Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba :)

pasidaviau ir aš :) prasidejo antibu kursas :) 

savaitgalis bus slo- mo :) ir tikiuosi kad su poilsiu :)

Atsakyti

Liniuka kaip suprantu del nemotyvacijos... man tai tokiu at eju norerusi abipisio sutarimo paleisti viens kita anksciau :)... bet fal ner taip paprasta jiems tave pakeisti.

Atsakyti

Bože bože, kaip sunku atsilaikyti siūlų šauksmui.  :oh: 

Apžiūrėjau mano_siūlų blizgius, gerai, kad neturi spalvos, kuriai negalėčiau atsispirti  :oh: bet už tai labai kirbina japoniškas šilkmocheris...  :oh: bet tai labai aiškiai suvokiu, kad būtų tik į biblioteką netinotam laikui...  :unsure:  gal reikia prisiruošti bibliotekis prasivalymui  :unsure: 

Atsakyti

Lace, aš irgi į juos varvinau seilę. Tą įdomią melsvą turkio spalvą. Bet suprantu, kad pati turiu kalnus siūlų ir pradėtų projektų, ir suplanuotų, ir nepabaigtų mezginių (cielus tris).

Atsakyti

Žuviuk  :4u:​, ech. Reiškia, reikia pailsėti... 

Atsakyti

Labas rytas,

zuviukui balionas :4u: 

Bet tai sektoj blizgių banga :D 

gerai kad turiu ušsizapasinus, tai prie chebros esu :D

Bet kad jokio modelio per tiek metų ir neišsikristalizavo :rolleyes: 

Vakar vyras pirko karpį. Reik gal kokio įdomesnio recepto paieškot :hmm: 

Atsakyti

Su karpiu mano santykiai įtempti,  nelabai valgomas man, perdaug atsiduoda žuvim...

Kepsiu Beatos bananų duoną, nes bananai juoduoja, ir normalią duoną maišysiu. Pusryčiams čirvinių primaišiau, pakepu kiekvienam atskirai besikeliančiam... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 kovo 2019 - 11:17

Man irgi karpis ne iš mylimiausių. Tai ir galvoju, ką įdomiau. 

Oho, Restar, kaip prabangiai su blynais :D

Jau gundo ir mane ta keptuvė  :D

Nuvežiau Rusnę į skaučių žygį. Ta proga pakeliui į biblioteką. Vėl detektyvų :D galvai užimt ne per daug mąstant, tik pasišiurpinant :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 16 kovo 2019 - 12:40

Aga Restar su blynais labai jau lanksti - cia manau namiskiai tau po apsikabinima ir sypsena skolingi :)

as i ta dviguba keptuve irgi dairausi- todel noriu truputi paklausineti :) ar uztenka jos gylii ar tesla kildama neisbega?? Maciau yra ir vienguna tokia didesne ir gilesne zenkliai, bet aisku blynas vistiek vienas nors ir didelis :) per kiek laiko iskepa tie du blynai???

Atsakyti

Tai priklauso gal nuo tešlos (mano dažnai gana tiršta išeina,) ir šeimininkės rankos. Ko jai išbėgt, jeigu įdedi ne perdaug. Apie gylį nieko nepasakysiu, man jo užtenka. Su savo šeima aš tik už dvigubą. Tiesa, dėl visa ko visada laikraštį pasitiesiu ant stalo. Būna, kad tešlą iki keptuvės benešant apdrabstau. Iškepa, palyginus su anksčiau turėta, daug greičiau.

O tokie pusryčiai, kai vis tiek visi keliasi skirtingai - labai patogūs. Tik keptuvė pusė dienos ant stalo stovi :)

Atsakyti

Šarange, taviškė gal irgi šiandien Kėdainiuose šoka?

Reikėtų kaip nors per savaitgalį užbaigt rankovę. Bet toliau jokių idėjų... Kas pas jus eilėj stovi? Gal ką nusikopinčiau :)​ 

Atsakyti

Sveikos, 

mano nuomone apie karpius pasikeite, kai paragavau laukinio karpio, bet ten jau dydis kaip paršelio, tai išpjauti tokie lyg palingvicai ir kepta ant grilio, apsiryjimas...

Skauda galvą, juodo mezginio nenoriu, prisiminiau drauges prašymą kokį šalikiuką jos mergaitei nurakti. Gal kuri primins, kaip ten gražų kraščiuką baktusui daryt, o didinimas kas 4 ar 6 akis? 

Atsakyti