Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, gal pavasaris kaltas :hmm:  mano vakarai irgi panašūs :D net pačiai abidna, kažkaip anksčiau visokių reikaliukų  dar nuveikdavau ir be mezgimo, o paskutiniu metu tai toks vaizdas, kad vien miegu :D ir miego norėt pradedu jau nuo ryto :D  po pietų ypač tas noras paaštrėja, vos vakaro sulaukiu

Atsakyti

Aš darbe būdama prisigalvoju, kad jau veiksiu namo grįžus tą ir aną ir dar pamegsiu :D O bet tačiau, grįžtu, tik valgyt padarau (kartais net nedarau), tik prisėdu ant sopkutės ir jau į miknaičius tiesiai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 15 kovo 2019 - 09:24

Šarange :4u: :4u: :4u:

ojetus kiek miegapelių, vakar ir aš tokia buvau, bet tai ir priežastis buvo daug maž aiški-skrandis sustojo, tai šaltis krėtė tai karštis mušė, tai lovoj visą vakarą pratūnojau, nors nemiegojau - pusę rankovės nurakaliojau, bet va skaityt nepajėgiau susikaupt, ir nulūžau 22 gal

šiandien mažumą pritrėkšta jaučiuos, miegočiau dar...

Atsakyti

Labas sekta  :4u: Pasiilgau  :) Kažkaip darbai truputį užpuolė, tai ne tik parašyti, bet kartais ir paskaityti nepavykdavo. :oh: 

Šarange, siunčiu glėbį sveikatos palinkėjimų.  :4u:  :4u: Kažką naujo gydai, ar nesėkmingas pirmų antibiotikų poveikis?

Kerpena, ką tu iš tokio storo siūlo megsi?  :hmm: Jau dabar jis toks storokas, o jei dar kažką pridėti ketini.  :unsure: kažkokio plono siūliuko pridėjimas kardinaliai nepakeis siūlo išeigos, vis tiek griečiausiai pritrūksi.  :unsure: 

Edgarą Lubį iš aš labai "įsimylėjau" po muzikinės kaukės. :D Iki tol jis man atrodė toks vienaplanis, nykokas dainininkas, o ten jis taip atsiskleidė - ir kaip aktorius, ir kaip dainininkas, ir tiesiog kaip charizmatiška asmenybė, nu tooks "velnių priėdęs" geraja prasme.  :wub: 

Padraugavimas su savivaldybės puslapiu ir manęs laukia. :rolleyes: Tik kad mano jaunoji pre-gimnazistė dar vis blaškosi, neapsisprendžia dėl norų.  :unsure: 

Mezgimo fronte iš trečio karto pataikiau Aušros žalią megztuką (reikėjo ilgį pataisyti), dabar jau sakė, kad "tobulas".  :rolleyes:​ Po truputį "kankinu" žydrą kašmyro megztuką, truputį kankina negera nuojauta, kad būsiu nusiaurinusi.  :unsure: O "kankinu" todėl, kad lyg ir nebe sezonas, bet jei neužbaigsiu dabar, labai tinkėtina, kad rudenį nebenorėsiu grįžti prie jo...

Atsakyti

Pavasarį, bent jau man, visada būna tas toks mieguistumas. Tai dar dabar anksti, bet kai prasideda tokios gana saulėtos dienos, bet dar medžiai be lapų, tai man atrodo, kad ta saulė paskutines jėgas ištraukia.

Ačiū, Kerpena :) O kodėl taip abejoji dėl saviškės įstojimo, jei net pakviesti būti tikėjotės? Tai reiškias, viskas ten gerai :)

Va mums tai galvasopėlis.. :D Ir turiu omeny, kad mums, nes mūsų vaikui, tai viskas ok :D :rolleyes: Įdomus laikas laukia :)

Tai niekada nežinai, kaip bus su tuo egzaminu. Vis tiek iš 4 kl lieka 3.

