o tai cia masina is 5 siulu megzta buvo??? toks labai plonas siulikas?
Teip už įprastą babininį siūlą - plonesnis.
Man pilki atspalviai tai yra kinas - atrakcija su drauge nueit, o namie - miegamojo gyvenimo po filmo paįvairinimas ir tiek. Nei aš ten rimtai į tai žiūriu, nei po davatkos sijonu slepiuosi. Bet kaip Lietutis ir sako- prancūzų filmuose daugiau tos meilės, sexo ir romantikos.
Čia yr gražių spalvų https://www.facebook...786716984814322
Bet kaina visai nedraugiška
Žinau, kad mano prireklamuotos dauguma prisipirkot "Gyveno kartą Uvė". Ir iš mandagios tylos supratu, kad nebais patiko . Kadangi mudviem su vyru ji tapo vienijančiu veiksniu ir daugelio metų atradimu, tai kartais nepasidalijam. Jeigu dar kartais kam paskolinam nenorom, bet iš geros dūšios, tai paskui negalim sulaukti, kada grąžins . O dar,pasirodo, ta knyga baisiai patiko ir mano direktorei, kuri ją irgi nori savo turėti. O pirkti jos nebėr...
TAIGI: kas nori atsikratyti "Gyveno kartą Uvė" - mielai nupirksiu bent 2 knygas, o gal ir 3, kad turėčiau dar kokią atsarginę, jeigu kam norėsiu padovanoti . Siūlykit gal privačiai.
Neduosiu, nes man patiko Uvė labai anytai irgi, o uošvis nesuprato, ko ji kartais balsu susijuokia. Tai sako, skaitau instrukciją, kaip bus su tavim ateity tik man didesnis įspūdis ne bambėjimo, o tos begalinės meilės liko, to skirtingų žmonių vienas kito supratimo, moteriškos intuicijos ir moteriško apsukrumo su vyrais pasireiškimai ir pan. Labai daugiasluoksnė knyga. Tiesa sakant, nemažai vietų man ašaros byrėjo, tiek iš liūdesio, tiek iš nuoširdaus džiaugsmo už veikėjų gyvenimus labai ačiū už rekomendaciją perskaityt
O šiaip iškilo klausimas man dabar, kodėl taip menkinat tuos atspalvius? ...
Man miegamo sritis nėra menkavertė visuose santykiuose su antra puse. Ir tai, kad parodo, jog tie santykiai gali būt įvairus- (ne tik misionieriaus ar šuniuko poza), tai nematau tame blogumo.
Čia tinka tas posakis, kad nuo 40 m gyvenimas tik prasideda, idomu eksperimentuot ivairiose srityse.
Man miegamo sritis nėra menkavertė visuose santykiuose su antra puse. Ir tai, kad parodo, jog tie santykiai gali būt įvairus- (ne tik misionieriaus ar šuniuko poza), tai nematau tame blogumo.
Čia tinka tas posakis, kad nuo 40 m gyvenimas tik prasideda, idomu eksperimentuot ivairiose srityse.
Tai nėra mokslinis tiriamasis publicistinis ar dar koks nors pamokantis filmas. Tai yra meninis. Tai vat to.meno matyt ten ir nėr. O pasisemt minčių ir fantazijos aš kur nors kitur nueisiu. Ir miegamojo temas ten ir pasiliksiu.
Jei nebūtų tiek piaro, tai turbūt tas filmas liktų kažkur reitingų apačioj toli toli. Vat apie tai ir kalbama.
Čia yr gražių spalvų https://www.facebook...786716984814322
Bet kaina visai nedraugiška
Nežinau, ar paltukui tie siūlai tinkami... Gal kaip nors kietai sukalant. Mano eurovizinė suknelė iš šitų. Laisvokas skuduriukas be formos. Įkelsiu foto vėliau.
Tai žinai, Titanikas irgi buvo išreklamuotas. Nors man ten meno irgi nerasta Ne visi meniniai filmai yra dvasios tobulinimui.
Niumuk, nemenkinu aš, tiesiog nesupratau, dėl ko piaras. Aš knygų neskaičius, tai normalios siužeto linijos nėra, muzika kažkokia neužsifiksuojanti, veikėjų charakteriai neatskleisti, veidai beveik bejausmiai. Ok, tarkim, kad filmas tiesiog apie lovą ir nereik nieko kito ieškot ten. Tada man lovos per mažai buvo Neatrodo man rankų ar akių surišimas kažkas labai naujoviško ir neįprasto...
Bet man tai irgi buvo laikas su drauge iškišt nosį iš namų