Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba. Kerpena, tai dėk foto tų savo kamuoliukų čia :) gal kas nors pvz kokį mainų pasiūlymą turės arba nupirks ir ramia sažine galėsi naujų reikiamą kiekį įsigyt ;) ir galvos nebesakudės kam ką ir kur pridėt :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 14 kovo 2019 - 11:35

Tiesa, megztinis-didarbis tai įspūdingas!  :wub:  gal tikrai jam užtrauktuko nereikia... man užtrauktukai kažkaip gadina kartais reikalus...

Atsakyti

Na jo pradinis variantas buvo su užsegimu ir tos juostos kartu megztos, net mažos skylutės yra . Bet paskui dar primezgiau tą kraštelį ir sugalvojau siūti užtrauktuką, kad taip praplatinčiau.

Sau dar būčiau ilgesnį mezgus, bet dukra, sakė, kad užtenka.

O kad didarbis, tai kažkiek tiesos yra . Pradėjau megzt nuo liemens į viršų mezgiau pagal Aistės vieną modelį  su visokiai mandrais įsiuvais ir ne vienodai išimtomis rankovėmis, dar juos reikėjo suderint su raštais :wacko:. Paskui numezgiau rankoves ir tada surinkau akis nuo juosmens ir mezgiau žemyn. Iš pradžių buvo labai sunku susigaudyt, kaip atvirkščiau megzt  raštą...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 kovo 2019 - 11:56

Na jo pradinis variantas buvo su užsegimu ir tos juostos kartu megztos, net mažos skylutės yra . Bet paskui dar primezgiau tą kraštelį ir sugalvojau siūti užtrauktuką, kad taip praplatinčiau.

Sau dar būčiau ilgesnį mezgus, bet dukra, sakė, kad užtenka.

O kad didarbis, tai kažkiek tiesos yra . Pradėjau megzt nuo liemens į viršų mezgiau pagal Aistės vieną modelį  su visokiai mandrais įsiuvais ir ne vienodai išimtomis rankovėmis, dar juos reikėjo suderint su raštais :wacko:. Paskui numezgiau rankoves ir tada surinkau akis nuo juosmens ir mezgiau žemyn. Iš pradžių buvo labai sunku susigaudyt, kaip atvirkščiau megzt  raštą...

Nu tu duodi :blink: beskaitydama susipainiojau  :oh: 

Atsakyti

Nu tu duodi :blink: beskaitydama susipainiojau  :oh: 

aš net  grįžau pasižiūrėti :D

Kerpena, CUP yra likus viena siūlinė 5 aukšte, dabar net galvoju, kokiu pavadinimu, gal Verpalai :hmm: bet patikrinau šiandien, ir nieko gero nepamačiau tinkamaos spalvos. yra tie Centovalagi, bet kažkokia per ryški spalva. ir dar kažkokie Baby, bet tie storoki

Atsakyti

Labas :4u:

su seilėtekiu apžiūrėjau cepelinų foto, gaila, kad tiek nedaug, labai smagus susitikimas :wub:

O aš savaitgalį nerealiam baliuje buvau, brolio ir brolienės gimtadieniai (skirtumas 2 dienos), tai jau apkalbėtame restorane Prezidento 50 išragavau daug įdomių patiekalų, įmantriai patiektų, o dar baliaus kaltininkai svečiams tokį siurprizą suorganizavo - daininiką iš Vilniaus, tai kaifavau nuo jo muzikos :wub: :wub: Paskui dar smuikininkė porą kūrinių dovanojo :wub: Dar tokiam neteko būti :)

Kerpena, nuostabus diddarbis :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 14 kovo 2019 - 13:45

Nuoširdi, smagu

aš prieš kelis metus buvau tokiam jubiliejuj, kur buvo pakviestas Frankonis. Nerealiai gerai buvo. Ir balsas superinis ir repertuaras gerulis, net jaunimas išsišiepęs linksminosi

Atsakyti

gal kam ornamentų

SpringSquare_by_HintermStein.jpg

Atsakyti

https://www.youtube....h?v=xKSxLUJDo_M

Štai mūsų svečias, o koks nerealus realiai, kaip bajerius paskaldo, balsas tobulas, žodžiu aš vis dar apšalus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 14 kovo 2019 - 16:54

Visą vakarą praleidom su dukra pildydamos prašymus ir kitus dokumetus į mokyklas. Susipažinau su savivaldybės sistema. :karsta:

Atsakyti

Kerpena, kad jau savivaldybę aplankei, tai kelk čia tuos siūlus, kurių bijai pritrūkt ;) man kaip tik eilės stojas suknelė mergelei, gal tiktų :)

Atsakyti

Sveikos, susimatėm šiandien su Žuviuku ♥.  Labai faina Žuviuko darbovietė visom prasmėm - ir išoriniu grožiu, ir ne tik  :super:. Likau sužavėta ir besitvarkančio Kauno, labai regimai daug teigiamų išorinių pokyčių   :super: , širdis džiaugėsi. Planuojam 03.23 būti Kaune, vėl mūsų skaičiuotojas į mintino skaičiavimo finalą pateko, šiemet turi realų šansą pakliūti į šešetuką savo amžiaus grupėje ir važiuoti į tarptautinį finalą Estijoje. Tą pačią dieną ir spektaklis "Astrida", kaip tik po varžybų, tai susipakuosim visi be dičkio.  Kada ir maža kelionė, bet visada prideda teigiamų įspūdžių. O dar jeigu finalas gerai pasibaigtų, ech...

Nuoširdi, tai ne šiaip sau dainininką, o žinomą visai pasikvietė. Jis ar tik ne iš Klaipėdos originaliai?

Kerpena, tai taviškė nori palikti VJG? Ar čia apsidraudimas tuo atveju, jeigu neįstotų toliau?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 kovo 2019 - 21:53