Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :) toks gan itemptokas periodas pasitaike :) tai vis vijausi jus priebegom. Ir sveikata šlubuoja pačiai... jau antra savaite niekaip neišlipu is sveiko ligonio statuso. Kai temp nera ir darbingas esi, tai biuleteni imti nei šis nei tas... bet gerkle skauda, nosis visa užsikišus- priepuoliais net pusiausvyra susvyruoja ir atrodo ausys kartu su galva sprogs- bet praeina ir vel toliau lyg normaliai :) dar lyg rugstys sukile... ne kazka jausmas- reik persiziuret ir mityba matyt ir streso dozes :) o darbe tai su tom streso dozem biski banga buvo- tokia netiesiogine, bet kai kasdien vis salia sedinciu neberandi, tai pradedi dvejoti ar kita diena nebus tau skirta... praretino musu gretas.. dziaugiuosi kad as likau :) kai per susirinkima paaiskino kas ir kaip lyg ir ramiau paliko. Toliau gyvenam, dirbam mokomes :) mano skaitiniu kruvele prie lovos atrodo taip    

Priedas  A9191D33-6C05-4598-9DED-CB5F49DB8555.jpeg   78,67KB   0 Parsiųsta kartų  

Mazius irgi sirgo- issikvietus net seneli-aukle buvau. Dabar irgi dar nera ideliai pasveikes, tai baisu kad neatkristu :(    mezgu ir vel jauciu meditacijos stebukla nuo mezgimo paskutini menesi :) Natsumi siulas smagus :) dar pora pabegimu nwdideliu nuo jo buvo... gal savaitgali pafotkinsiu :)

Priedas  9ED77E20-ABC5-4DCA-817B-9C3ABE744CE1.jpeg   600,23KB   0 Parsiųsta kartų

arteja vaiku gimtadieniai - bandau generuit idejas kuo dički nustebinti - kaip greitai jis pasieke ta amziu kai jau tampa tai kas kart sudetingiau..  

Kerpena - tavo didarbis ispudingas!!! Kada tu spejai ji iskepti???  

Kaip jaukiai šiandien su Reatar papietavom  :wub: pasisemiau tokios jaukumo ir ramybes :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 14 kovo 2019 - 22:07

Labas vakaras,

Kerpena, kur ką pildėt? Reik pradėt domėtis  :rolleyes: 

Bent jau mokykla kokia priklauso :D

Atsakyti

Aha del mokyklos buvo gerokas galvosukis ir strategavimas...

bet vos leido pildyti- is kart emiausi reikalo. Tai dabar sedziu ir laukiu kas bus :)

Atsakyti

Nuoširdi, tai ne šiaip sau dainininką, o žinomą visai pasikvietė. Jis ar tik ne iš Klaipėdos originaliai?

Edgaras Lubys kilęs iš Klaipėdos, bet kaip žinia, vedė Živilę Vaškytę, tai dabar jau Vilniuje gyvena. Taip, pakankamai žinomas, žinoma už tą žinomumą nemenkai ir sumokėjo, už tai ir sakau, kad dar dabar sėdžiu išsišiepusi, kaip tyčia išeinu iš tualeto ir opa, žiūriu ar nesivaidena tokį dainininką gimtadienyje pamačius, sakau "Labas vakaras" tokia nustebusi, visi juokėsi iš mano nuostabos.

Atsakyti

Žuviuk, gražus kampukas  :wub: , kas per siūlas?

Priminkit 2 dalykus, niekaip neberandu... :oh:

1. kokią psichologinę knygą buvo rekomendavusi Lace? 

2. Tą mezginio užbaigimo būdą kur rodė Katuks, o QQtė seniai mokėjo.  :)

:4u:

Anksčiau Lubiui buvau visiškai abejinga, bet nuomonė labai pasikeitė po "Muzikinės kaukės"  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 14 kovo 2019 - 22:41

Abelo,  savivaldybės tai neaplankiau, tik buvau prisijungus prie sistemos, kur į mokyklas ar darželius pildai prašymu. Iki tol dar neteko.

Restar, nenori ji palikti vjg, bet kažkaip neramu, ar įstos, pernai prisiklausiau visokių istorijų. Buvo nedidelė viltis, kad gal pakvies be stojamųjų, bet  ta kartelė galutiniame sprendime labai aukštai pakilo.

Žuviuk, mezgiau aš tą mezginį nuo vasaros, rugpjūtį per atostogas pradėtas, bet vis strigau ir vėl ėmiau, tai jau tikrai negreit, o ir šalia nelabai ką numezgiau, vieną kitą smulkmeną. O tavo kampukas labai gražiai atrodo.

Siūlai ir bandinukas, kol kas iš vieno. Nepavyko medžioklė šiandien, nors dar po darbo ieškojau.

Priedas  IMG_20190314_223739.jpg   168,55KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20190314_223658.jpg   105,17KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 kovo 2019 - 22:55

1. kokią psichologinę knygą buvo rekomendavusi Lace? 

:4u:

Anksčiau Lubiui buvau visiškai abejinga, bet nuomonė labai pasikeitė po "Muzikinės kaukės"  :wub:

1. Scott Peck "Nepramintuoju taku"

O mano nuomonė pasikeitė iš po susitikimo tokioje jaukioje aplinkoje :wub: Paprastas ir labai linksmas ir šmaikštus :wub: Dainos superinės :wub:

Atsakyti

Limit, čia pildėm https://svietimas.vilnius.lt/

Pasirodo net į tas gimnazijas, kur stojamieji, reikia pirmiausia čia užpildyti prašymą. Tik mūsų, kadangi ne visai valstybinė, tai nereikia ten pildyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 kovo 2019 - 23:10

Vilmak paieskok youtube icelandic bind off

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mane po vakar dienos Kauno vėl zebro šikna... :angel_sadangel: bet prieš tai spėjau sektiškai apsižvyneliuot...

Atėmiau iš savęs paskutinius likusius valgomus malonumus  ir vėl 10d dvigubi antibai.... 

Atsakyti

Šarange, kad tik pagelbėtų tos visos drąstiškos priemonės :4u: :4u:

Atsakyti

Labas rytas,

Šarange, glėbys tau palaikymo :4u: Ar ką nors bevalgai išvis? Kai man maistas vienas iš malonumų didžiausių, tai suprantu, kaip sunku, kai ir šiaip nelengva.

Ačiū, Kerpena :) O kodėl taip abejoji dėl saviškės įstojimo, jei net pakviesti būti tikėjotės? Tai reiškias, viskas ten gerai :)

Va mums tai galvasopėlis.. :D Ir turiu omeny, kad mums, nes mūsų vaikui, tai viskas ok :D :rolleyes: Įdomus laikas laukia :)

Tai megzt netraukia vakarais :rolleyes:  Tiksliau traukia, bet lovos trauka didesnė :D Kažkaip visai nebūdingai anksti miegot užsimanau ir psio, nepasikeliu nieko gero nuveikt.

Lubys man irgi kitaip pražydo po muzikinių projektų :) O Muzikinę kaukę ir šiaip mėgdavau pažiūrėt :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 15 kovo 2019 - 09:16