o aš pasiimsiuu jau blizgius po darbo, kaži kaži kokios spalvos bus, nes nu ekranas kaip žinom rodo vienaip realybė kitaip
aš optimistė galvoju kad šilkas su merinu per pusę bus pats tas vasarai ane
Po darbo užėjau dar į vieną siūlinę su savo paieškomis, tai nuobodžiaujanti pardavėja tuoj paslaugiai siūlėsi padėti. Tai kai paaiškinau, ko ieškau ir kokius variantus galvoju, tai iš karto supeikė mano idėjas ir sakė, tik be reikalo pinigus išleisi ir laiką sugaiši.
Iš kitos pusė turiu patirties, kad iš trūkumo gimsta pačios gražiausios idėjos.
Tai net nežinau į kurią pusę pasiduot.
Tai ramiai pamąstyk, Kerpena nes visiškai pritariu,kad trūkumas skatina kūrybiškumą
bet kartais visai nesinori sukt galvos,o imt kažką konkretaus ir be baimės trūkumui. Tai bet kuris tavo sprendimas manau išeis į gerą ;) (visiškai nesutinku apie spalvas ir kūno svorį ar amžių! Man gyvenime, net vaikystėj jokios rožinės nepatiko, keista mergaitė buvau
dabar už tai turiu mylėtoją, kuri bando nors kai kuriuos atspalvius man prijaukint
taip kad spalvos derėjimas labiausiai priklauso nuo pačios jausmo patinka ar ne ;) megzk drąsiai, jei spalva tau atrodo nugiuviminė)
aš kai jau ruošiuos pakabint tą suknelę ant virbalų, vėl tavęs užklausiu, ką sugalvojai ;)
Kas ant antibų maišų sėdi, kas ant visokių papildų ir dar nuskausminamieji prisidėjo su neurorubinu. Tiesiog besėdint darbe ėmė darytis sunku įkvėpti ir pajudėti, jau buvo pan prieš porą mėn, kai jokie nereceptiniai vaistai nebepadėjo. Tai net žinant visą mano nemeilę vaistams, puoliau skambint gydytojai, išrašė el. receptų leidžiamiems ir geriamiems, vaistininkė dar neurorubinu patarė... Toks laikas, kai absoliučiai negaliu sirgt, nė pro kur, n svarbių darbinių įvykių kitą savaitę...
Visos mieguistosios - ar pasitikrinę vit D kiekį? Jei žiauriai trūksta, tai palaikomoji dozė nepadės. Aš suvartojus tik 3 kapsules kas savaitę ramiai sau naktinėju ir dienom nemiegu. Rimtai.
Abelo, duok visoms velnių, kad nedejuotų, o pasirūpintų savim anksčiau nei prisireiks jau į gydytojus kreiptis...
Ant pamokslavimo užnešė.
Kerpena, jeigu ieškai pagalbinio siūlo, tai ne pridėjimui, o kokiam dryžavimui ieškok. Aš tai ir bliuzės medvilninės vasarai nebrokyčiau. Bet šiaip jaučiu, kad šiemet nieko iš medvilnės nemegsiu. Visgi mezgimo malonumas ir pritaikomumas man didžiausi iš vilnos.
Jungiuosi į vakarinių lepšių komandą. Jau taip vakarais jėgų trūksta... Tik ant sofkės trinuosi. O jau darbe kaip sunku, kai čemodaninės nuotaikos. Visi dar iš manęs ko nors tikisi, o man jau niekam rankos nebekyla. O dar visa kita savaitė... Ir du baisingi klientų auditai
Bet reikia išsijudėt. Eisiu kitą savaitę sporto klubo abonemento.
Ai dar šiandien dariausi dantų higieną, tai dantistė labai rekomendavo įsigyt tokį daiktą. Net nebuvau girdėjus, kad tokių būna
As jau sian ne lepsis, bet ypatingai dziaugiuos savaitgaliu
Susirinkau blizgius is pastomato, nu ir net nzn, vienas labai plonas, kito blizgiu spalva kazkaip kliuna, meginuku reik
Ir dar pereinamo sezono krize baigia istikt kai realiai nebezinau ka megz, dabartinio antra rankove antron pusen persirito, ryt tureciau pabaigt ir nebezinau ka toliau...ir is ko
Jokio plano pavasariui nepasiruosiau