Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar  :wub: džiugu džiugu

Ingriduska, o ką gi tu čia sugalvojai?// greit rodyk ką megzsi? aš ryt išgi žadu naują mezginį pradėti :D

Atsakyti

As salika draugei gimimo dienos proga

Atsakyti

Zinokit jei ryt neisaus tai as kalta...suku siulus. Megsiu😂😂😂😂😂😂

Ką megsi   :bigsmile: ?

Jau pamačiau. Vis dar naujoj versijoj pagrybauju.

Aš "mirtinai" noriu pūkuoto puraus šaliko ripsu ... mokėčiau, tai nusimegzčiau..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 08 sausio 2017 - 19:40
Sveikos. Ooo Ingriduska megs. Orai keisis ane? Man liko pusė rankovės ir užsegimo juosta. Jau seniai nemezgiau iš gabalų, kol nesusiuvau tiek baimių, kad būsiu su dydžiu nepataikius...Šiandien buvau keistuolių teatre Eglėj žalčių karalienėj. Labai patiko. Restar, labai gera girdėti tokias naujienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 08 sausio 2017 - 21:39

Restar, džiaugiuosi kartu su tavim  :wub: 

mano drakalaitis siandien uzkando siek tiek ir nusiziurejo dar kelis siulelius

31331855183_8358eb4826_c.jpg

32023392801_aa6564b9bf_c.jpg

Ligvita, o kas šitais siūlais prekiauja?  :unsure: 

Atsakyti

Labos

mane migrena išguldė porai dienų...

Restar, kaip džiaugiuosi dėl jūsų! Kad kiekviena diena turėtų vis geresnių naujienų  :4u: 

Ingriduška, prisiminiau tavo pradėtą megzt paltą. Koks jo likimas?

Atsakyti

Aš savo blizgiui šiek tiek modelį persigalvojau. Bus gražu :) 

Panos...aš jau kelias dienas stresinu supratus, kad jau 2017 ir šįmet man kaštonus dainuos....... Senai čia mes Magdalenom skaičiavomės???? Iš sesers juokiausi prieš pora metų. O dabar pati į krūmus dedu. Bo nes vidus tai 25 jaučia ir šiek tiek patirties.

Kerpena, labai džiaugiuosi, ksd mane prisimeni. Nedaryk per negaliu. Išsveik :) 

Atsakyti

Lace,

http://www.siltassiu...erte-kid-mohair

ir

http://www.siltassiu...na/lopi-einband

Tie antrieji tai tikri kandžiulnikai :) Moheros nebandžius jokios kol kas savo gyvenime, tai nežinau, kas ten per daigtas.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Restar, labai labai džiugu, kad viskas pajudėjo  :4u: 

Niuma, nesnarvuok  :mirksiukas: tegul dainuoja ten kas ką nori pagal tuos pasus, svarbiausia, kad tavo širdis dainuotų savo dainą  :mirksiukas: 

O aš ką, šeštadienį beveik sektiškai pirmą dienos pusę vos krutėjau, po to numigau su vaikais porą valandikių ir pasijaučiau kaip žmogus :) nulėkėm net iki Vilniaus Ikėjoj pasiblaškyt, tai dar netyčiom ir svainio mašiną prikėlėm (buvo sušalęs mirtinai akumas, gavom naują). Bet grįžom su karščiuojančia ir kosėjančiu :( tai keičiu pacientus iš darbinių į naminius :( 

Gadget, tu super moteris ir supermama! Tokiu greičiu numegzt dvi poras pirštuotų pirštinių!!!  :blink:  :wub: aš pradėjau sau storas kumštines, bet sugebėjau tik atnarėles padaryt abiem, o siūlas tai storas.... Nu, atšils ir baigsiu kažkada arba kitai žiemai, nes gi ingriduška mezga - orai keisi, nebereiks :D

Atsakyti

Restar, džiaugiuosi kartu su tavim  :wub: 

Ligvita, o kas šitais siūlais prekiauja?  :unsure:

Siltas siulas jais prekiauja

Atsakyti

Gadget, tu super moteris ir supermama! Tokiu greičiu numegzt dvi poras pirštuotų pirštinių!!!  :blink:  :wub: aš pradėjau sau storas kumštines, bet sugebėjau tik atnarėles padaryt abiem, o siūlas tai storas.... Nu, atšils ir baigsiu kažkada arba kitai žiemai, nes gi ingriduška mezga - orai keisi, nebereiks :D

:D :D

as net tiek nepazengiau, norejau tokiu pirstiniu, bet paciupinejau ta stora vilna, kanda brrr... tai pagalvojau kad isgyvensiu su pirktinem kol kas

20161203_101552_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 09 sausio 2017 - 08:04

Labas rytas,

Toks tingus savaitgalis.... Nieko nenuveikiau, tik knygą perskaičiau, kurią jau laikas gražint į biblioteką :) Tingėjom švęst net MB gimtadienio, nors planavom :D

Mano Kukulis šeštadienį pasistatė namą po stalu ir ten užmigo, atsikelia po valandos visiškai sergantis, užkimęs, kostintis aštriu savo tuo laringitiniu kosuliu, nors užmigo sveikut sveikutėlis, kaip taip greit, siaubas... Laimei greit čiupau jautį už ragų su visom procedūrom, tai vakar jau pradėjo atsikosėt.

Ale tikrai atšilo, matyt, Ingridška virbalais tikrai žvangina :D

Atsakyti