Nite as mintyse ant saviskio mieruoju tai mano akim pilka, tamsiai melyna, bordine, tamsiai zalia, smeline, sokoladine...ale bet taciau da nuo modelio priklauso
Man labai grazu pvz balti megztiniai ant vyriskiu bet savojo tokiu neapvilkciau
Et kaip gaila kad melyna pramiegojau Ar ten ant virbalu rastuotas mezginys, mano plansete ruda rodo, tavo? Naujas projektas? Turi darbo braizymui ar jau laisva? Pazvanyciau pirmadieni, dabar kadriliu tarp puodu soku, ryt sveciu turesim. Namai velnio maistu kvepia ryt pietums lazanija, moliugu sriuba ir visokiu uzkanduku priruosiau, nusikalus kaip ciuuuuucikas
Nite, man tai melyna, zalia, ruda. Tokios tamsios brandintos sodrios spalvos vyriskos.
As vyriskiui marginai melyna su smeline.
Pasidejus alpaka grafitine ir galvoju- vyrui dar karta but gerai. Ar sau pasilikt
Nuvaziavau pas Ristina su vyno-bordo siulais suknele uzsisakyt.... uzsisakiau skaisciai melyna. Siulai grizo namo. Moteriskai issirinkau. Baltas megztinis irgi grizo su manim
O dar kokiu mandrybiu prisimatavau.... Profas musu Ristina. Viena mezgini isvadinau triusikais. Tai va dabar pati tuos triusikus ir megsiu sau is naujos medvilnines viskozes pridisnekejau, kaip sakoma.
Mano mazasis vyrs nori raudono megztiniosu zaliais raistukais ir melynom kisenem :-D Matytumet kokias spalvas renkasi, pacias ryskiausias..... Man dilema kaip suderint to ko jis nori su vyriskumu :-D
Man tai visai vyriska ir kakava, ji tokia murzina, ner tokia skani, kad butu moteriska, arba as ne tokia turejus :-D
Mano mazasis vyrs nori raudono megztiniosu zaliais raistukais ir melynom kisenem :-D Matytumet kokias spalvas renkasi, pacias ryskiausias..... Man dilema kaip suderint to ko jis nori su vyriskumu :-D
Tai jo vyriškumas gali dar šiek tiek palaukt o prieš vyriškumą dar būna etapas, kai drabužiai gali būt bet kokios spalvos, jei tik ji juoda
Parodysiu tuos "triusikus"
Toks gana senoviškas modelius.
0_13d0b9_fb9179eb_orig.jpg 422,61KB 0 Parsiųsta kartų
Mano bus su kiauraraščiu. Su kokiu - dar neatejo nušvitimas.