Bent jau pernai, kai pirmą kartą gabiausius pakvietė be stojamųjų, tai buvo ir  neįstojusių.  Anksčiau tai daugiau išeidavo į licėjų ir kažkaip pasiskirstydavo.

Pažįstama pernai pasakojo, kad jos mergaitė labai gerai mokėsi, nedaug trūko iki pakvietimo be stojamųjų ir ji buvo visiškai rami, kad įstos, o vos, vos  įstojo.

Atsakyti

Lace aš dar savo kašmyrinio nenešioju man dar su juo šalta :D

Atsakyti

Limit, valgiau dar visai normaliai iki šiol, nors dabar didelio malonumo iš valgio ir nepatiriu. Vengiau miltų ir cukraus, bet naudojau kazkiek medų, geriau kava su pienu, buvo vienas iš malonumų, kurio nuo šiandien atsakau, šiaip reik braukt bulves, pieną, kai kuriuos vaisius, lieka daržoves, žuvis ir mėsa, nors ir ne visa. Aišku nieko rukyto ir tt. 

Šarange, siunčiu glėbį sveikatos palinkėjimų.  :4u:  :4u: Kažką naujo gydai, ar nesėkmingas pirmų antibiotikų poveikis?

Gydau tai pasekmes ano gydymo, matyt, neužteko ano kurso, viskas atsinaujino, bet nedžiugina ir perspektyva liekamujų reiškinių, nors ir anksti dar vertint, bet.... Fantazija jau dirba....

Atsakyti

oi ta fantazija....

su mano kolege tokai istorija.

jauna ji, o jaunimas tai kalnus gi verčia. kosėjo nuo naujų metų, dėmesio nekreipė. prieš kokį mėnesį pradėjo skaudėt gerklę, dėmesio nekreipė. kol galų gale ta gerklė supūliavo nežmoniškai, net vandens atsigert negalėjo. nuėjo pas gydytoją, gavo antibus, po kelių dienų vėl ėjo, nes tie nepadėjo, gavo kitus labai stiprius. dvi savaites kapstėsi, lyg ir pagerėjo, bet vistiek kažkas toj gerklėj nepatiko. nuėjo privačiai pas gydytoją, tai tas pasakė, kad jai visai ne pūlinga angina, o kokia tai bakterija įsiveisus ir pradėjo vardinti, kokios tos bakterijos kokias ligas sukelia ir kas gali būti po to. aišku, pasėjo pasėlį tai bakterijai augint. bet kolegė grįžo iš to gydytojo visa ašarodama, vos ne pasilaidojusi save, visas tas bakterijas sau prisiskyrusi. taigi sakau, palauk, kol išaugins ką nors, bus aišku nuo ko gydyt ir pagydys. ale bet ne-iškart fantazija nupiešė visus blogiausius variantus

Atsakyti

Lace aš dar savo kašmyrinio nenešioju man dar su juo šalta :D

Tai tu gal šalčmirė  :rolleyes: man net ir šaltą žiemą vilnonio megztinio retai reikia...  :B 

Atsakyti

Oi, katuk, mano fanzija, jei jau neša, tai irgi link tos blogosios pusės :oh:  Tai kažkada nustebau, kad būna žmonių, kad visai nieko blogo nepagalvoja, jei pvz, koks artimasis (pvz vyras tamsoj per pūgą važiuojantis iš komandiruotės) pusdienį neatsiliepa telefonu :D

Atsakyti

o aš tai vairuojančiam  vyrui nei neskambinu, žinau kad tiktrai neatsilieps :D

šiaip aš iš tų ufonautų kurie visada galvoja kad nieko tokio neatsitiko ar neatsitiks kol gyvenimas neįrodo priešingai..,

Atsakyti

Man tai įvairiai būna - būna, kad labai pasiduodu panikai ar blogiems scenarijams, o būna, kad gal net per daug rami.  Aišku priklauso nuo žmogaus, su kuriuo susijęs scenarijus, bet kai kada  ir su tuo pačiu žmogum būna įvairiai.

Atsakyti