Laba
pasidaviau ir aš prasidejo antibu kursas
savaitgalis bus slo- mo ir tikiuosi kad su poilsiu
Bože bože, kaip sunku atsilaikyti siūlų šauksmui.
Apžiūrėjau mano_siūlų blizgius, gerai, kad neturi spalvos, kuriai negalėčiau atsispirti bet už tai labai kirbina japoniškas šilkmocheris...
bet tai labai aiškiai suvokiu, kad būtų tik į biblioteką netinotam laikui...
gal reikia prisiruošti bibliotekis prasivalymui
Aga Restar su blynais labai jau lanksti - cia manau namiskiai tau po apsikabinima ir sypsena skolingi
as i ta dviguba keptuve irgi dairausi- todel noriu truputi paklausineti ar uztenka jos gylii ar tesla kildama neisbega?? Maciau yra ir vienguna tokia didesne ir gilesne zenkliai, bet aisku blynas vistiek vienas nors ir didelis
per kiek laiko iskepa tie du blynai???
Tai priklauso gal nuo tešlos (mano dažnai gana tiršta išeina,) ir šeimininkės rankos. Ko jai išbėgt, jeigu įdedi ne perdaug. Apie gylį nieko nepasakysiu, man jo užtenka. Su savo šeima aš tik už dvigubą. Tiesa, dėl visa ko visada laikraštį pasitiesiu ant stalo. Būna, kad tešlą iki keptuvės benešant apdrabstau. Iškepa, palyginus su anksčiau turėta, daug greičiau.
O tokie pusryčiai, kai vis tiek visi keliasi skirtingai - labai patogūs. Tik keptuvė pusė dienos ant stalo stovi .
Sveikos,
mano nuomone apie karpius pasikeite, kai paragavau laukinio karpio, bet ten jau dydis kaip paršelio, tai išpjauti tokie lyg palingvicai ir kepta ant grilio, apsiryjimas...
Skauda galvą, juodo mezginio nenoriu, prisiminiau drauges prašymą kokį šalikiuką jos mergaitei nurakti. Gal kuri primins, kaip ten gražų kraščiuką baktusui daryt, o didinimas kas 4 ar 6 akis?