Man irgi Uvė patiko - net taip neatitraukiamai, kaip Restar, bet iš esmės patiko. Vyras pradėjo skaityt, bet taip ir stovi, bet jam taip su visomis knygomis - skaito tik atsigulęs ir iš kart užmiega.
Ingriduska, aš gal čia tau pakomentuosiu tavo pasirinktą siūlą. nes ten kažkaip visom besidominčiom neįdomūs mūsų pasvarstymai
kadangi siūlas ne vienspalvis, margas. be to plonas. susuksi į krūvą kelias gijas. aišku, kad dažymo periodai nesutaps. bus tiesiog melanžas. ar lengvas, negali nuspėt, nes matai tik foto, kuri gali ir meluot. tai ar tau patiktų pilkai alyvinis melanžas, .t.y tiesiog pamargintas?
ir kokia jo sudėtis? medvilnė? tai paltas bus vasarinis?
Aš Uvę visai neseniai perskaičiau iš biblės pasiėmus, man tokia nuobodoka, aišku, tas bambekliškumas vietom kėlė šypseną, bet tik tiek, nepriskirčiau prie kažkokių išskirtinių knygų Daviau anytai, nujaučiau, kad jai labiau patiks, tai ir skaito patenkinta
Ingriduška, gal galima čia parodyt siūlus, apie kokius kalbam?
Labos
Kažkaip pabaigiau
Ir atrodo, man ši spalva tinka
Labai įdomi spalva ir sakyčiau nedaug kam tinkanti, beje ir retai siūlų spalvynuose pasitaikanti Modelis iš mano norų failiuko
Dontstop, tavo rašymas apie laisvą mezgimą labai primena mane ir mano mezgimą prieš kokius 8m, kai po ilgo tarpo grįžau į mezgimą. Mezgiau laisvai, netolygiai ir greitai, nemėgau plonų siūlų, nes nemokėjau jų megzt, viskas gaudavosi skysta, nors ir buvau nuo paauglystės pripratus viską megzti su vienais virbalais, o ir siūlai praktiškai buvo vienodi. O paskui jau pradėjau pirkti patogesnius virbalus, įvairesnius siūlus ir šiai dienai nors ir mezgu laisvai, beveik viską su 2-2,5mm, tačiau moku jau megzt taip kaip reik, kai susikaupiu, ypač jei reik priderint rankinį prie mašininio mezgimo, tačiau jei tik atsipalaiduoju ir irkluoju, gaunasi laisvė ir pliurė Taigi, manau, kad išmoksi ir tu, svarbiausia neskubėti ir neirkluoti, o tiesiog megzti
Aha, gali būti, gali būti, plonų virbalų bijau, nuo 2,5 nr skauda riešus, plonesnių nė neturėjau, neseniai įsigijau didelį rinkinį, ten jau nuo 1,25 mm eina, yra 1,25, 1,5, 1,75, 2, 2,25 ir tt, bet dar nebandžiau nei vienų iš plonųjų, bijau
o keli siulikai sukti cia?
5 siūlai
as to didziojo rinkinio dar visa neseniai tik storiausius naudojau. ale kai bruzint pradejau, tai labai sekmingai plonieji pradejo eit, adatos , kurie galvojau niekada man nebus reikalingi . dabar vis daugiau prie tu plonesniu linkstu, kad galeciau "atsipalaidavusi" megzt . bet reik stengtis , o tai ir ant ploniuku sugebu priverzt .
bet as mokausi
Sveikos,
po skalbimo Ístex Einband siulai reabilitavosi
Vilna aisku ir lieka vilna, bet visai nebaisi palygius su tuo kokie pojuciai matkiuka rankoj laikant
Ritėje atrodė labai gražiai, o kai nusimezgiau.... tai dar ir rankena skirtinga gavosi bet medvilnė tikrai gera.
Jei rankovės būtų vienodos ir nebūtų riūūžAvas, būtų puikus megztinis man toks mirga marga dryžuotumas labai gražus
Išardžiau iš vis tą megztinį ir kažin, ar neišmečiau
Dryžuotumo skirtingumas tame, kad kur susukta į atskirus kamuoliukus ir megzta iš jų - marga. O kur sukta į vieną - dryžuota.
o tai cia masina is 5 siulu megzta buvo??? toks labai plonas siulikas?