Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man šiaip labai keistai nutiko su tuo megztiniu - aš visai nesiruošiau jo megzt, tiesiog ieškojau atostoginio mezginio, kad būtų ne iš kelių siūlų - nereik daug kamuoliukų su savim vežotis, šviesus ir gan storas siūlas - galima megzt prie blogo apšvietimo ir be akinių :rolleyes: todėl ir raštų minimaliai  :D

va vienas iš kompiliacijos gabaliukų :D 

https://www.ravelry....ns/library/001n

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 13 kovo 2019 - 16:28

Seikos,

na Restar viska surase. tad eisime arba i Cili dienos pietu arba i la Crepe :) jie sialia tad... susitikti norincios galime prie ForumCinemas. Apie 11:40 prilauso kada Restar pribus pas mane :)

Atsakyti

Restar, taigi rašiau, kad nieko nepirkom nei viena. Aš tai ieškojau konkretaus dalyko- bet nebuvo spalvos.

O aš gi ir perskaičiau :). Tai juokais pakomentavau į tavo ankstesnį post'ą.

Smegenis spaudžia vaikų reikalai...

Atsakyti

O aš gi ir perskaičiau :). Tai juokais pakomentavau į tavo ankstesnį post'ą.

Smegenis spaudžia vaikų reikalai...

O man kaip žirafai tavo juokas tik po gerokai laiko daėjo. Iš pradžių pagalvojau, kad pyksti, ko nepasipasakojam, ko prisipirkom ir ką iš to megsim. :hihihi:

Manęs tai laukia skalbimas rankomis ir ne bet ko, o patalynė, kurią vakar sušlapino mašina prieš nusibaigdama ir nebeišskalbė.

Ir dar laukia užtrauktuko siuvimas į megztinį.

Na užtrauktuko tai jau šiandien nebeįsiūsiu, bet išsiskalbt būtų gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 kovo 2019 - 21:05

Kampukai. Nu ne Olaiva aš, neišeina man tokie gražūs. :blush-anim-cl:

IMG_20190313_204537_medium2.jpg

IMG_20190313_204515_medium2.jpg

O čia bendras vaizdas rūke.

IMG_20190313_204650_medium2.jpg

Šiaip jis toks tamsesnis ir daugiau tokio pilkumo turi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 kovo 2019 - 22:25

Kerpena, nenori savitarnos skalbykla pasinaudoti patalynei skalbti? Aš skeptiškai į jas žiūrėjau, kol sūnus neišterlino 2x2 lovos užkloto ir kaldros. Mano siauroji skalbyklė nesutalpina užkloto į save, tai teko pasinaudot savitarnos skalbykla. Tvarkinga, švaru, gali savo skalbimo miltelius naudoti. Valanda ar pusantros skalbimo apie 3 ar 4 eurus kainavo.

Atsakyti

Kerpena, dailus darbas. Ar tikrai per siauras? Į šitą nori užtrauktuką siūt? O jei kaip užmestuką tiesiog nešiot, be susegimo? Ar su dirželiu? 

Atsakyti

Oho, Kerpena, koks didarbis, su visais vykruntasais... Žaviuosi, kaip žmonės ir moka, ir kantrybės turi. Man tie kraštukai taip gražiai atrodo. O kad nusimezgei megztinį, dabar teks figūrą megzti prie jo :). Vėl juokas, bet tai reikia gi kažkaip susimotyvuoti, ar ne? Kas dėl sveikatos, kas dėl atrodymo, kas dėl rūbų (aš :) ), tai gal ir tau suveiks?

Knisuosi buhalterijoje, skolose, brrrr....

Atsakyti

Labas rytas,

Jurgitak, net nežinau, kur tos skalbyklos. Ir kur ten su šlapia patalyne važiuot. Išsiskalbiau vakar.

Restar, labai norėčiau tą figūrą nusimegzt, bet man neišeina, niekaip neišmokstu. Negabi šitoj vidtoj.

Atsakyti

laabas

neatlaikė nervai vėl žvynelių prisipirkau :D

Atsakyti

qqte, o ką, žvyneliai nervus ramina?

Klausykit, o Mados garaže, ką rodo savo internetiniame puslapyje, tai tą ir turi, ar ten gali skirtis?

Niekada nesu dar buvus. Galvoju ar verta važiuoti  to savo siūlo ieškoti. Pažiūrėjau internete, tai lyg nematau labai realaus kandidato.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 kovo 2019 - 10:27

Kerpena ahaa ramina :D

Atsakyti