kol sninga,tai rasykit,roges kinkysiu.pirmadieni dar turiu ten vakare vaziuoti ;)
Oi Olaiva, visai kitaip tas tavo pyniuotis ant tavęs atrodo. Įgavo formą, ir labai gražiai atrodo.
Įspūdingas rogių krovinys.
Nite, tai kaip ten mūsų babinaitės - gali kartu keliauti?
Labos,
Katuk, kur merginos simtadieni svente jei ne paslaptis? Gal yr delfyje ju fuoto? Kiek ziurejau nepazinau, bet jos jau dyyyyyydeles, paiskeitusios nuo kazkada matytu, ieskojau paciu plioniausiu .Jos tau dabar vienuoliktokes ar kaip? Maniskiam buvo pries dvi savaites, irgi vaziavom parsivezt, tik tiesiai i oro uosta lekem, vargsui bloga dusia buvo, prisusipsojom su vyru kartu, prisiminem savo gerus laikus .
Pas mus oras kai namuos sedi , bet lauke isejus vejas begalinis, sedziu namuos ir laukiu kol vyras su draugais is Latvijos paslidineje gris, sake ten sniego nors vezimu vezk o tiek nedaug kilometru nuo musu ter ta Latvija.
Nite, tai kaip ten mūsų babinaitės - gali kartu keliauti?
Gali bus proga susitikt galim ir susimokėt kažkuri viena, paskui atsidalinsim
Gali bus proga susitikt galim ir susimokėt kažkuri viena, paskui atsidalinsim
ok,su Kerpena tada susiderinam viska ir pirmadieni issiusiu.abieju po 1,7 kg babinaite ;)
ok,su Kerpena tada susiderinam viska ir pirmadieni issiusiu.abieju po 1,7 kg babinaite ;)
Ok
Labas
O aš filmą pažiūrėjau-Gyveno kartą Uvė. Ikea bilietus dovanojo. Ir pagalvę oranžinę kiekvienam. Bet tai filmas... raudojau beveik visą filmą. Nu toks už širdies griebiantis. Ir toks skandinaviškas, bet tuo pačiu gyvenimiškas su sveiko humoro elementais... ech... nors ir beveik nemiegojus, važiuodama bambėjau-ko aš ten nemačiau, bet likau visai patenkinta.
Soli-sol, Delfy mano panų nėr nors nuotraukas mačiau. After party'is tai vyko lofte Menų fabrikas, bet pati šventė tai vyko visą dieną. Licėjus turi tokią tradiciją, pamokos nevyksta, 11tokai rengia tokius tipo kambarius su įvairiom užduotim, kurias pirmoj dienos pusės atlikinėja 12tokai, vakare koks nors spektaklis, o po to šokiai pokiai. Maniškės liko gi antriem metam, tai dabar tipo III-iokės, bet jų buvusių klasiokų yra IV-toj. Ir švenčia kartu. Nu va toks renginys.
pažiūrėjau Uvę...kaip dažnai būna, knygą patiko labiau....ten labiau jautėsi tas graudus komiškumas...
Gal kas skaitėte kitą šio autoriaus knygą "Dalykai, kuriuos turėtų žinoti mano sūnus apie gyvenimą" ?
Labos
taip keista, kad vilnas dalinatės dar Pas mus dar labai šaltas vėjas, bet jau pavasaris
Truksta dar man vaiku, zveriu....
GILĖ
20170225_230217.jpg 59,68KB 1 Parsiųsta kartų
20170225_230228.jpg 63,94KB 0 Parsiųsta kartų
Niuma, kokį vardą išrinkot?
Pradėjau vasarinę bliuskutę megzt ir vargstu dabar - tamsus siūlas, kiauraraštis iš abiejų pusių ir siūliukai laisvai suvyti, reikia stebėt, kad visus pakabinčiau Šachtininko šalmas praverstų vakarais. Tikiuos, kad bent gražu bus.