Labas rytas
Tai nieks nemezgėt iš gryno šilko?
Labos
taip keista, kad vilnas dalinatės dar Pas mus dar labai šaltas vėjas, bet jau pavasaris
Norisi ir pavasario jau, ir pavasariškų mezginių, aš visą savo medvilnę kraunu į atskirą maišą, tuoj pradėsiu iš jos megzt, kovo antroje pusėje jau tikrai Bet ir iš vilnos dar daug idėjų turiu ir manau per visą vasarą nepaeisiu vilnos iš rankų
Labas rytas
Tai nieks nemezgėt iš gryno šilko?
I vien tik šilko ne. Esu pridėjusi jo prie lino. Nežinau, ar linas ar šilkas, bat labai mėtė pūkus. Ir vėlėsi. Šilkas buvo iš Kasiūlai. Ai, dar prisiminiau, Lace gi kažkokio siuntėsi, tas gal kiek geresnis buvo, irgi su linu poravau. Dar esu mezgusi iš gatavo siūlo maišyto su šilku. Tas tai labai gerai nešiojasi. Bet siūlų tiokių jau nebėr pasaulyje.
Iš vien šilko nesiryžčiau megzti, reikia didelio kruopštumo ir mezgant ir nešiojant.
Iš vieno šilko neria ir mezga tokia Vita de Soto FB
I vien tik šilko ne. Esu pridėjusi jo prie lino. Nežinau, ar linas ar šilkas, bat labai mėtė pūkus. Ir vėlėsi. Šilkas buvo iš Kasiūlai. Ai, dar prisiminiau, Lace gi kažkokio siuntėsi, tas gal kiek geresnis buvo, irgi su linu poravau. Dar esu mezgusi iš gatavo siūlo maišyto su šilku. Tas tai labai gerai nešiojasi. Bet siūlų tiokių jau nebėr pasaulyje.
Iš vien šilko nesiryžčiau megzti, reikia didelio kruopštumo ir mezgant ir nešiojant.
Iš vieno šilko neria ir mezga tokia Vita de Soto FB
Ačiū
Labas rytas
dontstop, 26 Vas 2017 - 07:59, parašė: Labas rytas Tai nieks nemezgėt iš gryno šilko?Aš esu mezgusi ir iš gryno šilko, ir maišiusi šlką su linu, su mochera. Iš Alvitos Seta nesu bandžiusi. Vienareikšmiškos nuomonės neturiu. Mane turbūt kažkaip užburia pats faktas, kad mezgu iš ššššilko Labai patiko šilko-lino derinys, atrodo, kad iš tos partnerystės išlošė anu siūlai - linas įgavo kritimo, o šilkas stabilumo, nebe tokia pliurė pasidarė....
IMG_2674.JPG 137,96KB 0 Parsiųsta kartų
o va šitas megztkas iš gryno šilko.
IMG_2675.JPG 229,69KB 0 Parsiųsta kartų
šilkas būna labai skirtingai apdirbtas, nuo to priklauso ir jo elgesys mezgant ir nešiojant. bet turbūt beveik visai atvejais mezginyje jis skystas, nelaiko formos, atnaros bus išpliurę. Siūlas visai neturi tamprumo, todėl jį kiečiau megzti yra sunku. Tą reikia įvertinti, renkantis modelį ir virbalų storį.
Pažiūrėjau tą Alvitos šilką, pagal metrus labai plonas, net dvigubą sudėjus dar bus plonas.
Ačiū visom atsiliepusiom Reiškia, reikia ir šilko, ir lino
Lace, gražiai darbeliai atrodo, nežinodama sakyčiau suknelė iš vilnos, megztukas iš medvilnės Išbandyt noriu, kad tiesiog sužinočiau, kas per jausmas megzt iš šilko, vilkėt šilką Su mano laisvu mezgimu gali nieko gero nesigaut, kaip supratau
P.S. Jūs su dukryte tokios panašios
as zalia suknele mezgiau is silko. tik kad anas palyginus storas buvo ir po 50 gr kamuoliukuose ( kuistuke pirkti buvo visai pigiai ) . tai viskas gerai, tik nervina siulgaliai. aisku, ir suknia padeta spintoj tolimajam kampe .
niuma Ripsui uzkandi itaisei speju nesitrauks nuo narvelio jis