Mes su qqte, kaip namukas su nykštuku:) kol aš papostinu, ji jau atsako.
Jurgitak Kooki?
Pečvork. Ji mezgė oranžinį ir dabar ar to paties ar kito darys aprašymą ir bendrą mezgimą.
Labos
Rasiau rasiau ir viskas dingo rrrrrrrr
Liniuka, mes ta aparata jau koki pusantru metu naudojam, jei ne daugiau. Kai tik sudejo man ir dukrai gelezinkelius. Geras dalykas ypac tai higienai, nes visur visko po tais breketais prilenda, jau ir taip higiena kas tryss menesiai, jei be jo tai musiau kas menesi varyt reiketu. As dar Philips Sonicare elektrini sepeteli naudoju tai dar ir tas padeda prailgint nesilankymo laika. Siaip jei higiena eini daryt karta i metus, ir vonioj mazai vietos kazin ar verta pirkt. Mes turejom toki ant krano uzdedama, bet nuskliko dangtelis, tai tas kompaktiskesnis buvo. Nors ir is to pacio vaterpico yr alia tokiu kaip rankiniu, kelioniniu, tik jau ten nezinau koks ju stiprumas, na ir aisku vandens konteineris mazesnis.
Qqsk, a is wooly blizgius pirkai? As jau svajoju iki ten palekt, save po visu auditu ir posedziu apdovanot, aciuuuu dievui kita savaite finiso tiesioji
Ir as nykstuks su namuku
Jurgitak a nee man pečvorkas žieminis daiktas bet žieminiams įkvėpimo man gana. Tiesiog jau jiems rankos nekyla nes panešiot nesigaus šį sezoną.kažko pavasariui noriu.ko gero iš naujų siūlų. Soliuk ne ne iš woolyy, iš mano siulai. Woolin planuoju balandžio pradžioj papult ir kokiu silku vasarai pirkt
Labos
Qqsk, a is wooly blizgius pirkai? As jau svajoju iki ten palekt, save po visu auditu ir posedziu apdovanot, aciuuuu dievui kita savaite finiso tiesioji
Gal balandį pasiplanuojam mezgėjų savaitgalio kelionę į Woolį?
Restar, tai aš ir ieškojau dviejų variantų - arba pridėt siūlą, arba kokį kitą medvilninį priderint, kad kokį kraštą, juostą, ar dar ką išmegzt. Bet jei randi to paties ar labai panašaus storio siūlą, tai dar ir spalvą priderint be šansų.
Kerpena nu tokios sudeties ir storio tai neturetu but sudetinga labai jau rast. Pasniukstinek dropsu medvilniu. O spalva tai nu...prie pelenu rozes daug kas tinka...
FB_IMG_1552674140428.jpg 47,15KB
0 Parsiųsta kartų
Kerpena, su pilka gražus derinys.
Kakava būt gražu man prie pelenų rožės .
Dar vienas koncertas, šįkart abiejų panų, atlaikytas, Nimesilis veikia
Aš su ruda derinčiau, arba melsvai žalia ir pieniška, viena youtube mezgeja rode aš kaip tik tokiu spalvu alpakeles vernito turiu likuciu butinai megsiu