Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pas mus tai mama šeimos panikuotoja :D daugiau ir nereikia turbūt visai giminei užtenka :)

Atsakyti

Sveikos,

oi ta fantazija... Geriau sykiais būti be jos, bet kur ją pradangint. Man irgi būdinga prisipiešt baisybių.

Šarange, sveikatos tau  :4u: . Nenusimink, yra skanumynų ir kitokių. O tau jau čia konkrečiai dėl inkstų gydytojas maitinimą patarė ar bendrai dėl visko?

Nuo ryto bandau rašyti, nėra kada net papietaut, tai taip ir baigiu neišsisakiusi apie viską :)...

Atsakyti

Kerpena, jei nuspręsi atsisakyt maišymo idėjų, aš mielai tavo siūlams naują drakiaus guolį pasiūlyt galiu (kad tau galvos dėl jų nebeskaudėtų) :) labai tiks mano mažosios vasariniam garderobui ir mano supratimui apie gražesnę iš negražių rožinių :D deja, mainyt ko pasiūlyt neturiu.... tai reiktų tau kainą prisimint ;)

Atsakyti

įdomiai numegztas daiktas

kardigan_platochnoj_vyazkoj.jpg

bet kažkada jau esam tą klausimą svarstę, kaip matosi, kai į skirtingas puses sumezgimai

kardigan_platochnoj_vyazkoj_spicami.jpg

Atsakyti

Va ir dar vieni blizgiai į areną. Kai pirkau žvynelius, pasiėmisu ir tokio geltono blizgio. Planavau su šokoladine mohera dryžuot.

Priedas  Screenshot_20190315-145228_Instagram.jpg   241,74KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

mmm :wub:  man šitie pilki dryžiai labai skanūs

Atsakyti

Kerpena, jei nuspręsi atsisakyt maišymo idėjų, aš mielai tavo siūlams naują drakiaus guolį pasiūlyt galiu (kad tau galvos dėl jų nebeskaudėtų) :) labai tiks mano mažosios vasariniam garderobui ir mano supratimui apie gražesnę iš negražių rožinių :D deja, mainyt ko pasiūlyt neturiu.... tai reiktų tau kainą prisimint ;)

Nežinau nežinau.

Taip norėjau tos spalvos. O pirkau tai nebrangiai, turgelyje prie dėvėtų rūbų, bet jau tikrai neprisiminsiu už kiek.

Nors gal ir teisingai tu sakai, reik rožines svajones mažoms mergaitėms atiduot, ką čia senoms storoms boboms rožinę nešiot. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 kovo 2019 - 15:32

Šiaip aš visada buvau iš tų kaip qqte, bet man jau gyvenimas 2k įrodė priešingai. 

Vakar aš ir gydytojai sakiau, kad aš mastau racionaliai, na bet jie irgi taip masto, tai ir negali manęs pamaitint rožiniais pažadais...

Gavau leidimą dar 2men sirgt.. . 

Reastar, ne, gydytojai tik antibais maitina, aš čia pati pusė nakties skaičiau...  šiaip inkstai kaip ir ok. 

Atsakyti

Va po dviejų dienų vėl tą grožį radau:

Priedas  Screenshot_20190315-151757_Instagram.jpg   167,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

niuma, net nežinau ar gražus man. Kažkaip mano akims ne visai tie siūlai dera, gal jei tas kūnas būtų be tų  blizgučių, šiukšlyčių, ar kas ten, o tiesiog lygus, būtų visai nieko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 kovo 2019 - 15:26

uoj jau šitam bišk kaip ir per daug man to grožiaus :)

aš jau tada be raštų viršų megzčiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 kovo 2019 - 15:26

man biškį atspalviai pjaunas :rolleyes:

anas pilkumas, tie dryžiukai, daug gražesni

Atsakyti