pas mus tai mama šeimos panikuotoja daugiau ir nereikia turbūt visai giminei užtenka
Sveikos,
oi ta fantazija... Geriau sykiais būti be jos, bet kur ją pradangint. Man irgi būdinga prisipiešt baisybių.
Šarange, sveikatos tau . Nenusimink, yra skanumynų ir kitokių. O tau jau čia konkrečiai dėl inkstų gydytojas maitinimą patarė ar bendrai dėl visko?
Nuo ryto bandau rašyti, nėra kada net papietaut, tai taip ir baigiu neišsisakiusi apie viską ...
Kerpena, jei nuspręsi atsisakyt maišymo idėjų, aš mielai tavo siūlams naują drakiaus guolį pasiūlyt galiu (kad tau galvos dėl jų nebeskaudėtų) labai tiks mano mažosios vasariniam garderobui ir mano supratimui apie gražesnę iš negražių rožinių
deja, mainyt ko pasiūlyt neturiu.... tai reiktų tau kainą prisimint ;)
įdomiai numegztas daiktas
bet kažkada jau esam tą klausimą svarstę, kaip matosi, kai į skirtingas puses sumezgimai
Va ir dar vieni blizgiai į areną. Kai pirkau žvynelius, pasiėmisu ir tokio geltono blizgio. Planavau su šokoladine mohera dryžuot.
Screenshot_20190315-145228_Instagram.jpg 241,74KB
0 Parsiųsta kartų
mmm man šitie pilki dryžiai labai skanūs
Kerpena, jei nuspręsi atsisakyt maišymo idėjų, aš mielai tavo siūlams naują drakiaus guolį pasiūlyt galiu (kad tau galvos dėl jų nebeskaudėtų)
labai tiks mano mažosios vasariniam garderobui ir mano supratimui apie gražesnę iš negražių rožinių
deja, mainyt ko pasiūlyt neturiu.... tai reiktų tau kainą prisimint ;)
Nežinau nežinau.
Taip norėjau tos spalvos. O pirkau tai nebrangiai, turgelyje prie dėvėtų rūbų, bet jau tikrai neprisiminsiu už kiek.
Nors gal ir teisingai tu sakai, reik rožines svajones mažoms mergaitėms atiduot, ką čia senoms storoms boboms rožinę nešiot.
Šiaip aš visada buvau iš tų kaip qqte, bet man jau gyvenimas 2k įrodė priešingai.
Vakar aš ir gydytojai sakiau, kad aš mastau racionaliai, na bet jie irgi taip masto, tai ir negali manęs pamaitint rožiniais pažadais...
Gavau leidimą dar 2men sirgt.. .
Reastar, ne, gydytojai tik antibais maitina, aš čia pati pusė nakties skaičiau... šiaip inkstai kaip ir ok.
Va po dviejų dienų vėl tą grožį radau:
Screenshot_20190315-151757_Instagram.jpg 167,41KB
0 Parsiųsta kartų
niuma, net nežinau ar gražus man. Kažkaip mano akims ne visai tie siūlai dera, gal jei tas kūnas būtų be tų blizgučių, šiukšlyčių, ar kas ten, o tiesiog lygus, būtų visai nieko.
uoj jau šitam bišk kaip ir per daug man to grožiaus
aš jau tada be raštų viršų megzčiau
man biškį atspalviai pjaunas
anas pilkumas, tie dryžiukai, daug gražesni