Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Norėjau ir aš diktantą rašyt, bet neplanuotai turiu dYrbt šiandien. Dėkmės rašančioms :4u:

Vakar supartalinau savo telefoną :( Krito iš visai nedidelio aukščio, net stikliukas neįskilo, o nebeveikia, tiksliau, pusė ekrano nebejautri. Bandysiu dar nunešt taisyt  :hmm: Ne kartą yr kritęs, ir ant grindinio, ant plytelių, ir suskilęs, bet šįsyk nesėkmingai  :unsure:

Ta prga valgau šokoladą ir pasiėmiau kažkokią Gegužės pūgą lyg paskaityt, tai naktį tik ir tesapnavau grobiamus vaikus :D

Noriu į knygų mugę, gal pavyks nusigauti.

Kapseikos kudlius ir mane sužavėjo :wub:  Jaučiu, žinau, kas irgi tokio norėtų  :D

Galvoju ir aš vyniotuvą įsigyti, Neturiu vis dar. O jau jaučiu, kad reikia :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 24 vasario 2017 - 10:44

Šitų kaina vienoda, o kuris būtų geresnis? Kurios jau išbandžiusios, patarkit, plyyyyz :4u:

Pridėta:

Atsakyti

Tokio modelio neturėjusi vyniotuvo :)

Esu bandžiusi vynioti, su tuo, kur apačioj. Geras :)

Atsakyti

Tokio modelio neturėjusi vyniotuvo :)

Esu bandžiusi vynioti, su tuo, kur apačioj. Geras :)

Ačiū, tas iš kasiūlų, tai reikės dukros vėl užsiprašyti lauktuvių :)

Atsakyti

Sveikos,

Šiandien planavau į Kauno sporto mugę, bet prabudau pamačiau orą ir ant kito šono nugriuvau  :oh:  Rytoj važiuosim į Užgavėnes Rumšiškėse iš kur botus gaut  :hmm: 

Nuoširduk, gal nepulk to suktuko pirkti, pirma pabandyk iš tokių pamegzti, gal nepatiks tau  :mirksiukas: Kiniečiai daug pigiau parduoda, palauksi 1mem. ar 1.5 pati sakei rankų daug namie  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 24 vasario 2017 - 13:30

Aš nesu gyvenime iš kiniečių nieko pirkusi, net nežinočiau kaip ten iš jų pirkti :) Tai kad visko man reikia, visko norisi, tik laiko maža :) Šiandien ir rytoj vakare svečių turėsim, tai vėl savaitgalį nelabai pamegsiu.

Kaip man palengvėjo, kad išdrįsau užsiminti, kad noriu padaryti pertrauką dainavime, dar nežinau ar nebus pykčių, bet iškart pasijutau kaip antro darbo atsisakiusi, daugiau laiko galėsiu skirti mylimam užsiėmimui. Nes mano dainavimo partnerė prieš savaitę į Londoną išvažiavo dirbti, tai nelabai ir noriu dainuoti.

Atsakyti

Dr. siūlais su šilku erzinosi, bet tai kad visų siuntimas kainuoja  :oh: 

Atsakyti

Sveikos,

Mes su Kukuliu žiemiškai ir tingiai mamadieniavom...  :wub: 

IMG_8436_medium2.JPGIMG_8454_medium2.JPGIMG_8501_medium2.JPG

Liniuka, kūną tik pabaigiau, liko rankovės, kaupiuosi išskalbt, nežinau kaip elgsis,...

Atsakyti

Šarange, graži fotosesija. Tas megztukas ir taip buvo gražus, o kukulis dar jį papuošė.

Atsakyti

Šarange, fainai Kukulis papuoštas  :4u:  Siūliukai iš arti labai įdomūs  :) 

Atsakyti

diktanto tekstas šiemet iš serijos netnesuporatauapiekąrašau :D bet nesunkus nors

šiandien žeurei lakstymo pilna diena,tai prie to paties roges kinkiau.va ką šiuo metu turi.jei kam ko reikia,rašykit,pirmadienį galėsiu gauti ;)

1.šviesiai rusva

2.kakavinė

3.labai labai šviesiai pilkas melanžas,toks balkšvas su pilkšvu

4.šviesiai pilka

5.rusva

6.pilka

7.balta,su melsvu atspalviu

8.mėlyna,bet ne džinsinė

9.ryžas melanžas

10.tamsiai ruda

DSC_2988_medium2.JPG

Atsakyti