Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:sutinku:

Pirmą knygos dalį įveikiau, bet nelabai sužavėjo. Antrą dalį įpusėjusią grąžinau į biblioteką...

Filmo pirmą dalį žiūrėjau, nei patiko, nei nepatiko, antros nežiūrėsiu  :)

Knygoje nieko seksualaus mano skoniui, visi tie ale "pamačiau jo kotą ir sprogau" bueee  :P  Net nustebau, kad moteris parašė, nu kokia moteris gali taip galvot  :lol:

tikrai menkavertes ir knygos ,ir tas filmas... jei kotu truksta gyvenime,tai ir raso apie tai trilogijas :D

Atsakyti

Ale ir temą radot pirmadienio rytui :lol:

Pas mus irgi pilki atspalviai favorituose :D vakar su dičkiu "išaiškinom" vyrui, kad reik naują sofą reik pirkt pilką :wub:

Atsakyti

labas rytas

o aš renkuosi pilkas užuolaidas. bet tai žinokit kiek tų pilkų atspalvių yra :oh:  ir nė vieno tokio, kokio reik :lol:

Atsakyti

o aš pilką meriną pasidėjus ant stalo.galvoju,kas čia man jį susuktų :D

Atsakyti

:lol: :lol: :lol:

Čia iš pilkų atsplavių...

Kažkada man taip su tamsiai mėlynais atspalviais buvo. Norėjau sūnui uniformines kelnes pasiūt. Atrodo kalvarijų g. tiek daug kostiuminių medžiagų, bet kai pabandžiau rast uniformos spalvos kostiuminės - pasirodo beveik be šansų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 vasario 2017 - 09:59

Sveikos

Pilki atspalviai  :D lauke irgi pilka  :oh:

Olaiva ką megsi :rolleyes:

Aš tai dvi dienas pragostraliavau, šeštadieni užgavėnės, vakar sporto mugė.

Pridėta:

Atsakyti

noriu labai to su plunksnelem,bet pries tai reik uzbaigt Nojaus megztuka ir numegzt Luknei.bet po visu pilku pokalbiu misliju,kad siltesne spalva butu plunksnelems rusva,turiu identiska merina,kaip sitoj foto:

quill_-_nat0_medium2.JPG

Atsakyti

ir morė iš 50 pilkų atspalvių,labai jau vilioklė  ir (.)(.) :DDD

Atsakyti

Sveikos,

Mano savaitgali toks pailgintas bet pilkas irgi :D Nei ką doro numezgiau, nei norėjau megzt....Kiek tai pamezgiau rankovės karakulio, tai vakar pasiekus pažastį nusprendžiau, kad per siaura ir išardžiau be jokios abejonės, keista net kažkaip, bet pagalvojau, kad lauke dar šalta su juo vaikščiot tai galiu ir ilgiau pamezgėt :D

Pilkų atspalvių knygų neskaičiau ir net nesiruošiau skaityt, pirmą filmą pažiūrėjau kaip eilinį, nesupratus jo fenomeniškumo, bet ir labai blogai nebuvo, o antrą įsijungus ištvėriau tik max 10min, nes išvis kažkoks nesupratimas... Bet kadangi man su filmais ir serialais šiaip jau sunku, tai gali būt, kad kažko ir nesuprantu :D

Bet šiaip kai skaitai knygą ir pažiūri po to filmą, dažniausia filmas labai nuvilia... Pvz. Skaičiau knygą "Mergina traukiny" įtraukė ir patiko. Neseniai gi pasirodė filmas, sakau reik pažiūrėt idomumo dėlei... Tai labai nusivyliau, tiesiog buvo idomu pamatyt aktorius, kurie įkūnijo mano įsivaizduojamus veikėjus, o bet tačiau, manau, kad jei nebūčiau skaičius knygos, daug ko nebūčiau ir supratus kas ir prie ko, toks chaotiškas, padrikas ir pan...  :oh:

Dontstop, tavo rašymas apie laisvą mezgimą labai primena mane ir mano mezgimą prieš kokius 8m, kai po ilgo tarpo grįžau į mezgimą. Mezgiau laisvai, netolygiai ir greitai, nemėgau plonų siūlų, nes nemokėjau jų megzt, viskas gaudavosi skysta, nors ir buvau nuo paauglystės pripratus viską megzti su vienais virbalais, o ir siūlai praktiškai buvo vienodi. O paskui jau pradėjau pirkti patogesnius virbalus, įvairesnius siūlus ir  šiai dienai nors ir mezgu laisvai, beveik viską su 2-2,5mm, tačiau moku jau megzt taip kaip reik, kai susikaupiu, ypač jei reik priderint rankinį prie mašininio mezgimo, tačiau jei tik atsipalaiduoju ir irkluoju, gaunasi laisvė ir pliurė :D Taigi, manau, kad išmoksi ir tu, svarbiausia neskubėti ir neirkluoti, o tiesiog megzti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 27 vasario 2017 - 10:51
Sveikos. Aš šiandien į temą, nes su pilka suknele. Atspalvių nei skaičiau, nei žiūrėjau. Iš principo nemėgstu masinės psichozės. Į užgavėnių temą. Vakar siuvau giltinės apsiaustą. Iš sodo dangos plėvelės. Nu super reikalas - ir kaina gera, ir niekas neyra. Šiandien konstruosim dalgį.
Atsakyti

aha, tikrai, kai atsipalaiduoji ir irkluoji :Dlygiai tas pat ir pas mane

aš tai ką naktį į šeštadienį pamezgiau, tai kitą naktį sėkmingai išardžiau. nu kažkaip mano vyras nors ir kūdas, bet megztinio pečius jau per daug nusiaurinau :D  bet kažkaip visai be gailesčio išardžiau. merinas labai smagus, tai ir procesas malonus, galima kiek nori ardyt ir megzt ant vietos

kas dar įdomaus :hmm:  nusipirkau ruloną tinklinių užuoaidų. reiks užsiimt kitą savaitgalį siuvimu. orptimistė aš aišku, 20 metrų užuolaidos pasiūt..... bet tai gal kaip nors, tiesios gi siūlės tiesiog ir tiek.

Atsakyti

Labryt,

koks pavasario kvapas ir garsai šįryt ♥.  Nors vaizdeliai dar fui... Sniego vaizdai nuo Klaipėdos ir Anykščių kaip iš kito pasaulio atrodė, nes tokių čia nebuvo.

Visą savaitę intensyviai žiūrėjau serialą ir intensyviai mezgiau.  Bet ypatumas viso to mezgimo, tai, kad ... vis mezgiau pirmyn-atgal, pirmyn-atgal :hihihi:.  Ir dabar, kai galų gale viena rankovė jau beveik yra, tai... nežinau ar pavyks susilaikyt jos neišardžius :).  Kažin, ar atlaikys mano nervai tą mezginį, kuris, aišku, yra itin paprastas. Gal reiks pereiti prie mezgimo labiau susikaupus :).

Kol parašiau, tai žiūriu, kad ne viena mezgiau-ardžiau gausiai :). Tokia savaitė, matyt. Beje, įtariu, kad ir mano rankovė siauroka. Ir nežinau, ar bandyt apsimest, kad toks ir buvo sumanymas, ar ardyt, kol nebaigiau dar :). Ar imt ir kitą megzt platesnę, o tada palygint - bus kaip su kojinėm trim :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 vasario 2017 - 11:12