Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:wub:  :wub:  :wub: 

Niuma, aš vis kovoju su Drakiumi :frusty: , bet jau silpstu... :wink: 

Atsakyti

Kerpena...asss noriu

Atsakyti

Kerpena...asss noriu

Tai dalinkimės. :mirksiukas:

Darbe atlyginimų koeficientus perskaičiuoja pagal naują tvarką, tai gal po perskaičiavimo nebeišeis ir siūlų nusipirkt :)

Atsakyti

Labas :4u:

Mano Drakius laimingas ir pavalgęs :yahoo:

Kukulį mamytė taip gražiai papuošė :wub: :wub: :wub:Megztuko ir vaiko grožis :wub: Kaip tuos raištelius taip dailiai padarai, ar su spec aparačiuku?

Darbe atlyginimų koeficientus perskaičiuoja pagal naują tvarką, tai gal po perskaičiavimo nebeišeis ir siūlų nusipirkt :)

Čia apie tą tvarką kalbi kur nuo vasario 1 dienos patvirtino? Pagal lygius? Mums aiškino, kad nemažės atlyginimas, nebent kažkam didės :4u:

Atsakyti

Žiūrėsim, kas ten bus. Kadangi sėdžiu su vedėja kabinete, tai matau, kaip ta antra savaitė duodasi, nes vykskta visokių vertinimo kriterijų svarstymai, pagal ką kokius koeficientus skirs.

O šiaip neaišku, kaip ten bus. Nes mes gaudavom priedus šiokius tokius. Suprantu tik tiek, kad pastovioji dalis namažės, nei buvo pagrindinis atlyginimas, o kintamą dalį gali  gali skirti tik po metų, kai įvyks vertinimas, bent jau taip direktorius susirinkime sakė.Tai jei liksim be priedų, tada sumažės.

Kol kas niekas nieko nežino, tai laukiam, kai jau gausim, tai ir pamatysim. :)

Atsakyti

Kerpena tai tu kai gausi sakyk kai jau galesi dalintis, as sau nelabai noriu siustis,nes vyras nauju siulu neturi matyt..ale nereiski kad man ju nereikia

Atsakyti

šiandien pro langa toks oras buvo grazus,galvoju reik vaziuot miskan fotografuotis.susiruosem,nuvaziavom pasivaikscioti,ir kad sukilo vejas,pradejo kruopom snigt.brrr.tada keitem planus ir vaziavau su rogem.nereiks pirmadieni jau .visoms viska parveziau ;)

DSC_3010_medium2.JPG

Atsakyti

tu ten nusireguliuok,aš palauksiu :D Luknė jau i masina dume,man dave pasaugot lape :D

20170225_143201_medium2.jpg

20170225_143308_medium2.jpg

nuo pakabos peciai issikabojo,reiks drekint ir dziovint patiesta:

20170225_143440_medium2.jpg

20170225_143700_medium2.jpg

zodziu vaizdu nieko doro,lauksiu pirmuju sprogstanciu lapeliu .Šarange,as atvaziuosiu :D

Atsakyti

kerpena ir nite,jums i viena siunta gal galiu det? ar norit atskirai? neplanuojat sriubintis?

Abelo,turiu ir tau ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 25 vasario 2017 - 16:49

Pavelavau su rogem.... *****...

Pas mus giedra. Maciau debesis bet neatejo iki musu. Jei paziuret tiesiai kazi kiek km butu....

Atsakyti

oras tai iš tiesų brrr.....nors pro langą saulytė gražiai šviečia....atidarėme šašlykų sezoną...

Pro sniego šuorus pyniuotis mažai įžiūrimas, bet ,kiek, matosi, tai  :wub: 

ir aš pavėlavau su rogėmis... Kada maždaug  sekantis reisas?  :) 

Atsakyti

oras tai iš tiesų brrr.....nors pro langą saulytė gražiai šviečia....atidarėme šašlykų sezoną...

Pro sniego šuorus pyniuotis mažai įžiūrimas, bet ,kiek, matosi, tai  :wub: 

ir aš pavėlavau su rogėmis... Kada maždaug  sekantis reisas?  :) 

Atsakyti