Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite as mintyse ant saviskio mieruoju tai mano akim pilka, tamsiai melyna, bordine, tamsiai zalia, smeline, sokoladine...ale bet taciau da nuo modelio priklauso

Man labai grazu pvz balti megztiniai ant vyriskiu bet savojo tokiu neapvilkciau

Atsakyti

Et kaip gaila kad melyna pramiegojau :( Ar ten ant virbalu rastuotas mezginys, mano plansete ruda rodo, tavo? Naujas projektas? Turi darbo braizymui ar jau laisva? Pazvanyciau pirmadieni, dabar kadriliu tarp puodu soku, ryt sveciu turesim. Namai velnio maistu kvepia :wub: ryt pietums lazanija, moliugu sriuba ir visokiu uzkanduku priruosiau, nusikalus kaip ciuuuuucikas :D 

Nite, man tai melyna, zalia, ruda. Tokios tamsios brandintos sodrios spalvos vyriskos.

Atsakyti

man tai grynai vyriska yra tamsi grafitine  :B  bet jos neturiu :D

Aš turiu

Bet neduosiu

Man jinai ne tik vyriska, man irgi tiks

Nes visos sviesios  pilkos netinka o tokia tinka

Atsakyti

Abelo,pilkos jau nebebera ;) jei dar noresi,pirmad uzprasyt galiu ;) tik parasyk,kelinta nuo virsaus

Atsakyti

As  vyriskiui marginai melyna su smeline.

Pasidejus alpaka grafitine ir galvoju- vyrui dar karta but gerai. Ar sau pasilikt :D

Nuvaziavau pas Ristina su vyno-bordo siulais suknele uzsisakyt.... uzsisakiau skaisciai melyna. Siulai grizo namo. Moteriskai issirinkau. Baltas megztinis irgi grizo su manim :D 

O dar kokiu mandrybiu prisimatavau.... Profas musu Ristina. Viena mezgini isvadinau triusikais. Tai va dabar pati tuos triusikus ir megsiu sau is naujos medvilnines viskozes :D pridisnekejau, kaip sakoma.

Atsakyti

Mano mazasis vyrs nori raudono megztiniosu zaliais raistukais ir melynom kisenem :-D Matytumet kokias spalvas renkasi, pacias ryskiausias..... Man dilema kaip suderint to ko jis nori su vyriskumu :-D 

Man tai visai vyriska ir kakava, ji tokia murzina, ner tokia skani, kad butu moteriska, arba as ne tokia turejus :-D 

Atsakyti

Su juoda ir tamsiai mėlyna aš tik dėl savo grožio akis gadinsiu  :P su šokoladine taip pat  :D

Bus gerai ir kakavinė  :D įdomu kokia man ta spalva gyvai pasirodys  :D 

Atsakyti

Mano mazasis vyrs nori raudono megztiniosu zaliais raistukais ir melynom kisenem :-D Matytumet kokias spalvas renkasi, pacias ryskiausias..... Man dilema kaip suderint to ko jis nori su vyriskumu :-D 

Tai jo vyriškumas gali dar šiek tiek palaukt  :D o prieš vyriškumą dar būna etapas, kai drabužiai gali būt bet kokios spalvos, jei tik ji juoda  :lol: 

Atsakyti

Parodysiu tuos "triusikus" :D

Toks gana senoviškas modelius.

Priedas  0_13d0b9_fb9179eb_orig.jpg   422,61KB   0 Parsiųsta kartų

Mano bus su kiauraraščiu. Su kokiu - dar neatejo nušvitimas.

Atsakyti

Abelo,pilkos jau nebebera ;) jei dar noresi,pirmad uzprasyt galiu ;) tik parasyk,kelinta nuo virsaus

Noriu  :4u: tavo numeravimu 6. Pilka  :4u: ale, kaip greit tos rogutės palaisvėjo  :blink: a dar liko apskritai kas nors?  :D 

Atsakyti

Noriu  :4u: tavo numeravimu 6. Pilka  :4u: ale, kaip greit tos rogutės palaisvėjo  :blink: a dar liko apskritai kas nors?  :D

liko 5,7,10

rusva,baltai melsva ir ruda :)

zinai, ant roguciu tai nesaugu,vis kazkas nubyra,kol dar net nuo kalno nenusileidi :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 24 vasario 2017 - 22:20

Aš norėčiau 5, jei kas dalintųsi su manim.

Atsakyti