kotą"  :mega_shok:  Ten kiekvienam puslapy taip ir panašiai.. Iš pradžių kikenau, paskui erzint pradėjo, paskui visai mečiau knygą lauk, iš 3 perskaičius 1,5. Erzino ne pačios intymios scenos, bet kokiais žodžiais tai aprašoma, nu nesąmonė kažkokia  :happy:  Asmeniškai man  :4u:

O dėl eksperimentų ar prieš 40 m ar po, aš tik už  :) Bet jei norisi pasisemt įkvėpimo tiems eksperimentams, tuomet ir literatūra kita. Aš pilnu rimtumu vyrui kažkada Kamasutrą per Valentinkę dovanojau  :) Labai smagu pavartyt kartu, net nebūtina kažką kopijuot :rolleyes:  O atspalviai manęs nei įkvėpė, nei uždegė  :angel_not:

Atsakyti

Kažkodėl antrą dieną prisimenu filmą "Baseinas" (The Swimming Pool, Francois Ozon, 2003 m). Va čia man subtiliai erotiškas, meniškas, įkvepiantis ir uždegantis filmas :) Nors jokios ***ūchos jame nėra, pagal žanrą - kriminalinė drama :D

Atsakyti

Pritariu dontstop. Tokio lekstumo knygos, kaip kad atspalviai, net  isivaizduoti nesugebeciau. Bandziau skaityti, bet likau nesupratus, ar autore pati su protu susipykus, ar tokiais savo skaitytojus isivaizduoja. Toks vaizdas, kad spuoguota keturiolikine su pasaka susimaisiusiomis fantazijomis dalintusi.

Atsakyti

Nežinau, ar paltukui tie siūlai tinkami... Gal kaip nors kietai sukalant. 

Siūlą renkam nertam rūbui  :)  siūlas būtų ok. Tik kaina ne ok  :D 

Atsakyti

labas rytas,

neseniai ziurejau sita filma 

The Lovely Bones

http://www.imdb.com/title/tt0380510/

dabar knyga klausau ir asaroju

Atsakyti

Labas rytas,

Tai pilkieji nesitraukia :D

Ingriduška, taigi nueik kokion pardėn gyvai pačiupinėt, gal net ir pasibandyt galima, kokian mados garažan, būtum jau nusinėrus tą paltą, kol taip siūlų ieškai :D

Aš vakar kepiau, tiksliau viriau, ne blynus, o Abelo caucainius :D

16_VKLW17_251_medium2.jpg18_VKLW17_611_medium2.jpgIMG_1462e_medium2.jpg7081_col_medium.jpgtmp_12048-38976_0082_FPPM1635248988_medi2017-01-04_05_medium2.jpg02_VKLW17_868_medium2.jpg

Atsakyti

labas rytas

rankovinu :) platokos tos rankovės bet dar tolerancijos ribose tai ir paliksiu, čia aš pripratus prie aptemptų, vyrams gi taip nereikia :)

Uvės dar neperskaičiau...pas mane krūva nebaigtų skaityti knygų kurias ruošiuosi perskaityti, ir vis tiek perku knygas kažkodėl..nu kaip ir siūlus vis perku :)

Atsakyti

Knygų drakius :D

Labas rytas.

Atsakyti

Knygų drakius :D

Labas rytas.

Atsakyti
blynus as kepiau siryt, Mantas i mokykla issinese. Per pietus pas juos bus "tusas"
Atsakyti

aš saviškiui pietums užsakiau bulvinių blynų su mėsa

sakė valgys nors skamba šlykščiai bet nebuvo iš ko rinktis :D

nu pusryčiams užtat gavo varškinių blynų

Atsakyti