Laba. Kerpena, tai dėk foto tų savo kamuoliukų čia gal kas nors pvz kokį mainų pasiūlymą turės arba nupirks ir ramia sažine galėsi naujų reikiamą kiekį įsigyt ;) ir galvos nebesakudės kam ką ir kur pridėt
Tiesa, megztinis-didarbis tai įspūdingas! gal tikrai jam užtrauktuko nereikia... man užtrauktukai kažkaip gadina kartais reikalus...
Na jo pradinis variantas buvo su užsegimu ir tos juostos kartu megztos, net mažos skylutės yra . Bet paskui dar primezgiau tą kraštelį ir sugalvojau siūti užtrauktuką, kad taip praplatinčiau.
Sau dar būčiau ilgesnį mezgus, bet dukra, sakė, kad užtenka.
O kad didarbis, tai kažkiek tiesos yra . Pradėjau megzt nuo liemens į viršų mezgiau pagal Aistės vieną modelį su visokiai mandrais įsiuvais ir ne vienodai išimtomis rankovėmis, dar juos reikėjo suderint su raštais . Paskui numezgiau rankoves ir tada surinkau akis nuo juosmens ir mezgiau žemyn. Iš pradžių buvo labai sunku susigaudyt, kaip atvirkščiau megzt raštą...
Na jo pradinis variantas buvo su užsegimu ir tos juostos kartu megztos, net mažos skylutės yra . Bet paskui dar primezgiau tą kraštelį ir sugalvojau siūti užtrauktuką, kad taip praplatinčiau.
Sau dar būčiau ilgesnį mezgus, bet dukra, sakė, kad užtenka.
O kad didarbis, tai kažkiek tiesos yra . Pradėjau megzt nuo liemens į viršų mezgiau pagal Aistės vieną modelį su visokiai mandrais įsiuvais ir ne vienodai išimtomis rankovėmis, dar juos reikėjo suderint su raštais
. Paskui numezgiau rankoves ir tada surinkau akis nuo juosmens ir mezgiau žemyn. Iš pradžių buvo labai sunku susigaudyt, kaip atvirkščiau megzt raštą...
Nu tu duodi beskaitydama susipainiojau
Nu tu duodi
beskaitydama susipainiojau
![]()
aš net grįžau pasižiūrėti
Kerpena, CUP yra likus viena siūlinė 5 aukšte, dabar net galvoju, kokiu pavadinimu, gal Verpalai bet patikrinau šiandien, ir nieko gero nepamačiau tinkamaos spalvos. yra tie Centovalagi, bet kažkokia per ryški spalva. ir dar kažkokie Baby, bet tie storoki
Labas
su seilėtekiu apžiūrėjau cepelinų foto, gaila, kad tiek nedaug, labai smagus susitikimas
O aš savaitgalį nerealiam baliuje buvau, brolio ir brolienės gimtadieniai (skirtumas 2 dienos), tai jau apkalbėtame restorane Prezidento 50 išragavau daug įdomių patiekalų, įmantriai patiektų, o dar baliaus kaltininkai svečiams tokį siurprizą suorganizavo - daininiką iš Vilniaus, tai kaifavau nuo jo muzikos
Paskui dar smuikininkė porą kūrinių dovanojo
Dar tokiam neteko būti
Kerpena, nuostabus diddarbis
Nuoširdi, smagu
aš prieš kelis metus buvau tokiam jubiliejuj, kur buvo pakviestas Frankonis. Nerealiai gerai buvo. Ir balsas superinis ir repertuaras gerulis, net jaunimas išsišiepęs linksminosi
gal kam ornamentų
https://www.youtube....h?v=xKSxLUJDo_M
Štai mūsų svečias, o koks nerealus realiai, kaip bajerius paskaldo, balsas tobulas, žodžiu aš vis dar apšalus.
Visą vakarą praleidom su dukra pildydamos prašymus ir kitus dokumetus į mokyklas. Susipažinau su savivaldybės sistema.
Kerpena, kad jau savivaldybę aplankei, tai kelk čia tuos siūlus, kurių bijai pritrūkt ;) man kaip tik eilės stojas suknelė mergelei, gal tiktų
Sveikos, susimatėm šiandien su Žuviuku ♥. Labai faina Žuviuko darbovietė visom prasmėm - ir išoriniu grožiu, ir ne tik . Likau sužavėta ir besitvarkančio Kauno, labai regimai daug teigiamų išorinių pokyčių
, širdis džiaugėsi. Planuojam 03.23 būti Kaune, vėl mūsų skaičiuotojas į mintino skaičiavimo finalą pateko, šiemet turi realų šansą pakliūti į šešetuką savo amžiaus grupėje ir važiuoti į tarptautinį finalą Estijoje. Tą pačią dieną ir spektaklis "Astrida", kaip tik po varžybų, tai susipakuosim visi be dičkio. Kada ir maža kelionė, bet visada prideda teigiamų įspūdžių. O dar jeigu finalas gerai pasibaigtų, ech...
Nuoširdi, tai ne šiaip sau dainininką, o žinomą visai pasikvietė. Jis ar tik ne iš Klaipėdos originaliai?
Kerpena, tai taviškė nori palikti VJG? Ar čia apsidraudimas tuo atveju, jeigu neįstotų toliau?