Sveikos,
Mano savaitgali toks pailgintas bet pilkas irgi Nei ką doro numezgiau, nei norėjau megzt....Kiek tai pamezgiau rankovės karakulio, tai vakar pasiekus pažastį nusprendžiau, kad per siaura ir išardžiau be jokios abejonės, keista net kažkaip, bet pagalvojau, kad lauke dar šalta su juo vaikščiot tai galiu ir ilgiau pamezgėt
Pilkų atspalvių knygų neskaičiau ir net nesiruošiau skaityt, pirmą filmą pažiūrėjau kaip eilinį, nesupratus jo fenomeniškumo, bet ir labai blogai nebuvo, o antrą įsijungus ištvėriau tik max 10min, nes išvis kažkoks nesupratimas... Bet kadangi man su filmais ir serialais šiaip jau sunku, tai gali būt, kad kažko ir nesuprantu
Bet šiaip kai skaitai knygą ir pažiūri po to filmą, dažniausia filmas labai nuvilia... Pvz. Skaičiau knygą "Mergina traukiny" įtraukė ir patiko. Neseniai gi pasirodė filmas, sakau reik pažiūrėt idomumo dėlei... Tai labai nusivyliau, tiesiog buvo idomu pamatyt aktorius, kurie įkūnijo mano įsivaizduojamus veikėjus, o bet tačiau, manau, kad jei nebūčiau skaičius knygos, daug ko nebūčiau ir supratus kas ir prie ko, toks chaotiškas, padrikas ir pan...
Dontstop, tavo rašymas apie laisvą mezgimą labai primena mane ir mano mezgimą prieš kokius 8m, kai po ilgo tarpo grįžau į mezgimą. Mezgiau laisvai, netolygiai ir greitai, nemėgau plonų siūlų, nes nemokėjau jų megzt, viskas gaudavosi skysta, nors ir buvau nuo paauglystės pripratus viską megzti su vienais virbalais, o ir siūlai praktiškai buvo vienodi. O paskui jau pradėjau pirkti patogesnius virbalus, įvairesnius siūlus ir šiai dienai nors ir mezgu laisvai, beveik viską su 2-2,5mm, tačiau moku jau megzt taip kaip reik, kai susikaupiu, ypač jei reik priderint rankinį prie mašininio mezgimo, tačiau jei tik atsipalaiduoju ir irkluoju, gaunasi laisvė ir pliurė Taigi, manau, kad išmoksi ir tu, svarbiausia neskubėti ir neirkluoti, o tiesiog megzti