Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kol sninga,tai rasykit,roges kinkysiu.pirmadieni dar turiu ten vakare vaziuoti ;)

Atsakyti

Oi Olaiva, visai kitaip tas tavo pyniuotis ant tavęs atrodo. Įgavo formą, ir labai gražiai atrodo.

Įspūdingas rogių krovinys. :super:

Nite, tai kaip ten mūsų babinaitės - gali kartu keliauti?

Atsakyti

Labos,

Katuk, kur merginos simtadieni svente jei ne paslaptis? Gal yr delfyje ju fuoto? Kiek ziurejau nepazinau, bet jos jau dyyyyyydeles, paiskeitusios nuo kazkada matytu, ieskojau paciu plioniausiu :D .Jos tau dabar vienuoliktokes ar kaip? Maniskiam buvo pries dvi savaites, irgi vaziavom parsivezt, tik tiesiai i oro uosta lekem, vargsui bloga dusia buvo, prisusipsojom su vyru kartu, prisiminem savo gerus laikus :D.

Pas mus oras kai namuos sedi  :wub: , bet lauke isejus vejas begalinis, sedziu namuos ir laukiu kol vyras su draugais is Latvijos paslidineje gris, sake ten sniego nors vezimu vezk :blink: o tiek nedaug kilometru nuo musu ter ta Latvija.

Atsakyti

Nite, tai kaip ten mūsų babinaitės - gali kartu keliauti?

Gali  :D bus proga susitikt  :D galim ir susimokėt kažkuri viena, paskui atsidalinsim  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Gali  :D bus proga susitikt  :D galim ir susimokėt kažkuri viena, paskui atsidalinsim  :rolleyes:​ 

ok,su Kerpena tada susiderinam viska ir pirmadieni issiusiu.abieju po 1,7 kg babinaite ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 25 vasario 2017 - 17:43

ok,su Kerpena tada susiderinam viska ir pirmadieni issiusiu.abieju po 1,7 kg babinaite ;)

Ok  :D​ 

Atsakyti
Sveikos. Kadangi beveik bankrotas paskutinėm dienom, tai ramiai į rogutes žiūriu. Vakar už implantą pusę algos atidaviau. Dar pagaliau pas dermatologą pakliuvau, už 10 minučių konsultaciją 50 eurų, vaistams dar 50...Na bet nors diagnozė paaiškėjo, pasirodo virusas rožinė dedervinė. Šiandien knygų mugėj apsipirkau visą krūvą detektyvų, Beatos naują knygą. Nusivaikščiojau kaip ciuckis, dar ryte sportuot buvau, bet dar radau jėgų cepelinų išvirt. O dabar tai jau tik virbalais pamojuot bepajėgiu.
Atsakyti

Labas

O aš filmą pažiūrėjau-Gyveno kartą Uvė. Ikea bilietus dovanojo. Ir pagalvę oranžinę kiekvienam. Bet tai filmas... :wub: raudojau beveik visą filmą. Nu toks už širdies griebiantis. Ir toks skandinaviškas, bet tuo pačiu gyvenimiškas su sveiko humoro elementais... ech... nors ir beveik nemiegojus, važiuodama bambėjau-ko aš ten nemačiau, bet likau visai patenkinta.

Soli-sol, Delfy mano panų nėr :P  nors nuotraukas mačiau. After party'is tai vyko lofte Menų fabrikas, bet pati šventė tai vyko visą dieną. Licėjus turi tokią tradiciją, pamokos nevyksta, 11tokai rengia tokius tipo kambarius su įvairiom užduotim, kurias pirmoj dienos pusės atlikinėja 12tokai, vakare  koks nors spektaklis, o po to šokiai pokiai. Maniškės liko gi antriem metam, tai dabar tipo III-iokės, bet jų buvusių klasiokų yra IV-toj. Ir švenčia kartu. Nu va toks renginys.

Atsakyti

pažiūrėjau Uvę...kaip dažnai būna, knygą patiko labiau....ten labiau jautėsi tas graudus komiškumas...

Gal kas skaitėte kitą šio autoriaus knygą "Dalykai, kuriuos turėtų žinoti mano sūnus apie gyvenimą" ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 25 vasario 2017 - 20:31

Labos

taip keista, kad vilnas dalinatės dar :) Pas mus dar labai šaltas vėjas, bet jau pavasaris  :wub:  :wub:  :wub:

IMG_1045_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 25 vasario 2017 - 22:24

Truksta dar man vaiku, zveriu....

GILĖ

Priedas  20170225_230217.jpg   59,68KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  20170225_230228.jpg   63,94KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, kokį vardą išrinkot?

Pradėjau vasarinę bliuskutę megzt ir vargstu dabar - tamsus siūlas, kiauraraštis iš abiejų pusių ir siūliukai laisvai suvyti, reikia stebėt, kad visus pakabinčiau  :oh: Šachtininko šalmas praverstų vakarais. Tikiuos, kad bent gražu bus.

Atsakyti