Labos
Kažkaip pabaigiau
002.JPG 186,27KB 0 Parsiųsta kartų 007.JPG 553,12KB 0 Parsiųsta kartų
020.JPG 142,24KB 0 Parsiųsta kartų
Ir atrodo, man ši spalva tinka
Labas
Sėdžiu svirduliuodama, ~3 val. nakties išleidau į kelionę SB, tai paskui nebėjo užmigti, galėjau keltis megzti, bet prasivarčiau Tai toks sunkus pirmadienis.
Penktadienio vakarą ir šeštadienio vakarą turėjom svečių, tai savaitgalį net nepailsėjau, greičiau šiek tiek privargau, sekmadienį vaikams valgį ruošiau, visus išleidau, likom dviese su mažike
Olaiva, va ant tavęs megztinis tiesiog sužydo, galima ir modelį pamatyt ir tinka idealiai, olaiviškas megztinis
Dukra jau išsivežė kojines, sakė pravers
Drakiui laimės nusimato, reik tramdyt emocijas
Ai, dar, kolegei buvau atnešusi 4 liemenytes kūdikiškas, tai sakė vaikai visas 4 į Vilnių išsivežė, jos jau tokios nelabai man pačiai, bet va žmonės klaidų nemato, tai džiaugiasi, ir man gerai, nors pigiai, bet vis, nieko nebeturiu
Ristin, koks svelnus nepilkas pukis
labas rytas
as savitgali irgi paardziau i kompanija. siuvau sagas, nors skaiciuodama eilutes, bet nesudejus abieju palu salia, gavosi kreivi dryziai puse teko iskarpyt ir is naujo siut. kitam megztukui susiuvau 7 sagas, ir nors plocio su kaupu, negraziai skeciasi, per retai labai tos sagos. teko iskarpyt, ir visa kilometra aplink visa megztaini nauja krasteli su 11 skyluciu megzt. paskui dar sagu vaziuot ieskot . nu bet dabar turiu jau 3 naujus uzsagstomus megztainius
Labos I pilku atspalviu tema
FB_IMG_1488193470093.jpg 48,32KB 0 Parsiųsta kartų
Prisimenu kukuli su nerealiu megztuku, paimciau toki padidinta savo dickiui
Olaiva kaip visuomet liuks
Ristina, mezginys rodos lb minkstas, tik spalva feee
Labas, pas mus nei žiemos, nei pavasario.
Užtat šeštadienį neplanuotai atsidūrėm Kaune. Šiaip, be jokio tikslo. Visoj Lietuvoj buvo saulėta ir tikrai teko pamatyti nuo sniego linkstančias šakas.
Mezgu mažai ir lėtai. Gyvenu irgi kažkaip lėtai. Skaitau, rašau ir laukiu spalvų gamtoje.
Žinau, kad mano prireklamuotos dauguma prisipirkot "Gyveno kartą Uvė". Ir iš mandagios tylos supratu, kad nebais patiko . Kadangi mudviem su vyru ji tapo vienijančiu veiksniu ir daugelio metų atradimu, tai kartais nepasidalijam. Jeigu dar kartais kam paskolinam nenorom, bet iš geros dūšios, tai paskui negalim sulaukti, kada grąžins . O dar,pasirodo, ta knyga baisiai patiko ir mano direktorei, kuri ją irgi nori savo turėti. O pirkti jos nebėr...
TAIGI: kas nori atsikratyti "Gyveno kartą Uvė" - mielai nupirksiu bent 2 knygas, o gal ir 3, kad turėčiau dar kokią atsarginę, jeigu kam norėsiu padovanoti . Siūlykit gal privačiai.
Lietuti, aš irgi vakar buvau kine. Emilija iš Laisvės alėjos. Stiprus. išėjau, kaip po spektaklio. Kai nesinori kalbėt, nes dar suki juostą galvoj. Rekomenduoju.
Ačiū už rekomendaciją. Girdėjau, kad ir pas mus žada rodyti. Man patinka ant sėdmaišių. Paskutinį kartą buvom dviese su MB. Filmas nuobodus, filosofinis...Tai nesijaučiau kalta, kad vyrą ištempiau - jis pamiegojo, net pasiknarkdamas
Labos pilkosios
Aš prie tų neskaičiusių, nežiūrėjusių, nes kažkoks atmetimas man vien nuo to kalbėjimo
Uvę suskaičiau su malonumu, liko filmas
Žakliną norėsiu eit pažiūrėt, patinka man tokie
Pasiilgau jūsų, savaitgalį apturėjau intensyvų Vilnius - Kelmė
Kelmė - Šiauliai, Šiauliai - Biržai- Šiauliai- Kelmė- Vilnius. Brrrr nei miego nei linksumo didelio neapturėjau. Buvo draugės gimtadienis Šiaulietės ir užmanymas Biržuose švest Rinkiškių Alaus darykloj ir restorane.
Nepatiko tas Alaus kelias visai.
Dar vakare MB sako, nu iškepk Čeburėkų, kepiau.
FB užmačiau siūlus paltui, nu tik spalvą, tobulai maniška. tik neramina kiek reik imt. Kiek susivyniot?
Ristinuk, ačiū tau, aš nekaprizna, bet šį sykį taip jau gavosi
Olaiva brrrr šalta žiūrėti į tave su lape. bet megztukas prašosi pumpurų
Lietuti skaitau skaitau apie tavo pavasarį ir žiedus.
Žinau, kad mano prireklamuotos dauguma prisipirkot "Gyveno kartą Uvė". Ir iš mandagios tylos supratu, kad nebais patiko . Kadangi mudviem su vyru ji tapo vienijančiu veiksniu ir daugelio metų atradimu, tai kartais nepasidalijam. Jeigu dar kartais kam paskolinam nenorom, bet iš geros dūšios, tai paskui negalim sulaukti, kada grąžins . O dar,pasirodo, ta knyga baisiai patiko ir mano direktorei, kuri ją irgi nori savo turėti. O pirkti jos nebėr...
TAIGI: kas nori atsikratyti "Gyveno kartą Uvė" - mielai nupirksiu bent 2 knygas, o gal ir 3, kad turėčiau dar kokią atsarginę, jeigu kam norėsiu padovanoti . Siūlykit gal privačiai.
Oho, kokia reklama Jau ir man prireikė
Neseniai tik perskaičiau tą "Po tavęs". Patiko. Kai kas man artimo ir net labai, tai gal todėl.
Dabar skaitau Anthony Doerr "Neregimoji šviesa" Dar neturiu nuomonės.