Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, sm mane ignoruoja siandien... :(

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 26 vasario 2017 - 15:27

o atrodo jau nebe :) Intensyviai dirbu mama - Manto mokkloje orkestru festivalis. Vakar grojo Trimito saleje...

Niuma, o Ripsas naujo seimos nario nesuvalgys?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 26 vasario 2017 - 15:29

Labas

Niuma su nauju nariu :)

Kukulio grazus megztukas. Kukulis dar grazsnis :)

Atsakyti

Sveikos  :) 

lauke nuo stogų teška, bet žvarbu...

Kodel Ripsas turėtų negerai elgtis?  :D Pas mus visi gražiai sutaria- katinas nekreipia dėmesio į šinšilus, ir į žiurkėną nekreipė, kol tas buvo, šunės puikiausiai toleruoja katiną, šis savo ruožtu kartais šunes net paauklėja- užlenda už kampo ir laukia, kol kuri eis, tada kepštelna letenėle...Kad ir didelei vilkinei...Bet, kai grįžta iš gastrolių, lenda pasisveikinti su jom, kaip su šeimos nariais... :D​ 

Atsakyti

instinktyviai  katinai gaudo kas juda :)  maniske maze dabar gaudo  metomus  is maistines pleveles  susuktus  kamuoliukus ( del svorio ivynioju riesuta)  meti, o ji atnesa, ir vel laukia kad numestumem . Tas pleveles rutuliukas vadinamas PELYTE . atnesk pelyte :)

visokius musiukus  gaudo, matyt ir koki voriuka gal toliausiam kampe uzuodzia, nes tupi ir laukia KAZKO  :)

kolkas dukra nedrista atvest savo biglio susipazinimui, nezinom kokia reakcija gali but  abieju. gal suvalgys mano mazyte :) anoji  kate  tai  taikesi iskabint  bigliui akis, snypste , urzge... galiausiai net vemt pradejo nuo streso .

Atsakyti

va, mūsų  katinas visiškai nekatiniškas,  jokie žaislai jo nedomina, siūlų kamuoliai juolabiau :), žiurkėną ir šinšilus vaikystėje stebėjo, ant narvo nelipo, letenos nekišo, bet iš tolėliau stebėjo....bet greit suvokė, kad iš to narvelio jie neišeina, tai metė tą bergždžią užsiėmimą  :D Dabar ketvirtą dieną negrįžta iš pavasarinio maratono...labai neramu...jau dabar tai tikrai vešiu  pas daktarus, kad vyriškumą sumažintų... :unsure: 

Atsakyti

Kukulio megztuką pamiršau paminėt. Ir megztukas, ir bachūriukas  :wub: 

Atvariau į kino teatrą su bendradarbe. Iš pradžių atvažiau į prekybos molą (jame kino teatras) su navigacija, pasistačiau mašiną. O paskui supratau, kad ir iki kino teatro reik su mašina ir navigacija važiuot  :oh: Vadinasi kaimietė kraustosi arčiau miesto  :D 

Atsakyti

Lietuti, aš irgi vakar buvau kine. Emilija iš Laisvės alėjos. Stiprus. išėjau, kaip po spektaklio. Kai nesinori kalbėt, nes dar suki juostą galvoj. Rekomenduoju.

Ypatumai iš dabartinės augančios kartos: pradžioj atostogų - mama, aš noriu pasikviest mokytoją į svečius...Gerai, pasikviesim kažkada... Kada??.. Na, nežinau,per atostogas, kai tėtė grįš....

Vakar rytas: mama... atostogos baigėsi, tu mokytojos nepakvietei ...aaaaa... ašarų pakalnė......

Nu ok, skambinu mokytojai - perduodu kvietimą nuo Gyčio arbatos gert. 

Tenka pabendraut :D

Ot dabartiniai vaikai. Mokytoja irgi nustebus buvo, bet negalėjo atsisakyt. Sako, anksčiau, tai eidavom į namus tik tada, kai kažkas su elgesiu nesutvarkoma. Dabar - šiaip, vaikai draugai jaučiasi.

Atsakyti

Niuma, faina, kad vaikas nori mokytoją arbatai pasikviest  :wub: 

Maniškė tai šiandien paprašė Kalėdų eglutės :D Įtariu, kad dovanų norisi.

Emilijos nežiūrėčiau šiuo metu, per sunkus man būtų  :unsure: Net ir dabar kino teatre reklamų prisižiūrėjau - apie getą, apie Sovietų sąjungą, apie 2 pasaulinį... 3 artėjantys filmai  :blink:  :blink:  :blink: Neturi jie ką Amerikėj rodyt daugiau... O buvom "atspalviuose", bendradarbė ir knygas skaitė, ir pirmą dalį matė, ir spirgėjo šitą pamatyt. Aš kai nuėjau visai nieko nepasidomėjus, tai nesupratau, kurioj vietoj ten tas "darker" buvo ir ko toks šaršalas dėl to filmo. Man eiliniam prancūziškam filme daug daugiau ir romantikos, ir flirto, ir seksualumo  :rolleyes: 

Atsakyti

Dontstop, mazink virbalu dydi. Patankes.

Tas tai taip, bet kai ir taip rekomenduojamas nr 2, o aš ir šiaip visad imu mažiau, nei rekomenduojamas, tai ... nebent adatom megzt belieka  :D 

Jei rimtai, iš 2 siūlų gal kas gausis, ne, tai iš 3  :D 

Aš tikiuosi, kad palei kovo 8 d bus nuolaidų siūlų parduotuvėse, ar per gerai noriu  :wub: 

Atsakyti

LIETUTI, tai aš ir knygoje nieko įdomaus neįžvelgiau. Pirma dalis dar dar, antrą vargiai užbaigiau....Kolegė, jau vyresnio amžiaus moteris primygtinai rekomendavo perskaityti, tai skaičiau, šiaip būčiau numetusi...O kas ten toliau toje krūvoje visokio atspavio knygų begali būti įdomaus , tai visai nesuprantu...

Atsakyti

Man eiliniam prancūziškam filme daug daugiau ir romantikos, ir flirto, ir seksualumo  :rolleyes:

:sutinku: 

Pirmą knygos dalį įveikiau, bet nelabai sužavėjo. Antrą dalį įpusėjusią grąžinau į biblioteką...

Filmo pirmą dalį žiūrėjau, nei patiko, nei nepatiko, antros nežiūrėsiu  :) 

Knygoje nieko seksualaus mano skoniui, visi tie ale "pamačiau jo kotą ir sprogau" bueee  :P  Net nustebau, kad moteris parašė, nu kokia moteris gali taip galvot  :lol: 

Atsakyti