Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, toks klausimas - o tie merinai visi vienodo storumo ant rogučių būna?

Nuo cepelinų baliaus medituoju pasidėjus tą turkio meriną  norėdama kažką ombriško daryt, bet turiu Anykščių merino ir man jis atrodo plonesnis. Niekaip nesugalvoju kaip tuos perėjimus padaryt. Šiaip tai sudėčiau skirtingus siūlų skaičius, o dabar neišeis gražiai keisti po siūlą. Tai ir galvojau, kad jau rogės pakinkytos, gal man  dar panorėt?

Atsakyti

merinas

na as kai skirtingas spalvas dryzuoju masina,tai vienodas storis ,kiek esu susidurus.su anyksciu merinais plonais tikrai storiai skiriasi,sarange sake

Atsakyti

Aha, Olaivos merinas vienodas, Anykščių nevienodas, bet gali netyčia būt ir toks pat kaip Olaivos, žodžiu visoks Anykščių būna :D

Atsakyti

o aš šiandien nusipirkau SAU mažojo princo lapę  :wub: 

16938672_1455166304501796_38053398858963

16938465_1455166307835129_85272853106865

Atsakyti

Nu nezinau mane gal pojuciai apgauna bet man atrodo kad kakavinis buvo storesnis uz grafitini

Bet gal ir ne, senokai kakava mezgiau, tiek kad ten mezgiau 4 gijas, 3 nr virbalais ir buvo kietoka, o cia mezgu 5 tonpat nr ir noretusi tankiau..nu bet ten buvo pynes

Atsakyti

šiandien žeurei lakstymo pilna diena,tai prie to paties roges kinkiau.va ką šiuo metu turi.jei kam ko reikia,rašykit,pirmadienį galėsiu gauti ;)

Va čia tai bėėėdaaaa :hmm: Kas pasakys pilka ar kakavinė mano sutuoktiniui labiau tiks :hmm:

Olaiva, tu nuspręsk :mirksiukas: kilą paimčiau :D

Atsakyti

aš už pilką,nes kakavinė tai kaip mano pyniuočio,man megztukas mano prieš akis,tai ne vyriška spalva :D

o babinos už kilą didesnės,ieškok draugės arba megzk dviems vyrams :D

DSC_7792_medium2.JPG

Atsakyti

aš už pilką,nes kakavinė tai kaip mano pyniuočio,man megztukas mano prieš akis,tai ne vyriška spalva :D

o babinos už kilą didesnės,ieškok draugės arba megzk dviems vyrams :D

Jaaazzzau, Olaiva, nunuu :blink: pas mus draudžiamos poligaminės santuokos :lol:

O čia nuotraukoj kokia spalva? Nes labai graži :wub:

Atsakyti

cia kakava ;)

Atsakyti

Nite, megzk dviems vyrams :mirksiukas: nu... vienas nebūtinai gi tavo vyras turi būti :ax:

Atsakyti

as tai vyra ir didesni sunu turejau,jokiu kreivu minciu apie svetimus Vytus :))

Atsakyti

Olaiva gavai mano AZ  :hmm: labai tos mėlynos noriu  :unsure: 

Atsakyti