per tel nrmatau zinuciu as...per fb pakartok.ok?
cia kakava ;)
Graži, ir visai vyriška tai gal šitos ir imsiu babinikę o kiek aš iš jos megztinių numegsiu, tai čia jau mano reikalas
Nite, megzk dviems vyrams nu... vienas nebūtinai gi tavo vyras turi būti
Dar ko o jei paskui ženytis užsimanys
as tai vyra ir didesni sunu turejau,jokiu kreivu minciu apie svetimus Vytus )
Mano didysis sūnus sakė, kad jam megztinio reiks tik tada, kai sugalvos emigruot į šiaurės ašigalį
Labos
Olaiv, labai fana tavo lape Kur ja pirkai, gavai?
Sarange, koks dyyyyydelis jau tavo kukulis . Graziai puosi. Kaip gerai atrodo siulas, cia pati miksavai?
Olaiv, sakyk kokio melynumo melyna? Ot paklausiau ane I tamsuma? Karaliska? Tokia kaip mano leopoldinis ar kaip? Nuoru nors tu ka . Ar diktanta abu su Nojum raset? Mano mazji mokykloj rase, sake nebuvo sunkus, tik per koloneles sunkiai Dariaus, Aliaus, ar Daliaus varda girdejo Sake kai tik ta varda isgirsdavo visa klase viens kito koks cia vardas koks cia vardas
Qqt, as vis tavo blomsburi sapnuoju, nu labai labai gerai atrodai .
Ristin, gal tavo drakius turi kitokios spalvos dalininimuisi tokiu siulu kur sau balta megzteli mezgei? Jis kaip suprantu pukeli turi, nu kaip tokiu ieskau
Labos
Olaiv, labai fana tavo lape Kur ja pirkai, gavai?
Sarange, koks dyyyyydelis jau tavo kukulis . Graziai puosi. Kaip gerai atrodo siulas, cia pati miksavai?
Olaiv, sakyk kokio melynumo melyna? Ot paklausiau ane I tamsuma? Karaliska? Tokia kaip mano leopoldinis ar kaip? Nuoru nors tu ka . Ar diktanta abu su Nojum raset? Mano mazji mokykloj rase, sake nebuvo sunkus, tik per koloneles sunkiai Dariaus, Aliaus, ar Daliaus varda girdejo Sake kai tik ta varda isgirsdavo visa klase viens kito koks cia vardas koks cia vardas
Qqt, as vis tavo blomsburi sapnuoju, nu labai labai gerai atrodai .
Ristin, gal tavo drakius turi kitokios spalvos dalininimuisi tokiu siulu kur sau balta megzteli mezgei? Jis kaip suprantu pukeli turi, nu kaip tokiu ieskau
melyna neleopoldiska ir jos jau nera
per diktanta maniskiai bibliotekoj sienom ejau.po keliu sakiniu vis pagrumodavau per stikla is sales,kad apsiramintu
pas mus irgi labai neaiskiai girdejosi,traskejo,barskejo,ausys dirbo,gaudydamos garsus
Nuu, cia ta olaivos rodoma nesirodo kakaviskai
Nite tu gi kakavine kandziu spalva uzvadinus buvai
http://www.ravelry.c...urtleneck-dress
Va is jos
O siaip pripazistu nevyriska nors mezgiau vyrui liemene is jos likucio bet kazkaip tikrai nevyriskai atrodo
Imciau pilka. Tiksliau daba mezgu pilka...
Olaiva cia ta pati kakavine?
Nuu, cia ta olaivos rodoma nesirodo kakaviskai Nite tu gi kakavine kandziu spalva uzvadinus buvai [url="http://www.ravelry.com/projects/qqte/pynes-pynelescabled-turtleneck-dress"]http://www.ravelry.com/projects/qqte/pynes-pynelescabled-turtleneck-dress[/url] Va is jos O siaip pripazistu nevyriska nors mezgiau vyrui liemene is jos likucio bet kazkaip tikrai nevyriskai atrodo Imciau pilka. Tiksliau daba mezgu pilka... Olaiva cia ta pati kakavine?Tai mano vyras ir rengiasi kandžių spalvom, tik aš jas vadinu "purvo" O ta pilka jei ji tikra pilka, tai mano diedas su ja iškart atrodo kaip su biuleteniu kišenėj arba kaip pagiringas
O dabar man parūpo o tai kokia spalva, jūsų manymu, yra vyriška? Pilka, o dar ?
Olaiva, aš noriu PILKOS! jei babina virš kilo, galiu dalintis ;)
man tai grynai vyriska yra tamsi grafitine bet jos neturiu
solisol,lapute is knygos.lt ;)
juoda tamsi melyna
grazi lape, as dabar dvi neriu. Tai viena net man patinka, bet tokia chytra gaunas kažkokia visiems lapių manija užėjo..
gražiai primezgę <3 Ligvita prgi su kiniečiais mezga, dontstop tai jau jų visą fabriką prisirinkus
nuoširdi, gal neskubėk dėl to suktuko... Manau jis kiniečiuose trigubai pigiau gaunas... o kokybė tokia pati
Ristinos dailus megztukas bangelės išvis dailiai žiūrisi
Pagaliau išsveikom visi. Vyrai kažkaip išsisuko ir be rimto sirgimo Man dar kiek groja kažkas trachėjoj, bet jau baika.
Turiu tik tą baltą